Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Рюкзак для студента школьный мужской спортивный женский стильный молодежный водонепроницаемый для подростка ноутбука путешествий портфель для мальчика девочки повседневный для города вместительный универсальный 20 л OnePro Черный 74077

Оценка пользователей 4.9/5
  • Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дякую, брала рюкзак онуку.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та довіру до нашого рюкзака для вашої онуки. Раді, що товар вам підійшов і сподобався. Нехай рюкзак зручно служить у навчанні, поїздках та щоденних справах. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити вас знову.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Хороший рюкзак. Вместительный. Ткань приятная и прочная.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що він виявився містким, а тканина приємною та міцною — це саме те, на що робиться акцент у цій моделі. Нехай рюкзак зручно служить у навчанні, подорожах і щоденному користуванні. Завжди раді вашим замовленням.

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купили рюкзак сину на перший курс коледжу, неочікувано ціна перевищила якість! Дуже гарний та якісний!

Достоинства:
    Дуже гарний
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей рюкзак для сина на перший курс коледжу. Раді, що якість приємно перевершила очікування, а вигляд рюкзака вам сподобався. Хай рюкзак зручно служить у навчанні та щоденних поїздках!

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

чудовий рюкзак, а якість просто супер. дуже сподобався

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за теплий відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що рюкзак сподобався і ви задоволені його якістю. Раді, що товар виправдав очікування. Нехай рюкзак зручно служить щодня, а користування приносить тільки комфорт та задоволення.

• Христина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак відповідає опису. Продавець швидко відправив товар. Місткий, якісно прошитий. Саме те, що я очікувала. За невеликі кошти хороша якість.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за докладний відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що модель повністю відповідає опису, сподобалась якістю та місткістю, а також швидкістю відправки. Дякуємо, що обрали наш товар. Нехай рюкзак довго й зручно слугує у навчанні та подорожах.

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Дуже задоволена рюкзаком! Якісний, місткий і зручний у використанні. Виглядає стильно, матеріал міцний, усі відділення продумані. Для повсякденного використання чудовий варіант. Рекомендую!

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що він виявився для вас якісним, містким та зручним у щоденному користуванні, а також сподобався своїм стилем і продуманими відділеннями. Нехай рюкзак довго служить і дарує лише комфорт у використанні.

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна якість, швидка доставка,рекомендую

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що якість товару та швидкість доставки повністю виправдали очікування, а покупка залишила приємні враження. Нехай рюкзак довго та надійно служить у навчанні, мандрівках і щоденних справах.

• Козачок Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Ставлю 4 так як в практиці не використовували. Купила синові в коледж. Вмісткий, має достатньо відділень. По тканині, кількості відділень все супер. Цікавить чи дійсно водонепроникний.

Достоинства:
    Кількість відділень, розмір
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш рюкзак для сина. Раді, що вам сподобались розмір та кількість відділень. Матеріал має водовідштовхувальні властивості, тож рюкзак захищає вміст від дощу помірної інтенсивності. Бажаємо комфортного щоденного користування!

• Даниил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Товар відповідає заявленим парамітрам

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Приємно, що рюкзак відповідає заявленим параметрам і виправдав очікування. Раді, що обрали саме цю модель. Нехай рюкзак слугує довго та зручно в навчанні, подорожах і щоденних справах.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак чудовий, все вміщається і тд ну ви поняли

Недостатки:
    Приїхав брудним, ніби на нього хтось наступив
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і за те, що обрали цей рюкзак. Перепрошуємо, що товар приїхав у неналежному стані — це точно не той досвід, який хочемо давати. Інформація вже передана відповідальним фахівцям, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей.

• Катерина Н***

Якість супер

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку якості рюкзака. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням і залишив приємне враження. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай рюкзак служить довго та зручно в навчанні, подорожах і щоденних справах.

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Чудова якість! Рюкзак супер!

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість та зовнішній вигляд повністю виправдали очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай рюкзак зручно служить щодня — у навчанні, подорожах та повсякденних справах.

• Вікторія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все якісно, зручно, швидко дякую вам)

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що рюкзак відповідає вашим очікуванням за якістю та зручністю, а оформлення і отримання замовлення пройшли швидко. Нехай рюкзак довго та надійно служить у навчанні, подорожах і щоденних справах.

• Вікторія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все якісно, зручно, швидко, дякую вам)

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за високу оцінку та теплі слова! Раді, що рюкзак сподобався і ви задоволені якістю та швидкістю отримання замовлення. Цінуємо ваш вибір і довіру до нашого товару. Нехай рюкзак служить довго та зручно у щоденному користуванні й подорожах!

• Ігор Г***

Рюкзак норм. До школи підійде

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що він підійшов для школи та відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай рюкзак зручно служить щодня та тішить практичністю і надійністю у використанні.

• Щербатюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак хороший, якісне пошиття, якісна тканина, досить місткий, брала для підлітка в 9-ий клас, підійшов чудово. Рекомендую

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та довіру до нашого рюкзака. Раді, що якість матеріалів і пошиття, а також місткість виробу повністю виправдали очікування та добре підійшли для підлітка. Нехай рюкзак служить довго і зручено в навчанні та щоденних справах.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак замовляли для підлітка до школи,рюкзаком задоволені,тканина не промокає, зручно що молнієї з двох сторін.
    Дякуємо.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали наш рюкзак для підлітка. Раді, що якість тканини та зручність застібок відповідають вашим очікуванням. Нехай рюкзак добре служить у школі та щоденних поїздках, а користування буде комфортним і приємним.

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак отримали, по якості дуже гарний.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що якість повністю відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Нехай рюкзак довго та надійно служить у навчанні, подорожах і щоденному використанні. Завжди раді новим замовленням від вас.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак норм. Взяла для підлітка в школу. Замочки всі якісні, шви охайні. Рекомендую

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей рюкзак для підлітка. Раді, що якість замочків і швів виправдала очікування та що товар вам підійшов. Рекомендація для нас дуже цінна. Нехай рюкзак зручно слугує в школі та щоденних справах якнайдовше.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Хороший рюкзак, хороший приятный материал

Достоинства:
    Хороший материал, приятный по ощущениям, вместительный
    Недостатки:
    Нету, пока не заметил
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та вибір цього рюкзака. Раді, що вам сподобались матеріал, відчуття при носінні та місткість виробу. Такі відгуки допомагають іншим покупцям у виборі. Бажаємо зручного та довговічного користування рюкзаком щодня.

• Валентина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак сподобався. Відповідає всім заявленим параметрам.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак відповідає заявленим характеристикам і виправдав очікування. Нехай він буде зручним у щоденному користуванні, навчанні та подорожах. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Мельниченко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Купляла для чоловіка,але залишила собі,бо їхали відпочивати в Карпати.Дуже зручний та вмістовний.Рекомендую

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за відгук та за вибір нашого рюкзака. Раді, що він виявився таким зручним і вмістким, що вирушив з вами в подорож замість чоловіка :) Нехай і надалі слугує надійно у поїздках та щоденному користуванні. Будемо раді бачити вас знову.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Хороший рюкзак. Взяла синові в школу, він задоволений.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей рюкзак для сина. Раді, що він задоволений покупкою та користуванням у школі. Нехай рюкзак служить довго, буде зручним у щоденних поїздках і допомагає з комфортом носити всі необхідні речі.

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Рюкзак якісний, дуже задоволений, дуже вдячний за оперативність

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість товару та оперативність відправки повністю виправдали очікування. Нехай рюкзак зручно служить щодня — у навчанні, подорожах та повсякденних справах. Завжди відкриті до нових замовлень.

• Андрій Б***

Рюкзак супер!

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що модель вам сподобалася і повністю відповідає очікуванням. Нехай рюкзак зручно служить у навчанні, подорожах та щоденному використанні. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Добрий день! Рюкзак отримали, якість чудова, син задоволений!

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей рюкзак у нашому магазині. Раді, що якість виправдала очікування, а син задоволений покупкою. Нехай рюкзак зручно слугує щодня вдома, у школі та в подорожах. Завжди готові допомогти з наступним вибором.

• Оксана С***

Якість чудова. Рекомендую

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість рюкзака повністю виправдала ваші очікування та ви можете його рекомендувати. Нехай він буде зручним у щоденному використанні та довго служить вам у навчанні, подорожах і повсякденних справах.

• Жасміна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Чудовий базовий рюкзак на кожен день. Шукала саме чорний — він практичний і підходить до всього. Якість пошиття на висоті, всі шви рівні, змійки працюють ідеально. Дуже дякую.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за такий теплий відгук і за вибір цього рюкзака. Раді, що вам сподобалися якість пошиття, фурнітура та універсальний чорний колір. Нехай рюкзак зручно слугує щодня, а користування ним буде лише приємним і комфортним.

• Алёна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli

Дякую за швидку доставку Дуже сподобався цей рюкзак

Достоинства:
    Є купа кішень , зручний,гарний,глибокий та широкий ,що треба для багато книг та зошитів
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за такий приємний відгук і за вибір нашого рюкзака. Раді, що місткість, зручність і кількість кишень повністю вам підходять, а доставка була швидкою. Нехай рюкзак надійно служить щодня та комфортно вміщує всі книги, зошити й інші речі.

• Галина Ш***

Рюкзак відповідає очікуванням

Достоинства:
    Вмістимий
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Приємно, що рюкзак виправдав очікування та виявився достатньо вмістимим. Раді, що обрали саме цю модель. Нехай рюкзак зручно слугує у навчанні, подорожах і щоденному користуванні ще довгий час.

• Ілля

Усе гарно, дякую

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що покупка виправдала очікування та все сподобалося. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай рюкзак служить довго, буде зручним у навчанні, подорожах і щоденному користуванні.

• Тимур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

Рюкзак класс, вміщає все, що треба для міста.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак виявився зручним і містким та добре підходить для міста. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай рюкзак служить довго та комфортно в щоденному користуванні й у подорожах.

• Анатолій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

Крутий рюкзак, влізає все, що треба, реально зручний!

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що він вміщує все необхідне та зручний у щоденному користуванні. Такі відгуки допомагають іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо, щоб рюкзак довго служив і був надійним супутником у навчанні та подорожах.

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

Вещь хорошая, вместительная и лёгкая. В рюкзаке много отделений, можно удобно разложить все нужное для учёбы и прогулок. Спина не устает.

• Альберт Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

Рюкзак легкий и удобный, отлично подходит для города.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що він виявився легким та зручним і добре підходить для міста. Ваша думка допомагає іншим покупцям зробити вибір та підтверджує якість товару. Бажаємо комфортного щоденного користування і лише приємних поїздок!

• Карл Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli
    • Общее впечатление

Спочатку думав, що рюкзак на 20 літрів – це як зайвий кілограм на плечах, але ні! Він легкий, як пір’їнка, а всередині вистачає місця і для ноутбука, і для бутерброда, і навіть для незапланованих покупок. Водонепроникний матеріал врятував під час несподіваного дощу, і тепер цей портфель – моя незамінна штука для міста й пригод. Відчувається, що зроблено з думкою про молодь, яка любить водночас стиль і практичність.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за такий детальний та натхненний відгук і за вибір нашого рюкзака. Раді, що він виявився водночас легким, містким і зручним у щоденних поїздках та пригодах. Нехай надійно служить вам у місті й подорожах та тішить практичністю і стилем.