Отзывы покупателей о Бандаж на колено ортез коленного сустава ортопедический наколенник суппорт с фиксирующим ремнем фиксатор на колено
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Дуже добре
- Достоинства:
- Бистра відправка,цена норм
- Продавец YM Store
Щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Бандаж відповідає описаним характеристикам, зручний у носінні. Швидка доставка, чудова комунікація з продавцем. Однозначно рекомендую!
- Продавец YM Store
- Софія З***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Чудовий бандаж, все сподобалось, якість хороша, а ціна приємна
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Чудовий бандаж! Чітко підійшов. За допомогою ремінців можна регулювати рівень фіксації. Якість чудова! Ціна взагалі - подарунок)
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидка доставка!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Дуже задоволена покупкою! Товар повністю відповідає опису та фото. Якість хороша, все прийшло добре запаковане та без пошкоджень. Доставка швидка. Дякую продавцю, рекомендую!
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Сину підійшов, тренується
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Все дуже файно дякую!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Підійшов гарно,в ньому комфортно рухатись
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец YM Store
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Бандаж отримав швидко. Після замовлення зателефонували на протязі 10-15 хв. все уточнили і в той же день вислали. Ціна - якість на висоті. Дякую.
- Достоинства:
- Ціна, якість, фіксація
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец YM Store
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Продавець товар відправив швидко, цікавився, коли отримала, чи все добре. Але поки бандаж дійшов (2дні) нажаль чи, скоріше, на щастя вже не знадобився. Бандаж все ж таки приміряла, прикольний, щільна фіксація. Але хочу звернути увагу -не для повних ніжок і колін з набряками, трохи буде перетягувати, короткі ремінці. Попри все покупкою задоволена, знаю, що ще знадобиться
- Достоинства:
- Ціна, швидка відправка, надійна фіксація бандажу
- Недостатки:
- Для худих ніжок, для повних- короткі фіксувальні ремінці
- Продавец YM Store
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Хороший бандаж, добре фіксує.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: YM Store
Дуже задоволена, якість чудова, фіксація коліна зручна , тримає чудово.
- Достоинства:
- Тримає чудово
- Продавец YM Store
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Приємного користування!