Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Микрофон для компьютера студийный игровой для стрима для подкаста блогеров конференций для ПК ноутбука записи музыки конденсаторный на подставке с подсветкой RGB подсветка Plug&Play USB MU900 73763

Оценка пользователей 4.97/5
  • Андрей Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Мікрофон дуже сподобався, хороший звук

Достоинства:
    Ціна, хороший звук
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку мікрофона! Раді, що якість звуку та ціна вас повністю влаштували й модель виправдала очікування. Нехай мікрофон стабільно працює та тішить якісним звучанням під час стрімів, запису відео та спілкування. Завжди раді бути корисними!

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Дуже сподобався. Висока якість звуку та легкий в настройці.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона! Раді, що якість звуку та простота налаштування повністю виправдали ваші очікування. Вдячні за вибір цього товару та довіру до нашого асортименту. Бажаємо комфортного користування й вдалих записів!

• Максим Р***

Хороший мікрофон дякую

Достоинства:
    Добре чути
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона! Раді, що якість звуку вас повністю влаштовує і вас добре чути під час користування. Нехай пристрій служить довго та допомагає створювати ще більше вдалих записів, стрімів і відео. Завжди раді бути корисними.

• Лев К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Звук чистий, підсвітка класна, користуюсь зручно.

Достоинства:
    Ціна якість супер
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що вам подобається чистий звук і підсвітка, а співвідношення ціни та якості виправдало очікування. Раді, що мікрофон зручний у користуванні. Бажаємо приємної роботи та якісних записів!

• Василина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Обрали на подарунок підлітку. каже, що мікрофон класний, добре його чути, підсвітка додає настрою.

Достоинства:
    Якісний продукт
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей мікрофон як подарунок! Раді, що якість звуку та підсвітка сподобалися підлітку й створюють настрій під час користування. Нехай пристрій допомагає в іграх, спілкуванні та творчості, а користування буде приємним і довгим.

• Ілля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Мікрофон забезпечує чистий звук і зручний у користуванні завдяки USB підключенню без додаткових налаштувань. Підсвітка створює приємну атмосферу під час запису.

Достоинства:
    Рекомендую!
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що мікрофон виправдав очікування, дає чистий звук і зручний у користуванні без складних налаштувань, а підсвітка додає комфорту. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого товару. Бажаємо приємного користування!

• Станіслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Голос чіткий, шумів майже нема, взагалі кайф! Покупкою задоволений.

Недостатки:
    нема
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку мікрофона. Раді, що звук здається вам чітким і без зайвих шумів, а покупка залишила приємні враження. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо комфортного користування та якісних записів у ваших проєктах.

• Ауріка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Син задоволений, підсвіточка топ!

Достоинства:
    Хороший мікрофон за свої гроші
    • Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук та вибір цього мікрофона. Раді, що син задоволений і що підсвітка сподобалася — це справді додає настрою під час ігор та спілкування. Нехай мікрофон служить довго, а звук буде завжди чітким та приємним.

• Єгор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Мікрофон сподобався, працює без зауважень, якість звуку вихідного сигналу хороша, розбірлива, підсвітка з регулюванням кольору створює затишну атмосферу на робочому місці

Достоинства:
    Якість звуку, зручність
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку мікрофона. Раді, що якість звуку, робота без зауважень та зручність використання повністю відповідають вашим очікуванням, а підсвітка створює приємну атмосферу. Дякуємо за вибір товару й бажаємо приємного користування!

• Сергій К***

Все добре. Якіть гарна.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Для користувачів: перевіряти якість запису краще не стандартними програмами від Microsoft а відразу OBS чи чимось аналогічним, бо вбудовані програми Windows не відтворюють звук мікрофона такої якості як професійні програми.

Достоинства:
    Дуже стильний та зручний, мікрофон якісний за свої кошти
    • Продавец  NexTrend

• Агата Л***

Сину подобається

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Дуже хороший мікрофон,запис ідеальний,звучність супер.
    Рекомендую.Донці дуже сподобався.

• Соломія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Купувала племіннику на подарунок. Йому 12 і він любить геймити, тепер має класний мікрофон)

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Класний мікрофон, добре передає звук. Підсвітка подобається.

Достоинства:
    Хороший мікрофон
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Лілія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Мікрофон добре передає голос, шумів майже нема. Plug&Play зручно, хоча підсвітка цікава. Загалом норм для стримів і конференцій.

• Елеонора Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Прикольний мікрофон, мені подобається. Головне що хороший зфук, мене добре чути, підсвітка красива. Для мене як жінки було зручно, що без драйверів.

Достоинства:
    Хороший мікрофон
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  NexTrend

• Дмитро С***

Супер!

• Пушкарук А***

Мікрофон чудовий,звук супер

Достоинства:
    звук супер
    Недостатки:
    Шкода що нема блютуз
    • Продавец  NexTrend

• Роман А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Зручно, що без драйверів, підключив і одразу працює. Підсвітка подобається, звук без шумів.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Якість звуку приємно здивувала за свою ціну. Підсвітка теж виглядає круто.

Достоинства:
    Крутий мікрофон

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Микрофон реально удобный звучит четко, шумы отсекает хорошо. Подсветка забавная, юзаю без заморочек.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  NexTrend

• Керпишен В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Мікрофон справді забезпечує чіткий звук із мінімальним фоном. Підключається легко, без додаткових налаштувань. В цілому, зручний та практичний у використанні.

Достоинства:
    Хороший мікрофон
    • Продавец  NexTrend

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Звучання чисте, підсвічування стильне, працює одразу без проблем. Похресник щасливий

• Дмитрий У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Користуюсь мікрофоном для стримів і конференцій — звук чистий, без зайвих шумів. Підсвічування радує, ціна дуже ок.

Достоинства:
    Якість звуку, ціна
    • Продавец  NexTrend

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Мікрофон класний, племіннику сподобався. Дякую за швидку відправку.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  NexTrend

• Елизавета Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Звук чистий, підсвітка класно виглядає в темряві. Син задоволений подарунком.

Достоинства:
    Ціна, якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  NexTrend

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Юзав цей мікрофон для стримів і подкастів звук реально чистий, без зайвого фону, що круто для неспішних вечорів із друзями онлайн. Підсвітка додає вайбу. Можу радити тим, хто хоче швидко і просто апгрейдити звук.

Достоинства:
    Крутий, ціна дуже навіть ок
    • Продавец  NexTrend

• Петро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Звук чистий, мінімум шумів, підсвічування додає атмосфери в кімнаті. Підключив і почав працювати одразу дуже зручно для стрімів.

• Кристина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Прийшло вчасно,гарна якість та звук

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Повністю задоволена пакуванням мікрофона, ще не повністю розібралась як прибрати эхо під час розмов в Discord з друзями, виглядає надійно.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Хороший мікрофон для підкастів. Звук однозначно кращий і якісніший. Підсвітка порадувала. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Підсвітка, ціна, якість звуку
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  NexTrend

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Брала на подарунок. Племінник 12 років був дуже радий подарунку. Мікрофон рекомендуємо. Звук пише чисто.

Достоинства:
    відповідає опису
    Недостатки:
    не помітили
    • Продавец  NexTrend

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Черный

Купила для сина, він дуже задоволений якістю звуку. Дякую за швидку відправку!

Достоинства:
    хороший звук, ціна
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  NexTrend