Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Масажний килимок аплікатор Кузнєцова з валиком голчастий акупунктурний для спини шиї попереку ніг розслаблення м’язів зняття болю відновлення покращення кровообігу на бавовняній основі з пластиковими шипами для реабілітації підняття тонусу 80×42 см

Оценка пользователей 4.9/5
  • Отзывы про товар продавца FitIndustry
  • Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FitIndustry

Рекомендую

• Продавец  FitIndustry

Дякуємо Вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FitIndustry

Користуюся аплікатором Кузнєцова вже деякий час і дуже задоволена результатом. Після використання відчувається приємне розслаблення м'язів, зменшується напруга в спині та шиї, покращується самопочуття. Спочатку відчуття незвичні, але вже через кілька хвилин з'являється тепло і комфорт. Особливо допомагає після важкого робочого дня або фізичних навантажень. Якість аплікатора чудова, він зручний у використанні та повністю виправдав мої очікування. Рекомендую всім, хто хоче зняти втому, розслабитися та подбати про своє здоров'я.

• Продавец  FitIndustry

Інна, щиро дякуємо за рекомендацію та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!)Завжди Вам раді!

• Ігор Р***

Гарна якість

• Руслана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Килимок цупкий і якісний. Нитки не стирчать, колючки рівненькі і тримаються міцно. На мої 180см зросту, то вистачає на всю спину і дупу. Ну і подушка під шию. Тканина добротна. Мала більш бюджетний килимок, то порівняно з цим - небо і земля. Єдине - дуже довго їхав (близько 2 тижнів), але це все через придурашених сусідів. Тому претензій не маю.

Достоинства:
    Цупкий, довгий, добротний
    Недостатки:
    Дуже довго їхав
    • Продавец  RUEL

• Чумак А***

Все супер

• Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Чудовий килимок, зі своєю задачею справляється Відправили швидко, дякую!

Достоинства:
    Зручний, якісно зроблений
    • Продавец  RUEL

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді, що все пройшло на відмінно.

• Леонид Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Дуже хороша річ, знімає біль в пині реально за кілька хвилин після застосування килимки.

Достоинства:
    Ціна за знижкою.
    Недостатки:
    Не выявлено.
    • Продавец  RUEL

• Загородня Т***

Гарний коврик, все сподобалось

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Чудовий килимок. Користуємося з дружиною по черзі кожного вечора

Достоинства:
    -Великий розмір
    -Якісний матеріал
    -Валик для шиї
    -Чохол в комплекті
    -Швидка доставка. Якісний супровід
    Недостатки:
    -Немає
    • Продавец  RUEL

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Хороша якість килимка. Прийшло все вчасно.

Достоинства:
    Наявність мішка для складання.
    Недостатки:
    Не дуже сподобалась інструкція, але з іншої сторони добре що взагалі поклали її)
    • Продавец  RUEL

• Крістіна М***

Чудовий килимок!

• Ірина Д***

2000

Достоинства:
    200
    • Продавец  RUEL

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Замовлення оформила 15.07, а заявлена дата отримання була 20.07. Проте службі доставки його передали лише 23.07. Найгірше навіть не затримка, а ставлення до клієнтів.

20.07 я сама зателефонувала, щоб з’ясувати, чому замовлення досі не відправили. У відповідь почула лише: «Ну зараз складна ситуація в країні». Жодного попередження про затримку, жодних вибачень чи пояснень – повна байдужість.

Коли нарешті отримала посилку, виявилося, що товар прийшов із порваними чохлом і килимом. Це просто неприпустимо. Повний жах, а не сервіс. Більше тут нічого не замовлятиму і нікому не рекомендую.

Добрий день!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження від покупки.
      Щодо затримки відправлення — перепрошуємо за незручності. На жаль, у зазначений період виникли непередбачувані труднощі в роботі складу, що вплинуло на терміни обробки окремих замовлень. Ми розуміємо Ваше невдоволення та погоджуємося, що комунікація в таких ситуаціях має бути кращою.
      Стосовно пошкоджень товару, на жаль, під час отримання посилки пошкодження не були зафіксовані у присутності працівників служби доставки та не було складено відповідного акта. Також при огляді товару під час отримання до нас не надходило звернення з повідомленням про виявлені пошкодження, що, на жаль, позбавило нас можливості оперативно розібратися в ситуації та запропонувати варіанти її вирішення. Крім того, не можемо виключити, що пошкодження могли виникнути вже під час відкриття упаковки вдома. Саме тому для підтвердження транспортних пошкоджень дуже важливо оглядати товар безпосередньо при отриманні.
      Незважаючи на це, нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми цінуємо кожного клієнта та обов'язково врахуємо Ваші зауваження, щоб покращити якість обслуговування й уникати подібних випадків у майбутньому.
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Чудовий коврик! Все сподобалось.

• Оксана

дуже сподобався, Дякую

Достоинства:
    компактний якісний набір
    • Продавец  RUEL

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Чудовий килимок , хорошої якості, в компактному пакуванні. Швидка і зручна доставка

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Дуже гарний килимок. Задоволена на 100%. Тепер щовечора проводжу час з користю для здоров'я, та ще й релаксуючи.

Достоинства:
    Дієвий.

• Юрий Р***

Гуд

• Продавец  RUEL

Дякуємо, що поділилися враженнями! Ваші слова дуже мотивують нас працювати ще краще.

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Дякую. Дуже гарний килимок. Задоволена.

• Іллона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Дуже задоволена, всім раджу!

• Продавец  RUEL

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді, що все пройшло на відмінно.

• Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Дуже якісно зроблений великий коврик.
    Мені сподобався.

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Добрий день, товаром задоволена, отримала швидко.

• Олексій К***

Все чудово

• Карина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Хороший набір за свою ціну. Килимок і валик якісно зроблені, голки міцні, нічого не відпадає. Спочатку відчуття незвичні, але вже через кілька хвилин тіло розслабляється. Після використання менше відчувається напруга в спині та шиї. Покупкою задоволена.

• Ромась А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Товар відповідає опису, якість хороша! Відправили швидко! Продавця рекомендую!

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  RUEL

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Все добре , виконує свою функцію

Достоинства:
    Гарна якість, розмір

• Юлія С***

Все сподобалось.
    Доставка швидко, якісно.
    Буду ще звертатися

• Марко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Якість, швидкість доставки просто супер!
    Дуже заловолений

Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  RUEL

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Масажний килимок гарної якості . Давно чула про такий диво килимок ,який можна ще назвати Килимок ЗЦІЛЕННЯ. Придбала його бо є проблеми з спиною,постійна втома і т. д. і т.п. Користуюся мало часу,але відчуваю себе набагато краще,рекомендую придбати кожному такий килимок…

Достоинства:
    Зручний мішечок для зберігання

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Товар відправили не відповідного розміру.

Недостатки:
    Товар не відповідає характеристиці.
    • Продавец  RUEL

Доброго дня!

Перепрошуємо за ситуацію, що склалася.

Дякуємо, що повідомили про проблему. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами, щоб уточнити деталі та якнайшвидше вирішити це питання.

Дякуємо за розуміння!

• Елена С***

Дуже гарний

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Прийшов 60×40 а не 80×42...

Недостатки:
    Не той товар прислали(
    • Продавец  RUEL

Доброго дня!

Перепрошуємо за ситуацію, що склалася.

Дякуємо за розуміння!

• Олег В***

Швидко зв'язались і повернули різницю. Коврик 60/40 теж не поганий тому задоволений покупкою

• Ольга К***

Килимок сподобався, розслабляє

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  RUEL

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Хороший килимок, користуюся тиждень результатом задоволена

Достоинства:
    Зручний мішечок для зберігання, розмір килимка
    • Продавец  RUEL

• Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Неочікувано приємне враження з першого користування цим виробом. Не віриться, але склалося враження, що килимок та валик через кілька хвилин справили зцілення.
    Дякую за виріб і швидку достввку

Недостатки:
    Недоліків не знайдено
    • Продавец  RUEL

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Хороший аплікатор, користуюсь вже тиждень.

Достоинства:
    Є мішечок
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  RUEL