Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Дрип пакеты для кофе фильтры дрипы кофейные пустые одноразовые с ушками 100 шт порционные для заваривания молотого кофе в чашке капельного заваривания без кофеварки турки осадка нетканые пищевые целлюлозные набор в дорогу офис путешествий дома кемпинга

Есть в наличии

5/5
  • Софія Д***

Зручна класна річ

• Кирило О***

Покупкою повністю задоволений

• Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Дріп пакети купувала інші. Спробувала ці. Є різниця. Ці пакети щільно прилягають до чайничка в якому фільтрована кава. Дріп пакет фільтрує гарно. Рекомендую.

Достоинства:
    Чиста кава без осаду.

Дякуємо за відгук)
      Приємно знати, що наші пакети вам сподобалися і тримаються за чайничок так само міцно, як ми тримаємося за першу чашку кави зранку.
      Чекаємо на вас знову :)

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Нормальні пакети, підходять для широкої чашки!

• Продавец  TACO

Дякуємо! Приємно, що ви відмітили зручний розмір) кава зранку повинна бути в широкій і дуже великій чашці :)

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Супер комфортно і легко пити каву вдома в не тільки!

• Продавец  TACO

Щиро дякуємо за такий теплий відгук. Дуже раді, що наші дріпи роблять ваші кавові паузи приємнішими. Нехай кожна філіжанка додає енергії та гарного настрою!

• Олександра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Брала з собою в гори, все чудово. Вони ще запалюється праскою, тому каву можна насипати одразу

• Продавец  TACO

Олександро, вітаємо! Дякуємо за такий чудовий відгук! Кава в горах — це взагалі окремий вид медитації, а за лайфхак із праскою — окреме «дякуємо». Нехай кожен новий похід буде з яскравими краєвидами та смачною кавою!)

• Катерина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Дякую, дуже якісні дріпи. Ще й поклали мірну ложечку до замовлення, приємно

• Продавец  TACO

Дякуємо за ваш відгук! Ми переконані, що правильне дозування — це вже половина успіху для ідеальної кави, тому ложечка просто мусила бути там! Раді, що дріп-пакети вам сподобалися. Смачних вам кавових ранків!

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Дріб пакети сподобались у використанні, гарно сидять на чашці, не сповзають. Досить щільні, кава заварюється без осаду. Окремо дякую за ложечку

Достоинства:
    Гарно заварюється кава, хороша ціна
    • Продавец  TACO

Ольго, дякуємо за відгук!
      Приємно читати, що наш набір зробив приготування кави ще зручнішим і приємнішим. Нехай кожна чашка буде в задоволення!

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Дріп пакети сподобалися. Вони якісні, відповідають всім моїм вимогам. Дякую за товар і обслуговування.

Достоинства:
    Гарна якість і ціна
    • Продавец  TACO

Ірино, дякуємо за зворотний зв'язок та довіру! Дуже раді, що вам все сподобалося — від ціни до якості. Бажаємо вам лише приємних кавових перерв і чудового настрою!

• Станислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Пакети з гарного матеріалу,не рвуться та не пропускають осад.На пакетах нема маркування,тож частки фарби не потраплять у ваш напій
    В комплекті поклали ложечки,зручно відмірювати потрібну порцію кави
    Знайшов найкращій варіант в своїй ціновій категорії,буду замовляти ще

Достоинства:
    Зручність,якість
    • Продавец  TACO

Станіславе, вітаємо! Після такого відгуку навіть нам захотілося піти заварити чашечку. Дякуємо за таку увагу до деталей — чекаємо знову за новою порцією!)

• Матвій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Краще одягаються на чашку ніж у конкурентів, але довше проходить вода крізь фільтр ніж у конкурентів (а чекати не дуже хочеться), немає чорнил на пакеті, це . Поставив би вашим фільтрам 4,4/5, є що покращити). Замовлю ще

• Продавец  TACO

Дякуємо за відгук порівняння. Через повільніший пролив кава встигає віддати весь смак і виходить максимально міцною — якраз те, що треба, щоб остаточно прокинутися зранку! Дякуємо, що ви з нами і чекаємо на вас знову :)

• Богдан Б***

Швидко, якісно. Приємно

• Продавец  TACO

Щиро дякуємо! Чекаємо на вас знову)

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Пакетики якісні, дуже сподобалося. Особливо хочеться відмітити контакт з продавцем, від оформлення замовлення до факту доставки. Щиро дякую:)

• Продавец  TACO

Дуже раді, що вам не тільки дріпи сподобалися, а й сам процес покупки пройшов приємно. Смачного кавування і чекаємо на вас знову!

• Поліна К***

Гарні дріпі. Рекомендую!

Дякуємо за ваш відгук!

• Зоя
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Гарні пакети - зручні і надійні. Користуюсь із задоволенням. Дякую продавцю за оперативність

Достоинства:
    Ціна, зручність
    • Продавец  TACO

і ми вам дякуємо за відгук, ваша оцінка дуже цінна для нас)

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Хороші дріп-пакети. Зручні у використанні, добре тримаються на чашці, кава виходить без осаду. За таку ціну — просто знахідка.

• Продавец  TACO

Щиро дякуємо за високу оцінку! Смачної кави і звертайтеся ще)

• Сергій 3***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Гарні пакети! Виготовлені якісно, не розриваються під час приготування. І їх удвічі більше, ніж у конкурентів, представлених тут, які мають дуже схожу якість і ціну.
    І доставили швидко
    Дякую!

Достоинства:
    Якість, кількість
    • Продавец  TACO

Дякуємо! Для нас неймовірно цінно, що ви помічаєте всі ці (не)дрібниці, які ми намагалися врахувати, щоб ви залишилися задоволені :)

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Чудові пакетики для кави. Задоволена покупкою

Дякуємо вам!

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Пакети доставили вчасно.Все добре.Товаром задоволений.При потребі знову звернусь до них.Рекомендую ,як надійного постачальника.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Небуло
    • Продавец  TACO

Щиро дякуємо за детальний відгук! Ми раді, що ви задоволені

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Купувала для дому, бо кажуть, що фільтрована кава корисніша. Все сподобалося. Чудова альтернатива кавоварці, особливо якщо потрібно швидко заварити одну чашку

• Продавец  TACO

Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та довіру до нашого магазину!
      Раді, що дріпи виявилися зручною альтернативою кавоварці й ви залишилися задоволені покупкою. Нехай кожна чашка кави буде смачною! Чекаємо на вас знову!

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Пакеты отличные, хоть и долго шли...

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук, раді що фільтри вам сподобалися.

Наступного разу, якщо термін доставки для вас важливий - замовляйте службою доставки Нова пошта і ваше замовлення приїде за 2-3 дні. Тоді як в середньому доставка Розеткою займає 5-7 днів.

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Використав уже більше 10, недоліків не знайшов, на чашці сидить нормально нічого не рветься, дякую

• Продавец  TACO

Раді бачити ваш відгук, дякуємо за фідбек!

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Замовив додому дріпи і дуже задоволений. Всі питання які були продавець допоміг вирішити. В спілкуванні приємний, а відправка була в той же день.

Достоинства:
    не мають неприємного присмаку, на відміну від тих, які купував раніше. Відповідає опису
    Недостатки:
    ще частіше пʼю каву
    • Продавец  TACO

Кави багато не буває :)
      Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вони вам сподобалися)

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Товар гарної якості і дуже приємний продавець. Рекомендую!

• Продавец  TACO

Щиро дякуємо вам за теплі слова! Звертайтеся знову :)

• Роман Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Швидка доставка, ввічливе спілкування з клієнтом .
    Дякую за обслуговування.
    Продавця - рекомендую!

Достоинства:
    Ціна -якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  TACO

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви всім задоволені :)

• Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый

Все супер, приємно що там вибиті написи і швидко відправили
    рекомендую

Достоинства:
    якісні
    • Продавец  TACO

Ми турбуємось про вас, саме тому обрали модель з вибитими надписами, а не чорнилами і приємно, що ви це помітили)

• Іван П***

Якісні, мені дуже сподобалось, замовив 100 шт
    також був приємний бонус в вигляді мірної ложечки

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  TACO

Раді, що ложечка стала для вас приємним доповненням) звертайтеся знову :)