Отзывы покупателей о Комплект быстрой зарядки 20W для Apple iPhone и iPad зарядное устройство USB-C Power Delivery PD адаптер питания 20W + кабель Type-C to Lightning 1м быстрая зарядка для iPhone 7 8 X XR XS 11 12 13 14 Pro Max Plus Mini AirPods
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Перший раз поставила на зарядку - телефон не заряджався, але і не розряджався. Другий раз поставила з іншим блочком - все було ок. На третій раз зарядка перестала працювати
- Недостатки:
- Не заряджає
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Просто перестав заряджати , користувалася всього пару тижнів .
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валентина! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Причиною може бути як виробничий дефект, так і інші технічні фактори, тому рекомендуємо провести перевірку пристрою. Будь ласка, зверніться до нас через чат замовлення.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Швидке заряджання
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Артем! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Заряжає чуть швидше за оригінальну не гріється шнур якісний блочок теж вроді норм
- Достоинства:
- Все гуд
- Недостатки:
- Буде-напишу
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Владислав! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Товар прийшов швидко, поки все добре.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександра! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Днів 4 заряджало чудово. Зараз ставлю телефон на зарядку і воно не заряджає, а розряджає мій телефон. От зараз телефон стоїть на зарядці вже хвилин 15 і за цей час заряд впав з 8% до 4% і з 4 не заряджає дальше взагалі.
Не рекомендую!!!- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Пепесиало працювати на 5 день
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марія! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Настя М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
мало того, що мені спочатку відправили тільки блочок замість комплекту, так потім відправили непрацюючий шнур. не рекомендую
- Достоинства:
- блочок працює
- Недостатки:
- шнур не працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анастасія! Нам дуже прикро, що товар не виправдав Ваші очікування. Ваше звернення було передано відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все супер
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Аліна! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
К сожалению, через неделю пользования обе зарядки разряжают телефон быстрее, чем заряжают. Очень жаль что заказала 2, лучше бы эти деньги потратила на одну нормальную
- Достоинства:
- Красиво выглядит
- Недостатки:
- Все остальное
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анна! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що зарядні пристрої не виправдали ваших очікувань. Така робота не є нормальною. Будь ласка, зв'яжіться з нами через чат замовлення — ми обов'язково допоможемо вирішити це питання.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Дуже задоволена покупкою. Блок живлення на 20W та кабель якісні, функцію швидкої зарядки виконують на всі 100%. Телефон заряджається швидко, пристрій не перегрівається. Доставка була максимально оперативною. Дякую за якісний товар і гарний сервіс.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ірина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Після несправної зарядкі, без проблем на другий день прислали нову , дуже був здивований і дуже приємно, так що дуже задоволений дякую. Так що рекомендую цього продавця
- Достоинства:
- Приємно
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Якісне зарядне. Швидко заряджає. Задоволена.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валентина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Гарний якісний товар
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Антон! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Замовлення надійшло дуже швидко. Товар повністю відповідає очікуванням. Дякую велике
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все добре, працює.
- Достоинства:
- Працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Борис! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Зарядка гарної якості, швидко заряджає, доставили швидко. Дуже задоволена! Дякую
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Гарна зарядна станція, швидка зарядка але в комплекті не було проводу, а так мені все сподобалось
- Достоинства:
- Швидка зарядка
Компактна - Недостатки:
- Відсутній провід type-c to lightning
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишилися задоволені зарядним комплектом, його компактністю та швидкою зарядкою. Щодо відсутності кабелю Type-C to Lightning - ваше звернення передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
Вибачте але зарядний пристрій не заряджає , що робити
- Достоинства:
- Не працює
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Кабель не працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Микита! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з кабелем. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Товаром задоволена,швидко заряджає.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Доставили швидко, користуюсь з задоволенням.
- Достоинства:
- Всі
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Руслан! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
дуже слабкий зарядник, за ніч не зміг зарядити iPhone )
Таке враження, що це не 20 w, як написано на коробці.
Провід в комплекті норм.- Достоинства:
- Зарядкик працює
- Недостатки:
- дуже слабкий зарядник
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Потужність зарядного пристрою 20W відповідає заявленим характеристикам, однак фактична швидкість заряджання iPhone залежить від моделі смартфона, кабелю, рівня заряду та інших умов. Якщо заряджання відбувається суттєво повільніше, ніж очікується, рекомендуємо звернутися до нас для перевірки пристрою.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Не погано
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- нема
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вадим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
При первой пробе зарядить телефон- бахнул и ударил током !!!!!
- Недостатки:
- Опасно для жизни!!!!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Маргарита! Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам щиро прикро, що у вас виник такий досвід. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Віта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
супер
- Достоинства:
- гарна ціна , працює добре , заряджає швидко
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віта! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Отримала товар вчасно. Заряджає телефон швидко. Дякую продавцеві.
- Достоинства:
- Швидко заряджає
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марія! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Завжди Вам раді!
- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Чисто кайф, реально швидко заряджає iPhone та iPad!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Леся! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Любава Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Підключаю цей зарядний комплект до свого айфону і відчуваю себе ніби в майбутньому: замість довгих очікувань зарядка майже миттєва. Кабель не плутається, а адаптер тихо працює, не гріється. Нарешті забув про бабусині «заряджай довго і обережно» — сучасна техніка диктує свої правила, і цей комплект з ними на ти.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Любава! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Магдалина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Користуюся цим комплектом для зарядки і помічаю, що телефон швидко відновлює заряд навіть коли часто на телефоні робота. Кабель доволі міцний, не ламається з першого разу, а адаптер добре підходить для моїх форм і розеток. Загалом зарядка стабільна, немає ніяких перебоїв чи глючень, що для мене важливо у повсякденному житті.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Магдалина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Роксолана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Комплект заряжает устройства быстро и стабильно благодаря технологии Power Delivery 20W. Кабель качественный, удобной длины, что делает использование комфортным.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Роксолана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Комплект працює без збоїв, зарядка дійсно швидка.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Ксенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Заряджає швидко, кабель міцний, всьо як треба!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ксенія! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- аринаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
все хорошо работает
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Аріна! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Вероніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Зарядка супер, швидко і без проблем працює з усіма гаджетами.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вероніка! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Зарядку отримав. Відправили швидко. Все працює, все добре
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віктор! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Швидку зарядку не підтримує
- Достоинства:
- За свої кошти можливо і не поганий варіант
- Недостатки:
- Швидку зарядку не підтримуєКоличество символов: 27
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вадим! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.