Отзывы покупателей о Рюкзак городской Tigernu T-B9125B для учебы работы университета путешествий школьный мужской женский качественный прочный легкий дорожный водонепроницаемый универсальный портфель в школу для студента мальчика девочки черный
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Прикольний рюкзак. Дуже сподобався, виглядає стильно, сучасно і по-молодіжному. Видно, що бренд якісний — матеріал добрий, пошитий акуратно, фурнітура теж не підвела. Зручний у носінні, форму тримає добре. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Стильний вигляд. Якість мательялів та фурнітури.
- Продавец MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Очень понравился рюкзак.
Для города очень удобный.
Качество отличное.- Продавец MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ваша думка надихає нас ставати ще кращими, а також допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір. Дякуємо за довіру та бажаємо, щоб товар служив Вам довго й приносив лише позитивні враження!
- Кирил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак просто топ! За свою ціну кращого варіанту не бачив. Усе зроблено дуже якісно, матеріали приємні, а стильний дизайн окремо радує. Якість дійсно на високому рівні. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Дизайн. Якість. Ціна
- Недостатки:
- Взагалі не має!
- Продавец MARITIM
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарна річ ,брала сину для навчання ,всі гаджети в порядку ,не промокає ,зручний для спини
- Достоинства:
- Зручний ,гарний на вигляд
- Продавец MARITIM