Отзывы покупателей о Повербанк 100000 mah 20W Super Fast Charge 10269 с LED дисплеем и быстрой зарядкой PD/QC 3 порта powerbank павербанк для телефона apple айфона iphone самсунг samsung роутера планшета универсальный с фонариком чорний
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Павербанк не заряджеє ноутбук. На фото павербанку вказано 120w та 100000, тільки для заряджає телефон. Іншої фірми є на 100 w та ємність 60 0000, все ок. Трішки розчарована покупкою. Коли підключаю кабель, не всі роз'єми заряджають телефон швидкою зарядкою. Сам павербанк заряджається 10-12годин, а не 5. Заряджаю його дорогим блоком на 120w. Моя думка що він не вартий цих коштів
- Достоинства:
- Недостатки:
- Заряджає швидкою зарядкою тільки один пристрій, якщо підключити два, то швидкої зарядки не має
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Рекомендую
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Користуюсь одну неділю, поки все норм
- Достоинства:
- Ліхтар, два вихідних роз'єм для зарядки
- Недостатки:
- На момент написання відгуку не знайшов
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Досить потужна банка!
Отримав с зарядом 82%, вистачило на те щоб декілька днів заряджати телефони та інші пристрої.
Від нуля до сотні, заряджався добу, але це й зрозуміло - обʼєм великий ))
В цілому - дуже задоволений!- Достоинства:
- Обʼєм, багато розʼємів
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Чудовий павер банк дуже задоволена
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Придбаний товар повністю задовольняє потреби, зручний, компактний, можна брати з собою в дорогу. Приємне співвідношення ціни та якості.
- Недостатки:
- Віра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Придбанням павербанку 100000 mah задоволена. Якісний, з швидкою зарядкою, Led дісплеєм, ліхтариком. Універсальний по технічним властивостям. Сину теж сподобався. Буде йому надійним помічником на фронті. Дякуємо.
- Достоинства:
- Швидкісний,компактний,якісний за помірну ціну.
- Недостатки:
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Не відповідають наявному
- Продавец Foxy_sun
Добрий день! Товар відповідає опису на сайті та заявленій інформації.
- Степан Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Супер повербанк за свої кошти, рекомендую.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Ще не випробували, поки закаляємо батарею. Коробка була запакована, не перевіряла на пошті. На дисплеї є подряпина, навряд впливає на роботу. Купували для роутера. Можливо згодом доповню відгук.
- Станислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Отличный павер банк за свои деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шнур который был в комплекте отходит
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Добрий павербанк, приїхав с 83% зарядки, після трех розряджань планшет на чотирі раза а телефон на десять заряжань
- Недостатки:
- Віта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Замовлення прийшло дуже швидко, не дивлячись на складну ситуацію в Києві. Повербанк майже заряжений. Мені сподобався. Дякую
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Почему взяли деньги за доставку?
- Продавец Foxy_sun
Добрий вечір! Доставка новою поштою платна, смарт підписки у Вас немає.
- Рімма Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
За цю ціну павер гарний, важкий береш в руки і розумієш що він не на 20000 точно.
- Достоинства:
- Ціна, об'єм
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Эдуард Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Хороший павербанк. Берёшь в руки и чувствуешь вещь.
- Достоинства:
- Цена и ёмкость.
- Недостатки:
- Нет .
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Емкость за свою цену - топ, думаю тыс 50-60 точно наберется
- Достоинства:
- Емкость
- Недостатки:
- за свою цену - нет
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
За таку ціну чудовий павербанк, користуюсь не дуже довго але сподіваюся що все буде ОК.
- Недостатки:
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, покупкою дуже задоволена.Потужний і надійний пристрій.Якісна збірка та приємний матеріал корпусу.Можливість заряджати кілька пристроїв одночасно.Не перегрівається під час роботи.
Рекомендую і товар, і продавця!- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Якісний товар, швидка доставка.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Гарний поварбанк. Прийшов на наступний день після заказу. Все працює, був практично повністю заряджений. Багато роз'ємів для зарядки одночасно декількох гаджетів. Я задоволений.
- Тамара М***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Виглядає пристойно. Є багато роз'ємів для одночасної зарядки декількох гаджетів. Сподіваюсь при відключенні світла повністю виправдає очікування.
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Дуже гарно працює
- Достоинства:
- Має вбудовані шнурки, на довго вистачає
- Недостатки:
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Гарний павербанк, відповідає опису. Можна одночасно заряджати одночасно багато гаджетів. Рекомендую
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Брали з урахуванням зими, що насувається та в очікуванні перебоїв зі світлом. Так би мовити - "готуємо санчата з літа". Поки зробили тести на світлодіодних лампах, телефонах, планшетах, роутері тощо. Банка "бачить" все і майже не відрізняється від розкрученних фірмових аналогів. Раджу брати.
- Достоинства:
- Потужний, достатньо роз'ємів для будь-яких потреб.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Компактний павербанк. Зручний у використанні. Має декілька режимів ліхтаря.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Заявлених 100 не має.
- Алла Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Отличный! Рекомендую.
- Терещенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Белый
Чудовий павербанк , має вбудований ліхтарик та багато портів для зарядки гаджетів. Замовляв 3 шт по акції, прийшли усі заряджені на 85%. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Велика ємність за таку ціну, швидка зарядка,ліхтарик
- Недостатки:
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Швидка відправка.
Все гарно працює- Недостатки:
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Дуже задоволена павербанком! Ми часто їздимо на природу на 2 доби, тому для нас важливо, щоб заряд тримався довго. Павербанк чудово справляється зі своєю роботою — вистачає заряду на кілька підзарядок телефонів, працює стабільно та зручний у поїздках. Тепер на природі не переживаємо, що залишимося без зв’язку. Дуже корисна покупка, рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- За час користування недоліків немає
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Белый
Гарний повербанк
Добре заряджає гаджети
Дуже рекомендую - Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Белый
Гарний Повербанк! З урахуванням того що брав я його за 1200 грн.
- Достоинства:
- Була гарна ціна
- Недостатки:
- Ціна виросла в 2 рази.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, заряджає добре, багато тримає єнергії
- Достоинства:
- Є ліхтарик, два вбудовані проводи для андроїда та айфона, міцна ручка
- Недостатки:
- Наразі немає
- Решетник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Приїхав не працюючий , домовились за обмін , але вже майже місяць тільки обіцянками кормлять , а сьогодні взагалі написали, що моє замовлення виконане , хоча в додатку нової пошти про відправку жодної інформації немає!! Не рекомендую ні товар, ні продавця
- Недостатки:
- Не працює з першого дня
- Продавец Foxy_sun
Добрий день! Відправимо Вам заміну до кінця тижня, з Вами вже зв'язався наш менеджер та проінформував про це, будемо вдячні за розуміння з Вашого боку.
- Решетник А***
Ні, не звʼязався , написав тільки що отримала , тому і залишила відгук який дуже довго не писала
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Покупкою задоволена. Корисна, зручна і симпатична річ в побуті. Гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Компактний. Велика місткість. Має зручну ручку для переноски. Гарна ідея - два вмонтовані кабелі з штекерами. На випадок, коли немає під рукою зарядки - можливо зарядити телефони прямо від повербанку.
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Foxy_sun. Емкость батареи: 100000. Цвет: Черный
Користуюсь другий день, прийшов з зарядом 85%, усе працює. Ціна-якість, задоволений. Дякую