Отзывы покупателей о Умная Wi-Fi-розетка PM-14 Smart 2 шт с таймером учетом расхода энергии и управлением через приложение 16А
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Сподобалося, усе працює відмінно!
- Достоинства:
- Робе справно!
- Недостатки:
- Не виявлено!
- Роман .***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Все ок.
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Прийшло швидко, в комплекті 2 розетки, підключив до стандартного додатку і вивів в Google Home.
Все працює добре - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Працюють добре
- Достоинства:
- Дві розетки в комплекті
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Корисний комплект, конектиться добре.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Працює та і добре
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Все працює чудово, розетка супер!
- Достоинства:
- Легко підключається, працює відмінно
- Недостатки:
- Не великий нюанс, працює тільки з Wi-Fi 2,4 гігагерц
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Усе працює добре. Підключив через розетку бойлер і налаштував таймер. Спочатку було трохи страшно підключати такий потужний прилад, але розетка без проблем витримує навантаження й узагалі не нагрівається. Оскільки в мене встановлений лічильник «день-ніч», виставив увімкнення бойлера на потрібний час. Тепер розетка допомагатиме економити на електроенергії.
У застосунку дуже багато різних налаштувань, тому спочатку складно зрозуміти, за що відповідає та чи інша функція. Додатково ускладнює налаштування те, що застосунок перекладений не повністю — частина меню та написів залишилася англійською мовою. Але всі потрібні мені функції я знайшов швидко й повністю налаштував розетку приблизно за 15 хвилин. Тепер усе працює як годинник!
Особисто для мене найкориснішими функціями є таймер увімкнення та вимкнення, а також можливість у реальному часі бачити, скільки електроенергії споживає підключений прилад. Решта можливостей, як на мене, більш ситуативні.
Покупкою задоволений. Також добре, що в комплекті одразу дві розетки, хоча застосування для другої я поки що не придумав.- Достоинства:
- Витримує навантаження бойлера, не нагрівається, має таймер, дистанційне керування та показує споживання електроенергії в реальному часі.
- Недостатки:
- Застосунок спочатку здається перевантаженим налаштуваннями, а частина меню та написів не перекладена українською мовою.
- ярослав ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Хороші,підключились з першого разу.
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
За свою ціну чудовий набір. Автоматичне вмикання та вимикання працює чітко, додаток простий і зрозумілий, користуватися дуже комфортно.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Якість хороша, корпус міцний. Зручно, що в комплекті одразу дві розетки — одну встановив на кухні, іншу в кімнаті.
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Хороший варіант для розумного будинку. Розетки швидко підключилися до Wi-Fi, а дистанційне керування дуже виручає, коли не вдома.
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Underrated Shop
Сподобалось, що можна контролювати споживання електроенергії. Використовую для різних приладів, працює без нарікань.