Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Питательная ампула с антиоксидантными масляными капсулами BLISKIN Nutrition Energy Ampoule with Antioxidant Oil Capsules 50 мл

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIC

Користуюся вже два тижні — результатом дуже задоволена. Шкіра стала більш пружною та підтягнутою, виглядає свіжою і доглянутою. Буду користуватися далі!

Достоинства:
    Зручний формат
    Недостатки:
    Інструкція тільки на іноземній мові
    • Продавец  KIC

Катерино, щиро вдячні, що поділились з нами вашими враженнями. Це допомагає нам ставати краще. Бажаємо приємного користування

• Соломія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIC

Дуже сподобалась ця ампула! Приємна, легка консистенція, яка швидко вбирається та не залишає відчуття липкості. Особливо сподобався легкий шимер — шкіра після нього виглядає свіжою, доглянутою та ніби підсвіченою зсередини.

Після використання помітила, що шкіра під очима стала більш свіжою, а синці та втомлений вигляд стали значно менш помітними. Шкіра виглядає зволоженою, гладенькою та відпочилою.

Однозначно приємний продукт для щоденного догляду, особливо коли хочеться швидко привести шкіру до ладу та додати їй сяйва.

Достоинства:
    Синяки під очима стали менш помітні, а користуванні поки лише 3 тижні.
    • Продавец  KIC

Соломіє, щиро дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування.

• Валерія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIC

Дуже класно зволожує, використовую після тонера з цієї ж серії і отримую ефект сяючої шкіри. Останнім часом так підсіла на неї, що забула про інші свої баночки

Достоинства:
    Класне зволоження, економний розхід
    • Продавец  KIC

Валерія, щиро вдячні за відгук. Будемо раді "побачити" вас знову! Бажаємо приємного користування

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIC

Засіб дуже добре зволожує шкіру та тримає зволоження протягом всього дня. Бонус - дуже класний аромат!

• Продавец  KIC

Олено, щиро вдячні , що поділились з нами своїми враженнями. Бажаємо приємного користування