Отзывы покупателей о Сменный флакон к Электрическому ароматизатору воздуха Air Wick Игристое вино с малиной 19 мл (5908252005635)
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат хороший. Доставка быстрая
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
запах дуже легкий та приємний
швидка доставка
подяка продавцю велика- Достоинства:
- хороший легкий запах
- Недостатки:
- нема
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужасный аромат, пахнет дешёвыми женскими духами... Очень разочарованы
- Недостатки:
- Зря выброшенные деньги, никому не советую
- Таня Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний аромат.
- Достоинства:
- На довго вистачає
Представник постачальникаТаню, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замість аромату квітковий сад надіслан роза та маліна Зробила ще одне замовлення сподіваюсь на цій раз Розетка буде уважніше відноситись до вибору замовника
- Достоинства:
- Непоганий аромат
- Недостатки:
- надіслан не той аромат який замовляла
Представник постачальникаОлено, дякуємо,що обрали нашу продукцію! З питань некоректного комплектування замовлення зверніться, будь ласка, до служби підтримки магазину "Розетка", скориставшись способами зв'язку в розділі "Контакти" за посиланням: ссылка
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала товар який не замовляла
- Достоинства:
- Недостатки:
- не подобається
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне співвідношення ціни та якості, швидка доставка.
Представник постачальникаОлександре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якіснтй товар, швидка доставка
Представник постачальникаОлександре, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Air Wick
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный запах
- Достоинства:
- Экономные
- Недостатки:
Представник постачальникаЛарисо, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, але трішки не мій
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
Представник постачальникаКатерино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,відмінна якість і хороша ціна)
Представник постачальникаІнно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Люда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказываю не в первый раз . Мне аромат понравился.
- Достоинства:
- Цена и качество.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаЛюдо, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Люда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень нежный и приятный аромат. Я довольна покупкой.
- Достоинства:
- Цена и качество.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаЛюдмило, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Віта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший аромат
Представник постачальникаВіто, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще тестую.
Представник постачальникаСергію, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний!
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично аромат
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- ЛуанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах и вкус - это очень индивидуально. Если нравятся сладкие запахи, тогда это ваше.
Для меня аромат слишком приторно-сладкий; больше нравятся фруктово-цветочные с кислинкой. А так аромат очень насыщенный, даже при малой интенсивности.- Достоинства:
- Интенсивный - ароматизирует всю комнату, даже соседние помещения.
- Недостатки:
- Приторно-сладкий (индивидуально; нужно найти свой аромат).
Представник постачальникаЛуано, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний ніжний аромат, вистачило на місяць
- Достоинства:
- сподобався аромат, швидка доставка
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- МілаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний ніжний легкий.
- Достоинства:
- Ненав'язливий, нехімозний
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаМІло, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запаха почти нет
- Недостатки:
- Запах не чувствую
Представник постачальникаОлено, нам дуже шкода, що цей товар не виправдав Ваші очікування!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
- Марина О***Продавец: Rozetka
Клас мені подобається
Представник постачальникаМарино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick