- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Желтый
Хороший повсякденний варіант на резинці. Тканина якісна, тонка не парить та не світиться. Якість пошиття дуже сподобалась.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Таїсія П***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Желтый
Тонкий та приємний сарафан, крій вільний, резинка доволі комфортна, широка, не стягує. Жовтий колір як на фото виробника. Мені сподобалось як сукня пошита, шви рівні, матеріал якісний.
- Достоинства:
- крій та матеріал
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Желтый
Якісний приємний до тіла сарафан. Жовтий саме як на світилинах, резинка на поясі широка та еластична, дуже зручний, дякую.
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Желтый
Комфортний крій, еластична резинка, бретелі можно регулювати. Довжина на зріст 165 як на фото виробника. Якість дуже сподобалась.