Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Дождевик-пончо 3 в 1 туристический камуфляжный One Size для походов, рыбалки и кемпинга коричневый (49675998)

Есть в наличии

5/5
Код :  602055202
  • Егор М***

Хороший товар

• Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Михайло Б***

Задоволений товаром

• deiz
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Наче все добре поки, дощ тримає, на сонці нагрівся і швидко висох

Достоинства:
    ціна = якість
    Недостатки:
    запах пласами тримався десь 2 тижні, але потім все ок
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Карина Г***

Добрий дощовик

• Влада К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
    • Общее впечатление

Дуже хороший дощовик. Міцний, універсальний по розміру, приємний колір. І ще дуже зручна сумочка для зберігання, в тон дощовику. Тому навіть на подарунок буде дуже гарно.

• Продавец  TORI

• Наталія Н***

Гарна якість, міцний. Товаром задоволена