Отзывы покупателей о Пылесос вакуумный Bitek 4200Вт, пылесос с фильтром НЕРА, пылесос без мешка с контейнеромс турбощеткой 3л , Зеленый
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Сміття та пил з килимів збирає моментально а турбощітка взагалі річ незамінна особливо якщо вдома є шерсть або волосся
- Достоинства:
- Компактний збірка надійна
- Николай в***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Турбощітка не працюе,Труба дуже коротка,даже з моим не великим ростом трєба нахилятись,Регулятора потужності відсутній,Зроблено для ворогів.Відправив обратно.Так він ще зовсім слабкий.А тепер з гарного.Меннєнжєр уважно вислухав,повідомив адрєсу куди відправити цю техніку.Це мені коштувало 160 гр.Зараз очікую на повернення коштів.
- Достоинства:
- нема переваг
- Недостатки:
- не придатний для праці
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Давно мріяла про новий пилосос, і чоловік зробив подарунок купив цього зеленого звіра.Для нашого дому це стало справжнім спасінням, адже у нас живе кіт, і проблема шерсті на килимах та диванах раніше була вічною.
- Достоинства:
- Жодних мішків,потужність.
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Тягне більш менш нормально)) але продавець у відповідях написав, що є регулювання, а його на цій моделі немає, тому дуже розчаровані
- Достоинства:
- Звичайний середнячок
- Недостатки:
- Нема регулювання, заявленого продавцем
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Він зовсім не потужний
- Недостатки:
- Погано всмоктує
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Взяв пилосос і залишився дуже задоволений. Потужність відчувається одразу тягне пил, крихти й шерсть за один прохід, не треба по десять разів возити по одному місцю. Прибираю і килими, і ламінат усюди справляється на відмінно, особливо з турбощіткою, яка чудово вибирає волосся й шерсть із ворсу.
- Достоинства:
- Працює потужно й надійно.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Во первых не удобный вообще, вечно переворачивается, тянет слабо! Через пару дней нашла намного дешевле тут на сайте!
- Недостатки:
- Не соответствует описанию
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Дякую. Протестував одразу ж як отримав посилку. Працює. Свою функцію виконує добре. Хотів тільки протестувати, а як виявилося, прибрав всю квартиру)
- Достоинства:
- Легкий, компактний, зручний, бруд втягує добре. Колба зі сміттям очищується легко та зручно.
- Недостатки:
- Поки не має.
- Оля Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Шукала легкий, невеликий пилосос, щоб можна було в будь-який момент взяти з собою на прибирання. Саме таким пилосос виявився.
Сподобався також і в роботі. Збирає весь бруд.- Достоинства:
- Невеликий, легкий.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Купувала цей пилосос на подарунок найкращій подрузі на новосілля. Хотілося подарувати щось дійсно корисне та якісне, і це було стовідсоткове влучання! Подружилася з ним вона з першого прибирання й тепер постійно мені дякує. Каже, що потужність просто шалена пилосос буквально піднімає килими й витягує весь пил до цяточки.
- Достоинства:
- Зелений колір наживо виглядає дуже стильно, соковито та сучасно.
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Купив цей пилосос очікування виправдані. Головний плюс шалена потужність, килими від підлоги піднімає. Корпус зібраний міцно, зелений колір виглядає ок. Робочий, надійний агрегат за адекватні гроші.
- Достоинства:
- Велика потужність, зручна турбощітка, об'ємний контейнер, хороша фільтрація.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany
Купувала пилосос на орендовану квартиру, шукала щось недороге, але без мішка. Колір у реальності дуже гарний, яскраво-зелений. Колба велика, сміття викидати легко кнопку натиснула і все випало. Тягне добре, лінолеум аж піднімає. За такі гроші якість перевершила очікування!
- Достоинства:
- Величезний контейнер, турбощітка в комплекті, ціна, потужність всмоктування.