Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шлем для велосипеда электросамоката защитный регулируемый велошлем вентилируемый прочный дышащий аксессуар безопасный велосипедный для езды

Есть в наличии

4.7/5
Оценка пользователей 4.7/5
  • Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Шолом легкий, добре провітрюється, розмір регулюється без мороки. Рекомендую.

• Продавец  Helsis

Василь, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.

• Омелян Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Сидит удобно, голова защищена, я доволен!

• Продавец  Helsis

Омелян, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Остап Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Шлем лёгкий, хорошо проветривается и удобно сидит за счёт регулировки. Выглядит современно, для велосипеда и самоката подходит.

• Продавец  Helsis

Остап, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Прокопчук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Все отзывы хорошие решил заказать...качество не фонтан не знаю спасет или нет лучше не проверять . Да есть регулировка но он вот как игрушечный совсем и я не про вес . Брать или нет дело ваше но я бы однозначно смотрел в сторону не намного дороже модели другого бренда

Достоинства:
    По ощущениям крепкий
    Недостатки:
    Лямки не выглядят надёжно защёлка под подбородком тоже
    • Продавец  Helsis

Дмитро, добрий день! Дякуємо, що поділилися своєю думкою Нам шкода, що шолом не повністю виправдав ваші очікування.

Якщо під час використання ви помітили будь-яку конкретну проблему з щоломом, напишіть нам — із задоволенням допоможемо розібратися та знайти найкраще рішення.

Бажаємо вам приємних покупок і дякуємо за зворотний зв’язок!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Після кількох поїздок залишилися лише хороші враження. Найбільше сподобалося, що шолом дуже легкий і вже через кілька хвилин майже перестаєш його помічати. Регулювання розміру працює чудово посадка щільна та комфортна. Окремий плюс за вентиляцію: навіть у теплу погоду голові не жарко. Виглядає якісно, застібка надійна, матеріали приємні. Покупкою повністю задоволений, можу сміливо рекомендувати.

• Продавец  Helsis

Катерина, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Жанна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Очень понравилась посадка. Благодаря регулировке получилось идеально подогнать под голову, ничего не болтается. Выглядит аккуратно и современно.

• Продавец  Helsis

Жанна, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Довго обирала шолом і не шкодую, що зупинилася на цьому. Гарно сидить, нічого не тисне, а завдяки вентиляції навіть у спеку комфортно їздити. Покупкою дуже задоволена.

• Продавец  Helsis

Добрий день, Олеся) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями.

Обов’язково завітайте ще.

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Дуже сподобався шолом. Відразу відчувається, що зроблений якісно. Легкий, добре сидить на голові, легко регулюється і не сповзає навіть коли їдеш по нерівній дорозі. Спеціально покатався по ґрунтовці та ямах, щоб перевірити, як тримається все чудово, нічого не бовтається. Вентиляція теж хороша, голова не перегрівається. Покупкою повністю задоволений. Рекомендую!

• Продавец  Helsis

Максим, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Шолом приємно здивував якістю. Збирався брати дорожчу модель, але вирішив ризикнути і не пошкодував. Приємно сидить, ніде не давить. і головне не скользить а фіксується чудово . Однозначно вартий своїх грошей.

• Продавец  Helsis

Юрій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!