- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Адаптер не заряджає . Обіцяли відправити новий і тиша.
- Достоинства:
- Шнур робочий
- Недостатки:
- Адаптер не заряджає телефон
- Альберт Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White
Заряджає швидко, кабель міцний, адаптер не гріється. Всього підключив і можна спокійно користуватись без переживань, що телефон довго буде заряджатись.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Альберт! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все чудово працює!Ціна, якість
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Товар прийшов швидко,заряджає добре,мене все задовольняє.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все добре
- Продавец KayDzen
Вітаємо, В'ячеслав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Никита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Всё круто, заряжает быстро
- Достоинства:
- Быстро заряжает
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Микита! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все добре
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Максим! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
Все сподобалося
- Достоинства:
- Все подобається
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Максим! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Комплект дуже не якісний!Заряджає через раз. Треба постійно перевіряти чи йде зарядка, якщо ні перевертати штекер. Не рекомендую!!!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Руслан! Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що у Вас виникли труднощі під час використання комплекту. Така робота кабелю не є нормальною. Причиною може бути несправність кабелю, роз'єму або особливості контакту штекера з пристроєм.
Для вирішення ситуації рекомендуємо звернутися до нас для перевірки товару.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Товар чудовий, швидка зарядка працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марія! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Чудово
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Товар дешевий але працюе доволі добре
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Владислав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Леусенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Якість відповідає ціні. Працює нормально, хоча конектор в телефоні гріється на початку зарядки, далі норм.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Юрій! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все відмінно!
Дякую!- Продавец KayDzen
Вітаємо, Лілія! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все працює, гарна ціна, підійшла для Порту лайтнінг, кабель глянцевий але за цю ціну топ, блочок трохи теплий без перегріву
- Достоинства:
- Не гріється
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Павло! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
- Достоинства:
- Четко
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Михайло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Повністю задоволений
- Достоинства:
- Задоволений швидкістю виконання замовлення, співвідношенням ціна - якість
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Ангеліна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
За свою ціну, якість топ
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ангеліна! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Макар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Норм
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Макар! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Пользуюсь 5 дней, все работает отлично, не нагревается, было хорошо упаковано.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Катерина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Купував для iPhone 13. Працює норм.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Євген! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Алена В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все працює,доставка швидка
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Альона! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все супер, швидко заряджає!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дар'я! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Наталя У***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Товар приїхав все було чудово, але перестав заряджати навіть і тижня немає(
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталя! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Ок
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віталій! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все було супер, але через 3 місяці перестало заряджати взагалі
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Перестає працювати через кілька місяців
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Христина! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Мені все сподобалось.
Працює коректно- Продавец KayDzen
Вітаємо, Микола! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все окей, нормально заряджає
- Достоинства:
- За свої гроші топ
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Роман! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все добре працює.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все чудово!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Богдан! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Мария О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Это не быстрая, а ооооочень медленная зарядка! До нее у меня была быстрая, которая заряжала до 80% за 30 минут. Эта же заряжает 1,5 часа!!!
- Достоинства:
- Дешевая цена
- Недостатки:
- Медленная зарядка
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марія! Дякуємо за ваш відгук.
Швидкість заряджання напряму залежить від потужності адаптера, підтримки протоколів швидкої зарядки самим смартфоном та якості кабелю. Рекомендуємо звернутися до нас у чат замовлення — допоможемо перевірити та за потреби запропонуємо обмін чи повернення товару.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Працює добре)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
купив як додаткову на роботу, повністю задоволений
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все працює добре, за свою ціну норм.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
Все влаштовує)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Дмитро П***
Заряджає швидко,дякую.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White
нормально зарядил один раз телефон,
когда ставишь на зарядку телефон процент не в верх идет а наоборот разряжается еще больше телефон- Достоинства:
- Недостатки:
- Когда ставишь телефон на зарядку он разряжается а не заряжается
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анастасія! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.