Отзывы покупателей о Пляжный зонт ромашка 2 м синий пальмы от солнца с Anti-UV покрытием наклоном и чехлом для пляжа моря дачи пикника (49676129)
Есть в наличии
- ВЛАДИМИР С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Синий
До продавця питань нема,а до виробника є,парасолька містами світеться точками,погана якість захисного матеріала.
- Продавец Brands_Market7777_олд26
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Синий
Прийшла парасолька з дефектом,але продавець відразу запропонував повернути кошти або зробити обмін.Ми зробити обмін,доставку оплатив магазин.Так що все вирішили без проблем.Дякую.
- Достоинства:
- Менеджери відразу виходять на зв'язок.
- Продавец Brands_Market7777
- Марта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Синий
Парасолька супер))
- Достоинства:
- Має напилення з внутрішньої сторони ,який блокує сонячні промені.
- Продавец Brands_Market7777
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Синий
Парасолька в цілому показала себе дуже гарно. Стійка до вітру, захищає від сонця. Чомусь не працює механізм нахилу купола. Відразу не перевірила, помітила вже на пляжі. А так парасолька сподобалась
- Достоинства:
- Стійкий до вітру
- Недостатки:
- Не працює нахил
- Продавец Brands_Market7777