Отзывы покупателей о Средство для чистки каминов Profi Plus Порошок для очистки дымоходов 900 г (5414528003903)
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую второй сезон. Работает отлично.
В инструкции сказано, что нужно сыпать в золу или в пепел.
Хотя из практики понятно, чо сыпать нужно на горячие угли.
Упаковка на фото прошлогодняя.
Сейчас в картонной коробке идёт запаянный пакет с порошком и ложка.
Банка, конечно, была удобнее. Но можно взять любую другую.- Достоинства:
- Отлично чистит дымоход и каналы
- Недостатки:
- Из инструкции не ясно, в какой момент сыпать порошок
Представитель поставщикаСвятослав, дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте нашу продукцію. Так, порошок справді потрібно сипати на жар. Ми обов'язково врахуємо ваш коментар, і зробимо інструкцію застосування більш зрозумілою.
Ми погоджуємось, що банка є більш зручною, проте картонна упаковка не шкодить довкіллю, на відміну від пластикової банки.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний результат після першого використання. Кинув 5 ложок.
- Кирилл С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник постачальникаКириле, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Наталія Г***Продавец: Rozetka
Вже почали опалювальний сезон на пару з цим порошком. ПОки ніби так нічо. Всьо зробили по інструкції. Навіть з стінок каміну вже гара пропала. Поки подобається все.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ДУЖЕ ДІЄВИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ДАЧНОЇ ГРУБИ
САЖА ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ У ПИЛ- Достоинства:
- ДІЄВІСТЬ
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую ,средство хорошее брал в прошлом году в январе ,хватило почти на два сезона
- Достоинства:
- Избавляет котел от лишней грязи и легче чистить и обслуживать .топлю влажными дровами,котел реже забивается и дымоход тоже.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь 2й сезон.. Смола і сажа обпадать.. В самомій камері згоряння смоли відкіпають і обсипаються.. Недолік різкий запах хімії
Представитель поставщикаОлена, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Бідюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний засіб. Навіть не очікували, такого результату. Добре очистив котла.
- Достоинства:
- Не висока ціна
- Недостатки:
Представитель компанииАльона, дякуємо за те, що обрали нашу продукцію і за Ваш відгук!
- sirafenikss s***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купил данное средство на пробу для чистки котла (топлю дровами) и дымохода,постоянно пользуюсь подобными порошками для прочистки и результат не плохой. Использовал как написано в инструкции стенки котла почистил в дымоходе так же обсыпалась сажа и небольшое количество мелких кусков смолистых отложений размером от 1 до 3 см.Вообщем порошок работает.
- Достоинства:
- свои функции выполняет
- Недостатки:
- пока не обнаружил
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
как то эффекта особого не заметил, может мало насыпал?
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
кинув 5 ложок результату нуль!!!!
- Достоинства:
- Не працює!!!
- Недостатки:
- Не працює!!!
Представитель компанииВікторе, дякуємо за ваш відгук. Опишіть, будь ласка, який у вас опалювальний пристрій, яке паливо використовуєте, яка проблема та її складність, а також протягом якого часу ви використовували ці 5 ложок засобу і як саме.
- Віктор
котел типу кст. дрова сосна.два дня підряд першого дня 3 ложки. наступного 2 ложки.сажа так і зісталася в димоході прийшлось чистити вручну!!!
Представитель компанииВікторе, ми в ніякому разі не рекомендуємо використання дров смоляних порід дерев для опалення. Будь які хімічні засоби просто не встигають розщепити нашарування сажі, яка утворюється і інтенсивно налипає після спалювання таких дров. Смолянисті породи лише усугубляють проблему, оскільки саме вони і є причиною засмічення димоходів, і будь які засоби будуть просто безсилі.
Якщо немає можливості використовувати дрова інших порід, тоді в такому випадку вам допоможе лише часте механічне очищення. Якщо ж ви повністю відмовитесь від використання смоляних порід, тоді систематичне застосування хімічних засобів для очищення дасть бажаний ефект.
- Басок Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скажу честно, особой разницы не вижу. Может у кого и конденсат, тому и поможет. Но от слоя нагара особо не помог.