Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Газовая плита Tribe Mini портативная T-HD-0010 olive колр - olive легкая компактная (T-HD-0010-olive)

Оценка пользователей 4.37/5
  • Богдан О***

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!

• Ольга З***

Гарна, компактна, працює

• Елена Е***

Товаром очень довольна. Баллончик держит очень прочно. Не шатается. Горелка небольшая, поэтому стенки кастрюли почти не греются. Греет только низ. Это супер. Подхолят все баллончики

Достоинства:
    Небольшая. Прочно держит баллон. Горелка небольшая.
    Недостатки:
    Не заметила

• Анастасія

Плита чудова, маленька, легка, зроблена якісно. Купила додатково ще накладку під турку. Тепер при блекаутах можна хоч поїсти нормально, дуже дякую продавцю
    Балони беру такі як на фото, бутан, вистачає на довго

Достоинства:
    В коментарі

• Руслан Н***

Вітаю!
      Підкажіть будь ласка, яку під турку купляли підставку і як надовго такого балону, як у вас вистачає, хвилин чи годин?
      Дякую:)

Доброго дня. Можемо порекомендувати Підставка на газову плиту Tribe Coffee Stand T-HZ-0005-silver ссылка
      З газовими балонами цього бренду ми не знайомі і не можемо надати інформацію.

• Ольга К***

Все працює. Легко регулюється полум'я. Посуд не хитається. Автопідпал працює добре. Треба впевнено провернути ручку газу на самий максимум. Тоді він спрацьовує

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Якщо треба великий балон підключити, то перехідника в неї немає. Це, навіть, не недолік. Особливість, що треба враховувати

• Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TI TRAVEL MARKET

Гарна, компактна, легка, матеріали здаються надійними. Передзвонили швидко, відправили на наступний день. Непоганий, зручний кейс в комплекті. Газ пропан-бутан підійшов для роботи в приміщені.

Достоинства:
    Компактність, плавність регулювання газу
    Недостатки:
    На перший погляд не виявлено, час покаже
  • александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: HemingwayUa

Все чудово! Швидко зв'язалися, дали роз'яснення по товару, швидко відправили.
    Товар відповідає якості і опису повністю.
    Рекомендую цей магазин для покупок.

• Продавец  HemingwayUa

Дякуємо за відгук. Нехай плита працює і ніколи не підводить

• Виталий М***

Сьогодні забрав. Все супер

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!

• Олександр М***

Плита сподобалась. Якісно зроблена

• Олексій Ш***

Прикольна плита

• Олена К***

Дуже гарна плитка за свої гроші.Рекомендую Оригінальний дизайн,комфотно готувати,масивні ніжки для посуду.

Достоинства:
    Якісно виконана, достатній розмір комфорки для середнього посуду,легко під'єднювати газовий балон
    Недостатки:
    не виявлено

• Наталія Р***

Добрий день. Забрали сьогодні замовлення. Сама плиточка дуже сподобалась, а от п'єзопідпал не працює. Чи можливий обмін?

Достоинства:
    Гарної якості
    Недостатки:
    Не працює п'єзопідпал

Добрий день! Перепрошуємо за незручності. Зверніться до сервісного центру Розетка для передачі на експертизу. У разі підтвердження виробничого дефекту виконаємо обмін або ремонт.

• Катерина К***

шикарна

• Катерина К***

Довго обирала, але плитка неабияк порадувала: конструкція проста, матеріали якісні, зібрано гарно.
    Вчора ввечері замовила, сьогодні зранку вже забрала - оце так швидкість, розетка!

Достоинства:
    Якість, компактність, українська компанія
    Недостатки:
    Поки не бачу

• Олег Х***

Хороша якість. Міцний метал

Достоинства:
    Якість

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Приємного користування!

• Александр

Заявлена ​​функція не працює

Достоинства:
    Плита працює
    Недостатки:
    Нема іскри, не загоряється автоматично

Добрий день.
      З нашого досвіду більшість таких випадків відбувається через неповне докручування газового регулятора - має бути характерне клацання. В картці товару є детальний відеоогляд (№2) по експлуатації, можете додатково переглянути.
      Якщо все ж не вдасться запалити плиту, будь ласка, зверніться в сервісний центр Розетки, якщо там буде дефект - ми її замінимо вам.

• Сергій

Фіксатор не працює, комфортна не горить. Розумію мені пощастило на брак, балон фізично довший за кишеню

Достоинства:
    Не побачив
    Недостатки:
    Не працює

Доброго дня.
      Фіксатор на даній плиті може не працювати через невідповідність газового балону. До ціє плити підходить Картридж газовий Tribe цанговий 220 г (T-HF-0006).
      ссылка

В цій моделі газовий балон дійсно трохи довший за кишеню. Головне встановлювати відповідний балон.
      Також радимо зайти в картку товару цієї плити та переглянути повноційний відеоогляд №2. Там детально пояснюється про особливості роботи плити та встановлення газового балону.

Якщо ж будуть проблеми навіть з відповідним картриджом, зверніться, будь ласка, в сервісний центр Розетки, ми обміняємо її.

• Анатолій П***

Іскра не з'являється, потрібно запальничкою підпалювати газ.

Недостатки:
    Іскра не з'являється

Добрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо звернутися до сервісного відділу Розетка для передачі товару нам на експертизу. У разі підтвердження виробничого дефекту виконаємо обмін або ремонт.

• Василь

Дуже якісно зроблено і зручна у використанні.
    Залишився задоволений

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук!

• Андрей С***

Конструкция крепкая, для туризма самое то.

Достоинства:
    Крепкая конструкция.

• Олег К***

Як вона для походу - сказати не можу, але для домашнього використання, особливо під час відключень - самий раз. Конструкція хороша тим, що каструлі майже будь-якого діаметру стають в пази, за рахунок чого вони не хитаються і можна не боятись, що впадуть. Добре, що не потрібні сірники, а запалюється вбудований п'єзо елементом.

Достоинства:
    Зручна та проста в користуванні, стійка, ціна, не потрібна запальничка

• Оксана С***

Поверніть гроші за сплачений, але не отриманий товар

Достоинства:
    Скоріш за все, гарний предмет
    Недостатки:
    Сплатила, відмовилась в пункті видачі. Не бачу повернення грошей
    • Микола Б***

Так вы просто отправили обратно оплаченный

Доброго дня. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки

• Сергій К***

Дуже зручна і якісна річ, повністю виправдовує очікування.

• Ольга

Все чудово. Працює на 10/10 виручає під час відключень. Запальник працює, просто треба дуже різко і трохи додати силу та відкрити вентиль на максимум, спочатку не виходило але зараз проблем нема. Спробуйте декілька разів, бо думаю у вас буде така сама проблема як і у всіх людей в коментарях ну і у мене)

• Калиниченко Е***

Достойная плитка, удобная, компактная, можно подобрать разный диаметр необходимой посуды, устойчивая, кейс с ручкой для транспортировки. При аккуратном использовании с подходящими баллонами и соблюдении всех правил безопасности, надеюсь, прослужит долго. В целом, рекомендую!

Достоинства:
    Доступно, удобно, хорошее качество
    Недостатки:
    Не обнаружил

• Олег Ч***

Працює як годинник. З першого разу все спрацювало. Цангові балони від трьох різних виробників підійшли, як рідні. Плавне регулювання потужності порадувало. Дуже потужна річ при відключеннях. Додатково гріє приміщення, під час роботи. Перед використанням обов'язково ознайомтесь з інструкцією.

Достоинства:
    Маленька, гарненька, приємна на дотик.
    Недостатки:
    Шкода, що не купив раніше.
    • Олег Ч***

Додатково порадував момент безпеки. Ви не вставите балон поки не виставите регулятор на "OFF". При цьому від'єднати балон можна при будь-якому положенні регулятора.

• Максим Я***

Купив по рекомендації друзів, гарна якість, компактна. Запустилась з першого разу.

Дякуємо за відгук! Нехай і надалі будуть тількі приємні враження!

• Віталій М***

компактна, гарна, проста та зрозуміла плита. все підключилось та вже протестовано кип'ятінням води та яєшні на сковорідці

Достоинства:
    розмір, дизайн

Дякуємо за відгук, користуйтеся з задоволенням!

• Ірина П***

Дуже корисна й зручна річ!
    Окрім очевидних плюсів, хочу додати, що завдяки засічкам на тримачах, можна легко і надійно встановити посуд меншого діаметру, як-от турка чи кавоварка, що для мене важливо.
    Все працює, жодних наріікань. Щоправда, мені не з першого разу вдається встановити газовий балон. Доводилося перечитувати інструкцію. Але, коли вже вдалося, то все працює чітко.
    Єдина незручність: плита не влазить в кейс з під'єднаним газовим балоном
    Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Маленька, гарненька, зручна
    Недостатки:
    Не влазить в кейс з під'єднаним газовим балоном

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за розгорнутий відгук! Користуйтеся з задоволенням.
      П.С. кейс спеціально мінімалістично малий

• Юрий Б***

Посмотрите пожалуйста на фото. Это не моё фото, оно уже размещено здесь в отзывах. Обратите внимание на рычаг загрузки баллона. Даже на этом фото рычаг кривоват. Я один это вижу? Ниже в отзыве я объяснил почему. И обмен не поможет.

Достоинства:
    дополнение
    Недостатки:
    дополнение

Важко по фото щось сказати. До цього моменту не було звернень, окрім вашого, щодо погнутого важеля. Якщо таке буде, то, звичайно, будемо вирішувати це на виробництві.

• Юрий Б***

Печка небольшая. Черный балон в комплекте где изобутан бутан и пропан - встал как родной и это гуд. Рычаг фиксации баллона работает, но согнут, возможно согнулся в кейсе, на размере которого сэкономили. Деталь, которая снимается и находится вокруг горелки, прилегает неплотно и ходит, видимо кривовата. Это по поводу качества сборки. Возможно я много хочу, но ожидал большего качества чем получил.

Достоинства:
    Небольшая недорогая
    Недостатки:
    В отзыве

Добрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо звернутися до СЦ Розетки для обміну плити.

• Світлана Г***

Не працює пьезоподжиг
    Газ надходить
    Якщо підпалити сірниками то все працює
    Куди можна звернутись?

Достоинства:
    Компактна, можливо поставити маленьку ємність, добре регулюється полум'я
    Недостатки:
    Не працює пьезоподжиг

Добрий день. Скоріш за все ви не докрутили ручку регулювання вогню до кінця. Швидко прокрутіть ручку проти годинникової стрілки за максимум, маєте почути клацання і побачити іскру на п'єзоелементі.
      Ще раз ознайомтесь з інструкцією та спробуйте без під'єднаного балона.

• Миколайович А***

Купив спочатку одну, потім другу. Все працюе, зручна, з пьезо, допомогає.

Достоинства:
    Швидка доставка, проста та зручна.

Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Нам дуже приємно, що ви отримали позитивні емоції від придбання плитки цієї моделі. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців.

• Павло Д***

Вже маю плиту вид цього виробника, але звичайного розміру і з можливістю підключення до великого балону, вона на літо перекочувала на задній двір на постійне місце. Тому вирішив у авто купити плитку, інших виробників не розглядав, зупинися на моделі міні. І не жалкую, розмір дійсно компактний, можливість використовувати балони різної довжини(так іноді можна зустріти довші балони більшої місткості) Відзняв відео, кому більш детально цікаво.

Достоинства:
    Компактна, потужна, красива.
    Недостатки:
    Відсутні

Павле, вітаємо.
      Дякуємо, що обираєте Tramp. Ми дуже старались, щоб наші плити були надійними та безпечними! Ну і гарними теж, щоб прикрашати інтер'єр)

• Дмитро

Все акуратно, жорсткість конструкції непогана. Ніжки із твердого пластика, тому може ковзати на гладкій поверхні.

Достоинства:
    Досить якісний товар.
    Недостатки:
    Хотілося б гумові ніжки.
  • Євгеній П***

Дуже хороша плита, яка дуже виручає під час відключення світла. Якістю дуже задоволений

Достоинства:
    компактна, зручна
    Недостатки:
    не знайшов