Отзывы покупателей о Антистресс сквиш пельмень Mystery Dumpling с глиттером 8.5 см в коробочке 10 см | Сквиш Хинкаль в булочке Бао
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Спасибо за испорченное настроение и кучу слез ребенка не прошло и дня как эта штука порвалась
- Достоинства:
- Реклама
- Недостатки:
- Качество
- Продавец BTSShop
Катерино, нам щиро шкода, що сталася така прикра ситуація і покупка засмутила вас та дитину. Перепрошуємо за зіпсований настрій.
Ми є продавцем, а не виробником цього товару, проте обов’язково передамо інформацію постачальнику для перевірки якості. Усередині сквіша міститься рідкий наповнювач, тому його цілісність також залежить від інтенсивності використання. Виріб необхідно берегти від надмірного стискання, розтягування, проколів і контакту з гострими предметами.
Будь ласка, зв’яжіться з нами через повідомлення до замовлення — ми детальніше розглянемо ситуацію та постараємося запропонувати можливе рішення. Дякуємо, що повідомили про проблему: ваш відгук допомагає нам уважніше контролювати якість товарів.
- злата с***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
хороший качественный для своей цены ребенку понравился но имеет неприятный запах
- Даниил К***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Очень нравится ребенку
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Швидко відправили, сквіш прикольний, нам попався блакитний колір так як і хотіли!
- Достоинства:
- Швидка відправка, Ціна
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Очень классный сквиш с блестками внутри он приятно мягкий и быстро восстанавливает форму удобно брать с собой
- Орися О***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Класний антистрес, дитині сподобалось, дякую продавцю що допомогли обрати колір!
- Достоинства:
- Сквіш такий як на фото, відповідає розміру, рекомендую
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Сквиш приємний на дотик, всередині якийсь гель з блискітками
- Достоинства:
- Дитині понравився
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Нам попался редкий золотой цвет , ребенок в восторге , пельмень большого размера гдето 10 см
- Достоинства:
- Попался редкий
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Прикольна іграшка
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Материал приятный на ощупь, хорошо восстанавливает форму после сжатия.