Отзывы покупателей о Сковорода KitchenAid MSS 28 см (CC003245-001)
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гіршої сковорідки ще не було в житті, при тому що це, мабуть, одна з найдорожчих, яка була в користуванні
- Недостатки:
- неможливо готувати, пригоряє абсолютно все
Вітаємо, Олександре! Щоб готування на сковороді з нержавіючої сталі приносило лише задоволення, рекомендуємо дотримуватися кількох простих кроків:
Рівномірний розігрів. Поставте порожню сковороду на середній вогонь. Уникайте максимального нагріву, щоб метал не деформувався.
Тест краплею води. Бризніть трохи води на дно. Якщо вона випарувалася — пательня ще холодна. Якщо розлетілася на дрібні краплі — перегріта. Вода має зібратися в одну велику кульку, що легко котиться поверхнею (це ефект Лейденфроста). Згодом ви навчитеся відчувати цей момент інтуїтивно, і тест уже не знадобиться.
Додавання олії. Щойно сковорода прогрілася, налийте олію та трохи зменшіть вогонь (сталь чудово тримає тепло). Олія має стати рідкою і піти легкими «хвилями», але не диміти.
Підготовка продуктів. Викладайте інгредієнти лише кімнатної температури та ретельно просушеними (наприклад, паперовим рушником). Зайва волога або холод призведуть до прилипання.
Ефект відпускання. Не поспішайте перевертати їжу одразу. Дайте їй добре підсмажитися — як тільки утвориться скоринка, продукт сам легко відійде від дна.
Нехай кожна страва вдається ідеально! - Дарія Ц***
Олександр, попробуйте гріти на 4, не треба доводити до стрибаючих краплин (якщо електрична плита) і додати масла спочатку, але вершкового, топлене так не працює. Після того, як масло розтопиться - олії. Я прочитала цю пораду десь в просторах інтернету і вона виявилась найкращою - смажу навіть яєшню тепер без приставання до дна.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Я в такому захваті шо навіть не передати словами
- Достоинства:
- Якщо ви думаєте що ваші тефлонові сковорідки жарять, то ви ще не пробували цю
- Недостатки:
- Вага така що може бути знаряддям для true crime
Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Чудова сковорода.
Вдячні, що обираєте нас.
- Степан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Ідеальна сковорідка для холостяка! Не підгорає! Ручка не гріється! Немає внутрішніх заклепок! Нема антипригарки (можна їсти відразу з сковорідки)! Можна мити в посудомийці!
- Достоинства:
- Не пригорає, можна мити в посудомийці
- Недостатки:
- За такі гроші невистачає кришки
Дякуємо за зворотний зв'язок. Приємного користування.
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ідеальна сковорідка!!! Кращої в мене ніколи в житті не було! Не зважаючи на те, що віготовлено в Китаї, ЖОДНИХ притензій немає! Кіченейд це ТОП! Впевнена що передам в наслідство онуці через 30-40 років))) Рекомендую!
- Достоинства:
- Вона просто вічна!
- Недостатки:
- Трішки бентежела при виборі країна-виробник - Китай, але даремно! Якість супер!
- Представник бренду
Ваші слова зігрівають душу! Дякуємо за покупку та за те, що ви знайшли час поділитися своїми враженнями. Нам важливо знати, що ви задоволені.
- Сергей К***
Вона хоч і з нержавійки , але краще не шкрябайте її металевими предметами , бо сталь там дуже тонка ! І тоді вона точно прослужить вам десятирічча .
- Владислав П***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Як би ти не старався все рівно буде пригорать
- Достоинства:
- Дорога, схожа на якість
- Недостатки:
- Все пригорає як би ти не робив по рекомендації
- Петро
Ну напевно не все зробив вірно. В мене все у порядку, як на спец кухні.
- Представник бренду
Ваша думка про сковороду KitchenAid MSS 28 см (CC003245-001) дуже важлива для нас. Нам шкода, що Ви зіткнулися з проблемою пригорання їжі під час її використання.
Хоча сковорода KitchenAid MSS виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, яка, як правило, стійка до пригорання, на результат приготування їжі можуть впливати деякі фактори:
Температура: Не перегрівайте сковороду. Це може призвести до прилипання їжі до дна. Почніть з середнього вогню і поступово збільшуйте його, якщо це необхідно.
Жир: Використовуйте достатню кількість олії або жиру під час приготування. Це створить бар'єр між їжею та сковородою, запобігаючи пригоранню.
Підготовка їжі: Переконайтеся, що їжа суха перед тим, як класти її на сковороду. Волога на ній може призвести до прилипання.
Перевертання: Не перевертайте їжу занадто часто. Дайте їй трохи підсмажитися, перш ніж перевернути один раз.
Ось кілька додаткових порад щодо використання сковороди KitchenAid MSS:
Перед першим використанням промийте сковороду теплою водою з милом і ретельно висушіть.
Перед приготуванням розігрійте сковороду на середньому вогню протягом декількох хвилин.
Додайте олію або жир на сковороду і дайте їй нагрітися, перш ніж класти їжу.
Дайте сковороді охолонути перед миттям. Промийте сковороду теплою водою з милом і ретельно висушіть.
Якщо Ви все ще відчуваєте проблеми з пригоранням їжі на сковороді KitchenAid MSS, рекомендуємо Вам звернутися до служби підтримки клієнтів KitchenAid 0 800 33-07-80. Вони допоможуть Вам визначити причину проблеми та нададуть додаткові поради щодо використання сковороди. Сподіваємося, ця інформація буде корисною! - Олександр
Представнику бренду, після кожного приготування їжі сковорідку потрібно мити з милом? Я Вас правильно зрозумів?