Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Широкие летние брюки багги алладины из жатого льна с затяжками ISSA PLUS 15778 L темно-коричневые (issa2007682841806)

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Жатка - це максимально практична тканина на літо, швидко сохне бо тонка, є в неї щось вайбове. Якість пошиття чудова, тонка резинка не тягне та не пережимає. Самі брючки вільні з затяжками. Рекомендую до покупки

Достоинства:
    Тканина жатка
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Широкі легкі штанці з жатки, вони з доволі зручною затяжкою. Якість пошиття добра, ціна дуже приємна. Раджу брати

• Соответствие размерной сетке

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Широкі лляні брючки, доволі якісний матеріал, текстуровані, резинка зручна, добре тягнеться. Брюки з затяжками. Якість добра та ціна приємна.

• Соответствие размерной сетке

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Тонкі широкі брюки з затяжками. Зручні, дійсно висока посадка. Фасон молодіжний, трендовий. Якість хороша.

• Соответствие размерной сетке