Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Смарт проектор SMART 4K Projector Ultra HD до 130 дюймів, міні, портативний,HDMI-сумісний, повна підтримка Android та iOS , Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, мультимедійний домашній кінотеатр, чорний

Оценка пользователей 4.38/5
  • Святослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудова річ за свої гроші! Порадував себе на День народження і був приємно вражений: увійшов до свого акаунту гугл, ютуб, київстар тв, мегого. Всі додатки чудово працюють. Навіть сам гугл (використовував для перегляду фільму).
    Якісь картинки дуже добра, як для такої ціни та розміру.
    По звуку: в такий малий прилад не думаю, що можна вмістити якийсь саундбар, але чути добре. Для комфортного перегляду можна підключити колонку( що я часто роблю), або навушники. Також підключав флешку для перегляду фото та відео – все знову ж таки чудово показувало.
    Колір брав чорний, що красиво та стильно.
    Раджу! Знизу додав фото та відео(якщо перейти на канал – є короткі відео зі звуком). Знаходився від картинки за 10 метрів.

Достоинства:
    Гарна картинка, приємне користування та робота програм.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Загалом проектором задоволений. Підключив швидко, спробував різні варіанти підключення. Під кутом по горизонталі (зліва чи справа) поставити не вийде, трапеція не вирівнюється, але рівно по центру відображає гарно. По вертикалі налаштовується гарно. Пультик погано ловить, але пульт можна встановити на телефоні. Картинка в принципі норм, в темній кімнаті видно гарно. Шумноватий, як ноут при висовій продуктивності, але прийнятно.
    Загалом у проектора є певні мінуси які я перечислив, але він працює добре, кіношку по вечорах дивитись зручно, або фоном камін якийсь. Враховуючи ціну - це чудовий гнучкий в налаштуванні прилад який видає нормальну картинку. Про покупку не жалкую.
    Магазину окрема подяка, все приїхало дуже швидко, є зворотній зв'язок, цікавляться чи все сподобалось, враження приємне

Достоинства:
    Ціна, наявність всіх необхідних портів, легкість налаштування, можливість підключити мобільний замість пульта, можливість підключити телефон, комп'ютер або серфити самим проектором
    Недостатки:
    Не можна поставити під горизонтальним кутом, шумноватий, пультик погано ловить, якість картинки середня
  • Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Замовлял данний пристрій, через деякий час використання можу виділити наступні плюси та мінуси. В цілому я задоволен цим пристроєм.

Достоинства:
    Ціна, гарна картинка та можливість її налаштування, підключення через кабель та інтернет, можливість регулювати нахил проекції.
    Недостатки:
    Не кращий звук але за таку ціну це нормально, при використанні гарної колонки взагалі набагато краще становиться.
  • Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

За свою ціну дуже гарний проектор

• Геннадій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Смарт-проектор SMART 4K Projector Ultra HD став чудовим доповненням для нашої родини, особливо під час відключень електроенергії. Його портативність і простота використання дозволяють швидко налаштувати пристрій у будь-якій кімнаті. Яскраве та чітке зображення створює справжню атмосферу кінотеатру вдома. Діти особливо насолоджуються переглядом мультфільмів на великому екрані, а підтримка Android та iOS спрощує підключення наших пристроїв

Достоинства:
    Портативність, простота в налаштуванні, інтеграція з Android/iOS, що дозволяє швидко отримувати доступ до додатків та платформ (Netflix, YouTube) і саме головне це сімейний відпочинок
    Недостатки:
    Вбудовані динаміки недостатньо потужні для великого приміщення, трохи гучно шумить вентилятор
  • Олександра І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Проектор хороший, картинка якісна. Можна завантажити будь-яку програму з підпискою через Плеймаркет. Дуже сподобалось, тепер у нас екран на всю стіну, почуваємось ніби у кінотеатрі

• Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

За такі гроші проектор просто бомба, у підтримці оперативно розповіли, як його налаштувати, все легко і просто. Не гріється, більше 4 годин у робочому стані - не нагрівся. Якість зображення чудова, розмір екрана великий, його можна налаштувати вручну, але і сам проектор підлаштовується. Зоображення чітке, можна ловити фокус картинки. Атмосфера з ним нереальна!

• Валерий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White

За такую цену я даже удивлён. Вполне себе хороший проектор.
    Можно привязать к телефону и транслировать его экран,
    HDMI ( можно как дополнительный монитор к компьютерю подсоединить, или просто смарт тв.

Достоинства:
    Цена, простота использования, габариты
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Михайло С***

Чіназес

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

В цілому сподобалось, товар вартий своєї ціни.

Достоинства:
    Можна регулювати картинку, можна підключитися до wi fi, а також до телефону та інших пристроїв.
    Недостатки:
    Трохи шумить, і звук слабенький
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Проектор перевершив мої очікування, гарна якість зображення, все добре працює

Достоинства:
    Ціна якість
  • Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Проектор чудовий за таку ціну якісна картинка та без проблем підключається до колонки для перегляду вечором фільм просто супер

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудовий проектор для домашнього кінотеатру на вулиці

Достоинства:
    Якісний за свою вартість
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Товар прийшов швидко.якість відео та звуку норм. якщо підключити колонку то звук взагалі чудовий. дуже задоволений. дякую

• Вадим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Після покупки кожен день тепер вечір кіно! Об'єктивно, замало яскравості, докупили екран, але він не врятував

Достоинства:
    Доволі хороше співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Не вистачило яскравості, але за цю ціну ок
  • Тунг Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White

Майте на увазі, що підлагує, якщо використовувати його як самостійну одиницю, бо слабкувате залізо, АЛЕ не можна придиратися за таку ціну)
    Брав для підключення до ноутбука/ПК - зображення непогане)
    Замовив ввечері, наступного дня вже приїхав у відділення Розетки.

• Алексей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Гарний проектор, спочатку прийшов бракований не працював. Зв'язався з тех підтримкою и все поміняли за рахунок продавця відправив і отримав новою поштою.
    Дуже ввічливі і йдуть на зустріч. Замовляв на подарунок. Завдяки оперативній роботі подарунок отримали вчасно.

Достоинства:
    Дуже гарна картинка, легкий в використанні. Компактний.
    Недостатки:
    Звук на середині потужності починає тріщати. Але можна компенсувати блютуз колонкою.
  • Игорь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Одного разу подивившись фільм на діагоналі 3 метра, тепер меншого більш не хочеться. Підключив мишу через usb, отримуємо керування як на смартфоне. Підключив колонки через aux і є дуже добре стерео. Споживає ~ 35 Вт/ч. Дуже задоволені.

Достоинства:
    Компактний, легкій в керуванні, на диво непогана картинка на максимальному віддалені.
    Недостатки:
    Поки на бачу.
  • Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Гарна передача картинки , з мінусів лише те, що не працює від павербанку , бо тоді відключення взагалі б не відчувались )
    Дуже задоволена покупкою , звук супер, якість супер, можна зайти на різні платформи для пошуку і перегляду

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Товар відправили швидко, за добу я вже отримала, все працює ідеально, є звук та також з самого проектору можна підключити youtube що є дуже зручним, за таку ціну це справді дуже гарний товар
    Можна підключити тільки як колонку, перевіряла тільки на ios і все гарно працює

• Владислав І***

Хороший проектор. Для перегляду фільмів вдома - чудовий вибір

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудовий вибір. Компактний, з хорошою якістю зображення. Використовую при підготовці персоналу.

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Трохи тихий звук
  • Дмитрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Гарний бютжетний проектор. Звук трохи слабкий але можна підключити колонку через Bluetooth або AUX. Флешку читає, Youtube, Play market працює. Зображення гарне.

Достоинства:
    Бютжетний,простий в користуванні.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

За свої кошти нормальний девайс. Покупкою задоволен.

Достоинства:
    Переваги будуть після
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудовий проектор, перший раз трошки грівся, потім норм. Не підтримує українську мову, хоч в налаштуваннях вона є, і не змогла підключити до колонки через блютуз(тільки через кабель+250грн). Зображення хорошої якості, трошки є шум проектора. І шалено довга доставка, але це питання до Розетки (два раза згубили посилку). В загальному дуже задоволена.

Достоинства:
    Чудова ціна для такого товару
    Недостатки:
    Немає кабеля до колонки, не підтримує українську мову
    • Продавец  ShinaBoss

Добрий вечір!Можливо, потрібно оновити програмне забезпечення, щоб працювала українська мова, адже вона доступна у новіших версіях.
      На рахунок колонки теж може бути застаріла версія блютуз і через це не працює , або перевірте, чи на проекторі стоїть актуальна дата та час. адже саме через це можуть бути проблеми зі з'єднанням через блютуз чи вай фай.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

За свою ціну, дуже гідний проектор.
    Всі функції працюють.
    Для моїх цілей підходить.

Достоинства:
    Ціна. Все працює.
  • Микита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудовий проектор, фокус самому можна налаштувати, масштабування теж можна налаштувати. Звук трохи підводить, але можна підключити колонки або навіть блютуз колонку

Достоинства:
    Якість, ціна, легкість у налаштуваннях
    Недостатки:
    Звук
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Цвет: Black

Получил проэктор. Настраевается легко. Качество не плохое. Колонку подключил и все ок. За свои деньги достойно

Достоинства:
    Хороший
    Недостатки:
    Если жоский диск подключит то фильсы ави с кубиками. Только мп4 формат
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за відгук, Віталію!

Раді, що проектор легко налаштувався, якість зображення вас влаштувала та з підключенням колонок усе працює відмінно — за свою ціну це дійсно гідний варіант.

Щодо жорсткого диска та AVI-файлів з "кубиками": вбудований плеєр бюджетних проекторів часто погано справляється з AVI через кодеки. Перекодувати файли не обов’язково — набагато простіше та зручніше використовувати сторонні плеєри:

- VLC for Android (завантажується з Play Market) — відкриває майже все без проблем.
      - MX Player або Vimu Media Player — теж відмінно працюють з AVI, MKV, TS тощо, підтримують субтитри та апскейлінг.

Встановіть один з них — і зможете дивитися фільми з жорсткого диска без "кубиків" та перекодування.

Якщо знадобиться допомога з установкою чи налаштуваннями, звертайтеся.

Завжди готові допомогти!

• Виталий К***

Проєктор гарний дякую

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Проектор дуже класний, як на подарунок підійшов просто ідеально! Навіть в невеликих кімнатах завдяки регулюванню на самому проекторі вдається отримати чітке та якісне зображення! Дуже задоволений та всім рекомендую! Також відмічу продавця який швидко та без зайвих питань відправив товар)

Достоинства:
    Зручний, чітке зображення, якісна картинка, легко підʼєднати до смартфону
  • Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Гарний проектор! Легке інтуїтивне налаштування, хороша чіткість зображення, гарне керування з пульта, не займає багато місця.... Достойний варіант для імпровізованого домашнього кінотеатру.

Достоинства:
    Простий у використанні
    Недостатки:
    Хочеться більшої гучності вмонтованого динаміка
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Проектором дуже задоволена, за таку суму очікувати щось надзвичайне це смішно. Для вечірнього перегляду фільмів просто топ як на мене, звичайно для найкращої якості потрібно дивитись у повній темряві і бажано на білій стіні.

Достоинства:
    Швидка доставка, хороший проектор за таку ціну.
    Недостатки:
    Поки що все влаштовує.
  • Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Купив собі для експериментів як замінник монітору. Але він так сподобався дітям що я подарував його їм на Різдво. Тепер думаю купити ще один.

Достоинства:
    дешевий
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дуже гарний проектор. Якщо підключити до колонки взагалі ідеально. Чудовий товар за цю суму

• Ліліана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Товар приїхав в чудовому стані, працює. Серед недоліків тільки слабкий звʼязок через телефон але це можна вирішити підключенням кабелю. Трошки шумний але коли дивишся відео то цей шум не чути так як звук його заглушує.

Достоинства:
    Можна підключити телефон і без телефону дивитись ютуб
    Недостатки:
    Перебиває звʼязок якщо підключати проектор до телефону
  • Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Купила проектор HY300 — перевершив усі очікування!
    Картинка чітка, яскрава навіть при напівтемряві, звук гучний і якісний. Легко підключається до Wi-Fi та телефону, зручно дивитися фільми просто на стіну. Компактний, стильний.
    Дуже задоволена покупкою — ідеальний варіант для домашнього кінотеатру

Достоинства:
    Компактність
  • Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дякуємо, все добре. Прийшло швидко. З мінусів трішки шумний.