Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Флешка USB 3.0 Type-C 64 ГБ OTG 2в1 металлическая двухсторонняя USB-A+USB-C до 120 МБ/с для смартфона Android iPhone 15/16 MacBook ПК ноутбука

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Віктор К***

Все добре.

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech!

• Микола Н***

Хороша флешка швидкість запису десь до 40мб/с usb3.0

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за покупку, позитивний відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно знати, що флешка вам сподобалася. Дякуємо, що поділилися результатами швидкості запису — це дійсно чудовий показник для зручної та комфортної роботи з файлами. Приємного користування!

• Олена С***

Все працює

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Закачали музику з телефону на флешку, змінили роз'єм і вона вже звучить із магнітоли

Достоинства:
    Зручна флешка, не потрібні перехідники, приїхала і одразу працює.
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо, Ольго, за чудовий відгук! Раді, що флешка стала вам у пригоді і зробила прослуховування музики в авто таким зручним. Нехай служить довго та надійно!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Подяка продавцю! Флешка працює як треба. ПК, 2 смартфони та макбук розпізнають. Рекомендую

• Продавец  LaymTech

Вітаємо! Дякуємо за довіру до нашого магазину та високу оцінку. Раді, що пристрій виправдав Ваші очікування.

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

За якістю флешка супер, металева. Можна встановити і в телефон і в комп'ютер і в планшет, все поміщається і скрізь розпізнається. Товар рекомендую.

• Продавец  LaymTech

Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!