Оплачуйте Карткою Rozetka

Код :  601902922
Оценка пользователей 4.5/5
  • Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Черный

Прикро що потрапило крісло з браком.
    В мене спинка не фіксується, воно завжди нахиляється. Кнопка фіксації нахилу не працює. В загалом там є язичок внутрі механізму регулювання спинки та висоти крісла, який має блокувати подальші нахили, але цей язичок не іде вперед коли хочеш зафіксувати, і в результаті не блокує нахили...
    Врешті змушений був вставити перемичку.
    Дуже розчаровує...

Достоинства:
    Підтримка попереку та шиї чудове.
    Недостатки:
    Бракована функція нахилу спинки, постійно нахиляється, навіть коли намагаєшься зафіксувати спинку.
    • Продавец  EVO+

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Описана Вами несправність механізму фіксації нахилу спинки має ознаки браку.
      На крісло діє гарантія, тому рекомендуємо звернутися до Сервісного центру постачальника. Наші спеціалісти допоможуть оперативно вирішити питання в межах гарантійного обслуговування.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Кресло хорошее, до этого было «игровое», в сравнении с ним это небо и земля. По ощущениям за эту цену получаешь кресло на уровень выше чем оно стоит, из-за качества материалов, газлифта 4 класса и продуманности, где начиная от сборки тебе отвертку в комплект положили чтобы 2 винта закрутить, до использования, где очень приятно удивил механизм качания/подъема и рукояти которые можно полностью поднять (для меня это было очень важно).
    Из минусов - так как нижнюю часть можно регулировать по глубине, в этом механизме есть маленький люфт (вперед-назад) до сантиметра, из-за этого общее ощущение монолитности немного портится.
    Использую несколько дней, пока скрипа нет, в случае чего, дополню свой комментарий.

Добрий день! Щиро дякуємо за такий детальний і позитивний відгук.
      Нам дуже приємно, що крісло перевершило Ваші очікування та Ви високо оцінили якість та функціональність. Приємного користування!

Дополню свой предыдущий отзыв -
    Очень понравился дизайн, очень утонченный, современный. Среди всех конкурентов на мой вкус - лучший
    А также для людей с нежным покрытием пола - колесика прогумированные, царапать пол не будут.

Достоинства:
    топ
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Подпишусь под все что говорили пользователи ниже, но хочу отметить еще очень акуратное производство - акуратные швы пластика, почти нет дефектов производства таких как царапины, артефакты и тд. Есть крошечные - но это если с лупой смотреть. Обычно в этом ценовом диапазоне - редкие царапинки, швы и прочее - норма.
    Лучшее в свом ценовом дипазоне. Чуствуется очень монолитным, крепким, 4тый клас газлифта, до 140 кг - обычно эти характеристики кресл сильно дороже

Достоинства:
    за всвои деньги топ
    Недостатки:
    не уверен что это недостаток - но напрягают мягкие подлокотники - незнаю сколько будут служить и не сотрутся

Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Всеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Сьогодні забрав і зібрав. Перші враження дуже хороші. Крісло відчувається монолітним, всі болти викручуються в свої посадочні місця без танців з бубном і свердління.

Після мого старого ігрового - не вистачає дещо регулювання ручок в сторони. У мене було 6, тут 3, але це єдине до чого треба буде звикнути.

В усьому іншому - максимальна підгонка під себе. Сидіння, спинка, підголівник, підлокітник. Короче, поки кайфую. Пізніше доповню відгук.

Добрий день! Дякуємо за такий позитивний та детальний відгук. Бажаємо Вам комфортного користування!

• Андрій

Там есть регулировка подлокотников - снизу подлокотника кнопка

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарне крісло. Збирається просто, але він важкий та дебелий. У дитини проблеми зі спиною, каже спина не втомлюється та не болить.

Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримала і за 30 хвилин зібрала. Все зрозуміло куди до чого прикручувати, роз'єми сходяться.
    Крісло велике, зручне, сидіння просто сітка, але сидіти комфортно, а влітку ще й парити не буде.
    Користуюся поки 3 день, суттєвих зауважень немає. Маю надію, що заявлену масу воно витримує.

Достоинства:
    Гарне крісло , зручна збірка
    Недостатки:
    не виявила

Добрий день! Дякуємо за відгук! Крісло розраховано на максимальне навантаження до 140 кг. Бажаємо приємного користування!

• Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Тількі сьогодні зібрав, розумію що рано ще писати відгук, можливо піздніше додам якщо щось змінеться. Дого обирав крісло почав з геймерських, закінчив оцим, бо влітку в мене дуже жарко і великі проблеми зі спиною, а геймерські, як виявилось, зовсім не про правильну і зручну посадку і вибору з сіткою дуже мало.
    По-перше, дуже приємна якість матеріалу, пластик дебелий, все таке здається міцним, важким. підлокітники з м'яким верхом. Збірка зрозуміла і не складка, зібрав за пів години, єдине що підлокітники не дуже зручно прикручувати.
    Сидіти дуже приємно і комфортно, я думав сітка буде дещо жорстко, але взагалі ні.
    З регулювать - підголівник верх, низ, перед, валіки попереку підпружинені, підлаштовуються під вигин попереку, регулюються вгору, вниз, та в перед та назад. Сидіння теж рухається в перед та назад окремо від спинки.підлокітники рухаються в верх та низ, а також змінюється кут накладок, і що важливо для мене- відкидуються повністю і не заважають заїхати максимально під стіл. Але вперед та назад підлокітники не рухаються, або я ще не зрозумів як це робити. Зрозуміло що з такою кількістю регулювань можна майже ідеально підігнати крісло під себе. Поки що нічо не скрипить, конструкція здається доволі міцною.
    З побажань хотілось бі щоб крісло опускалось ще трохи нижче, а кут відхилу спинки був більшим, але це вже індивідуально.
    Подивимось як швидко заскріпить, чи заскріпить взагалі і як поведе себе сітка з часом з моїми 110 кг.

Добрий день! Щиро дякуємо за такий детальний і чесний відгук.
      Нам дуже приємно, що Ви так уважно підійшли до вибору й оцінили саме ергономічну модель із сіткою. Для спини та комфорту це справді правильне рішення, особливо при тривалому сидінні. Бажаємо Вам комфортного та тривалого користування кріслом!

• Тарас

Як ваші враження зараз?

• Роман Н***

Минуло три місяці. З'явився невеликий люфт в механізмі гойдання десь 3-4 мм в бік і погано тримає кнопка фіксації нахилу спинки. Раз на декілька днів зривається фіксація нахилу спинки. Сітка на сидінні просіла не дуже помітно. Якихось скрипів та хрустів не з'явилося.