ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Робот пилесос для мытья окон умный мойщик оконный для мойки стекла зеркал витрин кафеля автоматический стеклоочиститель с пультом дистанционного управления

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Найкращі друзі дівчат по старше - то не бріліанти, а отакі гаджети для дому!)) Запустила та сіла собі каву пити - красота! Помив добре, я цілком задоволена!)

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Класно миє, дружина задоволена, дітям ціла вистава, кіт в шоці))

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що робот для миття вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Вичищає дуже ретельно, працює не сильно гучно і досить швидко. Можна поставити на автоматичний режим і не витарчати час на керування його переміщенням - все нормально миє в такий спосіб.

• Кирило Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Робот миє добре, на вікнах та дзеркалах міцно тримається.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що робот для миття вікон і дзеркал виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

класний пилосос, тримається на вікнах без проблем, керування здійснюється пультом. за інструкцією спочатку треба протерти вікна на суху і, як виявилось, для моїх вікон і з потужністю цього робота цього достатньо. вікна чисті були в той же день, як я отримала цього робота! звук пилососа при включенні такий, ніби літак злітає але потім коли ставлю робота на вікно, то шумить як звичайний пилосос. на одному заряді зміг помити 6 вікон фактично без довгої паузи, на перше миття повністю пішло десь 40 хв, бо я ще розбиралась (йде інструкція українською і англійською). недоліків не побачила, дуже зручна штука в побуті, особливо коли вікна великі панорамні. ідеально!

Достоинства:
    - швидко миє
    - міцно прикріплюється
    - тримається карабіном за батарею чи стілець, зарядка також додатково прикріплена, не спаде під час миття
    - довго тримає заряд, в мене досі не розрядився ні разу
    Недостатки:
    наразі не виявила
    • Продавец  UkrainianFinds

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Гарний робот, зі своєю задачею справляється.

• Анжеліка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Миє добре не тільки вікна, але і плитку. Покупкою задоволена на всі 100 %.. повністю випровдовує свою вартість. Дякую!!!

Достоинства:
    Зручний, не залишає розводів.
    Недостатки:
    Поки немає.
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що робот для миття вікон і плитки виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Не шкодую що купила робота, дуже задоволена .

Достоинства:
    Помічник на 100 процентів
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  UkrainianFinds

• Аліна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Робот для миття вікон виконує свою роботу добре, миє гарно, тримається і не падає, пульт працює , задоволена придбанням, рекомендую

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Чудово миє! З вікна не падає.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що робот мийник для вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Покупкою дуже задоволена. Робот помив всі вікна добре. Ще зручно мити великі дзеркала на шафі-купе. Чудова річ. Є невеликі прогалини в куточках, але це не критично. Кріпиться і держиться дуже гарно, не відпадає.
    Дякую за такого помічника

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що робот мийник для вікон і дзеркал виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Покупка була спонтанна але я не шкодую. Шукала варіанти як мити вікна зовні бо боюся і друзі порадили робота, швидко замовила і не прогадала! Рекомендую!

Достоинства:
    Зручно, швидко.
    Недостатки:
    Трішки шумний.
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що робот мийник вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Лідія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Придбанням задоволені. Доставка швидко і зручно

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Жінка дуже тішиться - робот миє вікна добре, звільняє час для приємніших занять ;)

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Робот працює добре. Рекомендую.

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Дуже добрий помічник, миє вікна швидко і ретельно, по кутках не збирає пилюку, все вимиває, розводів не лишає.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш робот мийник вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Аліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Дуже вдала покупка! Робот миє справді добре, економить мій час, в користуванні дуже простий. Дівчата, рекомендую! Злазьте з вікон та насолоджуйтесь кавою - він сам їздить все робить)

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш робот мийник для вікон і вітрин виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Кирило Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Придбали для миття великих вікон-вітрин. Виконує свою задачу якісно і ретельно. Довжини шнура і троса вистачає. Не падає.

• Раїса В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволена роботом. Незадоволена лише одним - що не наважилась купити раніше)) Вимиває та полірує ретельно, не лишає розводів. Спрощує миття вікон ззовні на висоті.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш робот мийник для вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Миє швидко і якісно. Все відповідає опису. Надійний прилад.

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Придбав батькам. Звісно, що спочатку боялись, і типу ну його, самі будем мити як завжди... Але вговорив - прив'язали, причіпили на вікно, запустили. Одним словом: тепер в баби з дідом новий улюблений онук у хаті - робот для вікон Богдан - йому даже і'мя вже дали) холять і лелеять краще ніж мене в дитинстві.

Достоинства:
    миє добре, вікна аж блищать
    Недостатки:
    боюсь батьки на нього хату перепишуть
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш робот для миття вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Родион Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Відповідає опису, виконує свою роботу якісно. Дякую і рекомендую!

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет изделия: Белый

Працює добре, з вікон не відпадає. Автоматичного режима цілком достатньо, вимиває нормально по всіх кутках і вздовж рам. Але для перфекціоністів є і ручний режим - якщо здається ніби десь не так пройшовся))