Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Оверсайз спортивный костюм с шортами из трикотажа пенье ISSA PLUS 15786 XXL желтый (issa2007682840816)

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Мій колір - рожевий та я в захваті від цього костюму. Трикотаж мягенький, дуже приємний та якісний. Шви рівні, нитки не стирчать, кишені та резинка на шортах скроєні чудово. 100 з 10.

• Соответствие размерной сетке

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Приємний повсякденний комплект, тканина якісна, колір співпал за фотографіями, обирала по замірам, костюм досить вільний тому можно і на розмір меньше брати.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Мені подобаються оверсайз костюми, обирала по замірам, сів як на моделі. Тканина - якісний трикотаж, пошив теж якісний, шорти на резинці, зручні.

• Соответствие размерной сетке

• Дарія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Приємний якісний трикотаж, колір насичений рожевий, як на фото. Сам костюм досить вільний, оверсайзний, можна брати на розмір меньше. Обирала по замірам, сів як на моделі.

• Соответствие размерной сетке