- Петро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Відправили з пультом DJI RC, а не RC PRO
- Недостатки:
- Не той комплект, що в описі
- Швець П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Задоволений покупкою. Оригінальний коптер, дуже зручне управління і швидко розібрались. Літає далеко , пульт зручний. Також сподобалась якість зйомки. Характеристикам відповідає. Встиг взяти по акції - респект Розетці.
- Достоинства:
- оригінал, якість, комплектація
- валерій г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
супер що можна швидко і без проблем замовити на розеткі
сам по собі топ товар, + перевірили - квадрік справний
комплектація багата, перевіряли прискіпливо - усе є, усе в комплекті, пульт (RC Pro) присутній
зйомка якісна, акум потужний, всьо як треба)- Достоинства:
- комплектуха, оригінальний товар, гарна якість зображення + автономність
- Недостатки:
- нема
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Дуже актуальна покупка ... Розетка доставила швидко, що і потрібно. Товар оригінальний, заводська плівка, вірна комплектація.
Без питань.- Достоинства:
- Оригінальний Мавік на Розетці.
- Недостатки:
- Без претензій.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Поїхав туди, куди потрібно, виконує суто мирні та аполітичні завдання, чесно-чесно.
- Достоинства:
- Оригінальний та повністю укомплектований Мавік. Чітке зображення, потужний сигнал, всі деталі чітко підігнані, не підкопатись. На додачу ще й доставили оперативно.
- Недостатки:
- У відгуках нижче згадували не той пульт, то мабуть була стара партія. У нашій коробці RC Pro, як і повинен бути.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Купляли влітку. Нажаль, тоді не було пульта, який має з ним бути. Магазин спрацював добре, ми тоді його повернули без проблем. Вирішили знову тут замовити, бо підтримка пообіцяла, що все виправлять.
І таки виправили. Комплектація вірна, квадрік працюючий. Тепер будемо купувати тільки тут. Дякуємо магазину. - Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Оригінальний Мавік і в заводській плівці.
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
В комплекті пульт не RC PRO як заявлено.
- Олег
а який ж?
- Роман
В комплекті пульт RC а не RC PRO. CP.MA.00000662.01 повинний містити RC PRO.
Ми купили даний дрон, але формили повернення відразу на точці видачі.