- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Черный
Жатка - це максимально практична тканина на літо, швидко сохне бо тонка, є в неї щось вайбове. Якість пошиття чудова, тонка резинка не тягне та не пережимає. Самі брючки вільні з затяжками. Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Тканина жатка
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Черный
Широкі легкі штанці з жатки, вони з доволі зручною затяжкою. Якість пошиття добра, ціна дуже приємна. Раджу брати
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Черный
Широкі лляні брючки, доволі якісний матеріал, текстуровані, резинка зручна, добре тягнеться. Брюки з затяжками. Якість добра та ціна приємна.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный
Тонкі широкі брюки з затяжками. Зручні, дійсно висока посадка. Фасон молодіжний, трендовий. Якість хороша.