Отзывы покупателей о Держатель Baseus Otaku life Pro, серый, настольный, с креплением, выдвижной, #LUZQ000013
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Caseteh. Цвет: Серебристый
Доволі непоганий тримач. Телефон для нього пір'ячко, а планшет тримає добре. Здасться саме те що шукали
- Достоинства:
- Тримає гарно
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Серебристый
Отличный держатель для телефона.
Держит очень хорошо , регулируется, Удобный.
Спасибо. - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: AutoBer. Цвет: Черный
Не розрахований на планшет з обкладинкою
- Достоинства:
- Гнучкий
- Недостатки:
- Виглядає не надійно
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: AutoBer. Цвет: Черный
Мне понравился.
Держит отлично. - РоманОтзыв от покупателя. Продавец: 5FOX
Сподівався, що він зможе тримати мій Samsung Tab S7 plus 12,4", але ні, нажаль, не тримає. Ну тобто тримає, але прогинається весь і трусить його під час кожного торкання планшету. Боюся що за короткий час він просто зламається від такої ваги. А так - для легких чи не таких великих планшетів, тим більше для телефонів - чудова річ. Проте - не для мене, мушу повертати.
А, іще - такий тип кріплення, як у нього - треба добре думати куди його зачепити. Бо так як на світлинці з ліжком, де його до спинки прикрутили - то треба щоб спинка була така сама, жорстка і пласка. Якщо буде з м'якою оббивкою, та ще й важкий як в мене планшет - то воно там просто не взмозі триматись.- Достоинства:
- Якість на рівні Baseus, доволі універсальний
- Недостатки:
- Нажаль не підходить до великих/важких планшетів
- Продавец 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Семида О***Отзыв от покупателя. Продавец: AutoBer. Цвет: Черный
Дуже зручний і надійний пристрій, рекомендую, можно при лагодити до різних речей, ще особлива подяка, за швидку і вчасну доставку
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: AutoBer. Цвет: Черный
класно все супер
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Цвет: Черный
Все як в описі.
- Агеенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Черный
Кресло-реклайнер, журнальный столик и этот держатель с планшетом - великолепнейшее сочетание!
- Достоинства:
- Отлично настраивается, хорошо держит планшет.
- Недостатки:
- Недостатков не выявил, надеюсь, что прослужит долго.
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Цвет: Черный
Класний штатив, дуже його раджу- ідеально налаштовується по висоті і на всі 360 градусів, все рухливе і стабільне . Витримує айпад спокійно, дуже задоволена
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда. Цвет: Черный
Взагалі тримач подобається.