Отзывы покупателей о Гамак подвесной портативный уличный 260x140 лежак для дачи отдыха путешествий туризма с чехлом креплениями зелено-коричневый Pavlysh MK36
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с коричневым
У комплекті йде класний мішок і міцні карабіни, хороша якість. Гамак просто супер, його легко підвішувати!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с коричневым
Дуже зручний, добре тримає вагу.
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с коричневым
Великий гамак, дуже міцний і якісний. Зручно складається у міні-мішок, його можна без проблем брати з собою
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с коричневым
Чудовий гамак, якiсть на висотi!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с коричневым
Міцний гамак для відпочинку на природі! Дякую!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с коричневым
Гамак для дачі просто супер, дуже міцний, з якісною тканиною, лежати на ньому комфортно, немає жодних грубих вузлів. Рекомендую!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Сине-желтый
Чудовий гамак, повісили його на турник для дитини, лазить на ньому, робить трюки, катається, як на гойдалці, сидить боком відпочиває. Дуже універсальний, тканина тонка як платівка, але якісна, швидко сохне після дощу.
- Достоинства:
- Універсальний, колір прапору України взяли
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец kostor
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым
Посилка прийшла один гамак був більшого розміру. Листування з продавцем було приємне, проблему вирішено приємним подарунком дякую Вам.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым
Гамак топ за свої гроші. Мене 77кг витримує, стосовно 200кг не підкажу.
- Достоинства:
- Ніби міцний
- Недостатки:
- Не виявив поки
- Продавец kostor
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым
Вчора забрали, а сьогодні використали.Гамак офігєнний, дуже комфортний, можна й заснути в ньому, легкий в збиранні , колір відповідає опису.На перший погляд здалося що дуже тоненька тканина і не витримає 75кг))))але він ну прям дуже міцний .к для кемпінгу на всі 100%Дякуємо за сервіс, відправили швидко
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с серым
Для крупного мужчины не подойдет
- Ірина А***
На яку вагу не підходить?
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый с синим
Ще не розпаковував. Доставка і звʼязок на хорошому рівні, а от наявність вказаного на сайті кольору не відповідає, тому 4.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый с синим
Супер! Сервіс відмінний. Товар відповідає очікуванням. Дуже гарний гамак, поки що це найкращий гамак, що у ас був! Тож рекомендуємо!
- Артмем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый с синим
Надійний, щільний гамак, рекомендую
- Достоинства:
- хороша ціна та якість
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с серым
Все чудово. Задоволені покупкою. Прекрасний сервіс, товар відмінної якості!
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Оранжево-серый
Гамак отримав вчасно, якість чудова, розмір вказано вірно!
10/10- Продавец kostor
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Сине-желтый
Все круто. Гамак прикольний, дуже сподобався.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с серым
Хороший та зручний. Повністю відповідає опису!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Оранжево-серый
Крута річ! Рекомендую
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Сине-желтый
Класний товар, ціна адекватна, все нове, кріплення надійні!
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с серым
Крутий гамак! Рекомендую
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Оранжево-серый
Гамак прикольний, гарна якість!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Сине-желтый
Гамак крутий, якість норм, замовлення виконали швидко! Рекомендую!