- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Після другого разу використання почав спускати,перевірив не пробитий,спускає по шву,розклеявся.
Дякуємо за відгук!
Нам шкода, що товар виявився з недоліком. Наш менеджер незабаром зв’яжеться з вами для уточнення деталей та подальшого вирішення питання.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Військовий. Дуже зручно. Компактно
- Достоинства:
- Компактний
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що килимок виявився для вас дуже зручним і компактним.
Якщо у вас будуть ще питання або потрібна допомога — звертайтеся будь-коли!
Бажаємо гарного дня!
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Мені сподобалося.
Но є нюанс- довго треба накачувати.
А так мені приємний на дотик.- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо вам за відгук і чесний зворотний зв’язок!
Раді, що товар вам сподобався і ви задоволені його якістю та матеріалом.
Бажаємо вам приємного користування! Якщо будуть ще питання — завжди раді допомогти!
- Василь О***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Спустив
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Спускає відразу
- Продавец TanSill
Доброго дня!
Будь ласка, надайте відповідь на наші дзвінки — ми намагаємось з вами зв’язатися, щоб допомогти у вирішенні ситуації.
Ми завжди йдемо назустріч і зробимо все можливе, щоб ви залишились задоволені!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Гарний килимок і якісний, мені сподобався. Компактні розміри в складеному стані, подушка зручна, матрас витримує 105 кг..
Ногою підкачка трохи не зручна - потрібно обома ногами давити... Та і довго. Ротом надути через клапан на подушці швидше буде. Буквально 13-15 видихів.
В принципі, рекомендую.- Достоинства:
- Якісний, компактний при переносці, швидко надувати ротом, швидко спускає.
- Недостатки:
- Все ж таки, не зовсім зручно качати ногами.
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за детальний та корисний відгук!
Раді, що килимок вам сподобався — якість і компактність справді важливі для зручності в дорозі.
Нехай цей килимок дарує вам комфортні та приємні моменти відпочинку!
Завжди раді вам!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Для актианого відпочинку те що потрібно!
Зручніший за каримат.
Продавець швидко надіслав товар.- Достоинства:
- Розмір та вага. Хороший матеріал. Зручно спати.
Вітаємо!
Дуже дякуємо за ваш відгук!
Раді, що килимок виправдав очікування та став надійним супутником для активного відпочинку.
Нехай і надалі дарує комфорт у подорожах та пригодах!
Завжди раді вам!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Килимок чудовий, покупкою задоволена, обслуговування відмінне. Дякую!
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що килимок вам сподобався і ви залишились задоволені обслуговуванням.
Нехай покупка служить довго та приносить лише комфорт! Звертайтесь ще — завжди раді !
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Дійсно хороший каримат, легкий і зручний, для невеличких походів ідеально підходить. Дякую:)
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що каримат вам підійшов — легкість і зручність у походах справді важливі.
Нехай ваші мандрівки будуть комфортними та приємними!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
класний якісний килимок, вже протестили на природі, спати на ньому топчик
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що килимок виправдав очікування і вже став у пригоді на природі. Нехай кожен відпочинок буде таким же комфортним і приємним!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Не задоволений покупкою! При першому ж використанні протягом 15 хвилин використання насос вийшов з ладу (відірвалась внутрішня перегородка), а при при подальшому використанні взагалі здувся протягом 2х годин, спав на просто не землі, відпочинок зіпсований!
- Достоинства:
- Компактность
- Недостатки:
- Низка якість
- Продавец TanSill
Доброго дня!
Просимо надати номер вашого замовлення для перевірки інформації та подальшого вирішення питання.
Звертаємо увагу, що наразі ми не знаходимо оформленого через Rozetka замовлення на ваше ім'я щодо цього товару. Це допоможе нам більш оперативно вам допомогти та перевірити випадок.
Чекаємо на вашу відповідь! - Денис Б***
852645019
Вітаємо!
Вже зв’язались із вами та надали всю необхідну допомогу. Дякуємо за звернення!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Тестую. Не пропускає поки що.
- Достоинства:
- Влазить в машину
- Продавец TanSill
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що килимок вам підходить за розміром. Бажаємо успішного тестування! Якщо виникнуть питання — завжди готові допомогти.
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
купляв, щоб іноді спати в коридорі. Дуже зручний, швидко розгортається/згортається, виглядає надійно.
- Достоинства:
- зручний
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що покупка вас задовольнила та виявилася зручною навіть для несподіваних сценаріїв використання. Бажаємо вам комфортного відпочинку!
- Ваш п***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Свою функцію виконує, як себе поведе з часом – буде видно.
За 30 секунд – надування мабуть в ідеальних умовах або за якимись розрахунками за формулою, насправді довше.- Достоинства:
- Коли надуваєш, то і звуки в нього характерні, і сусідам цікаво що там відбувається:)
- Недостатки:
- Не виявив, але про всяк випадок на поверхню зі скошеною травою або на підлогу з недрібними камінцями класти уникаю.
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за чесний і з гумором відгук!Так, час надування справді залежить від умов, але головне — що свою функцію виконує. І чудова порада щодо поверхні для використання — це корисно знати. Бажаємо, щоб служив довго і надійно!
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Килимок не самонадувний! Його потрібно надувати. Зробити це за 30 секунд, як вказано, — просто неможливо.
Якість — жахлива. Придбала 2 килимка. Один з них порвався вже при першому використанні!
Категорично не раджу для покупки!- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Ціна, якість матеріалів
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Ми вже зв’язалися з вами для з’ясування обставин і зробимо все можливе, щоб вирішити це питання.
Щодо самонадування - у описі товару та на фотографіях зазначено, що килимок потрібно надувати ногою. Ми вказали приблизний час надування — 30 секунд, який може варіюватися залежно від індивідуальних особливостей користувача. Просимо також уникати надування килимка на гострих або абразивних поверхнях, щоб не пошкодити матеріал.
Ми серйозно ставимося до контролю якості продукції і ретельно перевіряємо кожен товар перед відправкою.
В будь-якому випадку зробимо все можливе, щоб вам допомогти.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Задоволений покупкою на всі 100, якісний та доставили швидко
Вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що ви повністю задоволені покупкою — якість і швидка доставка для нас у пріоритеті. Нехай товар слугує довго та приносить тільки користь!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Дуже задоволений покупкою, на літо у походи, на пляж чудовий килимок
Вітаємо!
Дякуємо за теплі слова! Раді чути, що килимок вам сподобався — для літа, походів і відпочинку на пляжі це справжня знахідка! Гарного вам відпочинку і яскравого літа!
- Константин З***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Матеіал взагалі топ, за весь похід жодного проколу, хоча клав його на камінці і гілки, він витримав усе, раджу
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що матеріал виявився таким міцним і витривалим. Ваша рекомендація дуже цінна! Якщо ще буде потрібна допомога чи консультація, звертайтесь!
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Якщо чесно то дуже приємно здивований, за таку ціну він чудовий
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що товар перевершив Ваші очікування. Ми щиро раді дарувати якість за доступною ціною! Якщо знадобиться допомога або будуть питання — звертайтесь, завжди раді!
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Дуже зручний і легкий! Брав у похід спав, як вдома. Надувається швидко, повітря не спускає, форму тримає, тому раджу
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені покупкою. Раді, що надувний матрац став таким комфортним супутником у поході! Сподіваємось, він ще не раз порадує вас своїм зручним використанням. Якщо виникнуть будь-які питання, звертайтесь — завжди раді допомогти!