Отзывы покупателей о Сумка мужская вертикальная кожаная Vintage 20028 Серая
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Серый
Доставили швидко. Сумкою дуже задоволений, багато відділів, дуже містка, замочки працюють плавно і легко.
- Достоинства:
- Містка
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Серый
Торбинка супер, всім задоволені. Дякую!
- Достоинства:
- Шкіра і гарна фурнітура
- Недостатки:
- Не знайшли
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарний дизайн, якісні шва, зручне розміщення відділів.
- Достоинства:
- В розмірі, входить все,що потрібно для ділової людини...
- Недостатки:
- Невияви
Представник постачальникаВасиль, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- РУСНАК В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна сумка ! Індивідуальний дизайн і колір
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Металічні застібки не дуже зручні
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісно виконана. Легко та приємно користуватись металевими блискавками. Має багато кишень та внутрішню кишеню на блискавці. Шкіра приємна. Стрічки рівні.
- Достоинства:
- Багато кишень
- Недостатки:
- Мала запах нової шкіри (який зник через місяць користування)
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаЄвген, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.