Отзывы покупателей о Джойстик беспроводной для телефона пк геймпад игровой ps4 ps5 xbox блютуз для смартфона планшета ноутбука контроллер для iOS Android универсальный с USB кабель BS-350 OnePro 74043
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Товар прийшов у розірваній коробці, це було на подарунок дитині. Сам джойстик сподобався, але з пакуванням не дуже.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та вибір нашого товару. Перепрошуємо за те, що упаковка прибула в розірваному стані, особливо зважаючи, що це був подарунок. Такі ситуації обов’язково додатково перевіряються. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та подальшого вирішення ситуації.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Долго искал геймпад в стиле DualShock 4, но с разъёмом USB Type-C для зарядки вместо Micro-USB. Для меня это было одним из главных критериев, поскольку разъём Type-C значительно удобнее и, на мой взгляд, надёжнее Micro-USB. Тем более сейчас даже многие недорогие устройства уже используют Type-C, однако большинство подобных геймпадов, которые я встречал, всё ещё продаются с Micro-USB.
Также для меня важен именно формат геймпада PS4. Геймпады в стиле Xbox мне менее удобны из-за расположения стиков, хотя они и имеют очень хорошую поддержку игр. Поэтому специально искал вариант именно в формате DualShock 4.
С подключением по Bluetooth сначала не сразу разобрался, поэтому задал вопрос продавцу. Мне быстро ответили и помогли: для подключения необходимо одновременно зажать кнопку Home и кнопку Share. После этого всё подключилось без проблем.
Единственный вопрос, на который пока не получил ответа, — можно ли как-то отключить или изменить цвет подсветки. Через Steam она не меняется и не выключается.
В остальном геймпад отличный. Вибрация работает, пользоваться удобно, сенсорная панель также работает. Аккумулятор держит долго: пользуюсь уже около трёх дней, при этом игровые сессии составляют примерно от 30 минут до 6 часов, а заряд всё ещё около 75%.
Компьютер и iPhone определяют его как DualShock 4. В Steam примерно половина моей библиотеки имеет официальную поддержку. Игры без официальной поддержки также могут работать через Steam Input.
В целом покупкой очень доволен, особенно учитывая цену по скидке. Наличие USB Type-C и формат геймпада PS4 для меня стали главными преимуществами. Отличный геймпад за свои деньги.
Единственный минус — доставка через Rozetka оказалась немного долгой.- Достоинства:
- Type-C, удобный формат PS4, Bluetooth, вибрация, сенсорная панель, долго держит заряд, определяется как DualShock 4, хорошая совместимость со Steam. И плюс за отзыв с котиком
- Недостатки:
- * Пока не удалось узнать, можно ли отключить или изменить цвет подсветки.
* Доставка через Rozetka оказалась немного долгой.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за докладний відгук і за вибір нашого геймпада у форматі DualShock 4 — раді, що він відповідає вашим очікуванням щодо Type-C, автономності та сумісності. Перепрошуємо, що доставка виявилась довшою, ніж очікували. Інформацію вже передано для перевірки й покращення сервісу.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Джойстик лише нещодавно купили. Все працює, швидка доставка. Син задоволений покупкою. Одну зірку забрали, бо не було інструкції. А так ціна=якість дуже ок
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей джойстик. Раді, що все працює добре й син задоволений. Перепрошуємо за відсутність інструкції — це важливе зауваження, його вже передано на опрацювання. Бажаємо приємного користування та вдалих ігор!
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Все сподобалось товар за ці гроші добрий
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що джойстик виправдав очікування і ви задоволені співвідношенням ціни та якості. Нехай пристрій дарує вам комфортну гру та приємні враження. Буде приємно знову бачити вас серед наших покупців.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Дитина задоволена,все подобається,грає, дякуємо
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки невиявлено
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що джойстик сподобався дитині та все працює без зауважень. Вдячні за вибір нашого товару та довіру до нас. Нехай пристрій дарує багато приємних вражень і емоцій від ігор ще довгий час!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Норма клас
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого універсального геймпада. Раді, що товар справив приємне враження та виправдав очікування. Нехай пристрій дарує комфортний геймплей і задоволення від ігор. Завжди раді бути корисними для ваших наступних покупок.
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Дуже зручний геймпад, легко підключається й працює без проблем.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що геймпад виявився зручним у користуванні та без проблем підключається до ваших пристроїв. Довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо комфортної гри та приємних вражень від користування!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Очень удобно и легко подключается к разным устройствам через блютуз или кабель. Аккумулятор держит классно, играю без заморочек и провода не мешают.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку геймпада BS-350 OnePro. Раді, що підключення до різних пристроїв пройшло легко, а робота акумулятора та бездротовий режим повністю виправдали очікування. Нехай ігри приносять тільки задоволення та комфорт у користуванні.
- Кіріл Д***
Добрий день чи можно фото зарядки
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Дуже зручно користуватись ідеально для різних гаджетів.
- Продавец Vlipli
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що геймпад виявився зручним і добре підходить для ваших різних гаджетів. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо комфортного та приємного користування й тільки позитивних емоцій від ігор!
- Егор И***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Управление удобное, связь стабильная, пользоваться легко.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку геймпада. Раді, що керування здається вам зручним, а з’єднання стабільним і без проблем у використанні. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо комфортної гри та приємних вражень щоразу, коли користуєтеся контролером!
- Емілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Товар має якісне виконання та відповідає опису.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що джойстик виправдав очікування, має якісне виконання та повністю відповідає опису. Вдячні за вибір нашого товару. Нехай користування буде зручним і приносить задоволення під час ігор.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Геймпад удобно подключается как по Bluetooth, так и через кабель, работает с разными устройствами. Батарея держит долго, пользоваться комфортно.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку геймпада! Раді, що підключення як по Bluetooth, так і через кабель пройшло без труднощів, а робота з різними пристроями та час автономної роботи вас влаштовують. Бажаємо комфортного користування та приємних ігор!
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Підключається без проблем, тепер грати легко і весело.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що геймпад легко підключається та робить ігри комфортнішими й цікавішими. Вдячні, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай пристрій дарує вам ще більше приємних вражень від улюблених ігор.
- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Очень удобный джойстик, работает и по блютузу и с кабелем. Подключается к разным устройствам без проблем, держит заряд хорошо, рекомендую.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку джойстика BS-350 OnePro! Раді, що підключення до різних пристроїв проходить без проблем і що автономність вас влаштовує. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого товару. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Джойстик зручний у використанні, гарно працює через Bluetooth на різних пристроях. Автономність непогана, комфортно грати без проводів.
- Продавец Vlipli
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого джойстика BS-350 OnePro. Раді, що підключення по Bluetooth на різних пристроях та автономність вас влаштовують, а грати комфортно без проводів. Нехай геймпад дарує вам максимум задоволення від ігор!
- Злата Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Заряд тримає і підключається без проблем
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що геймпад добре тримає заряд і підключається без проблем. Це означає, що він зручний у щоденному користуванні. Дякуємо, що обрали саме цей товар, бажаємо комфортних і приємних ігрових сесій!
- Платон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Ми давно шукали джойстик, який би працював без проблем з різними пристроями, і цей варіант виявився дуже зручним. Легко підключається по Bluetooth до смартфона і ноутбука, плюс є кабель на випадок бездротових проблем. Усе працює плавно, кнопки відгукуються миттєво, а заряд тримається довго. Зручно грати, коли хочеш без зайвих проводів, справжня свобода рухів.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку! Раді, що джойстик виявився зручним у використанні з різними пристроями та виправдав очікування щодо автономності й швидкої реакції кнопок. Нехай геймпад дарує комфорт і задоволення від ігор щодня.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Всё норм, пользуюсь и проблем нет.
- Продавец Vlipli
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що геймпад працює без проблем і повністю виправдовує очікування. Нехай і надалі тішить стабільною роботою та приносить задоволення від ігор. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Користуюсь геймпадом з різними пристроями, і пристрій завжди показує стабільне підключення через Bluetooth або кабель. Ергономіка зручна для тривалих ігрових сесій, а акумулятор тримає заряд достатньо довго для комфортної гри. Також радує сумісність з різними платформами
- Продавец Vlipli
Дякуємо за докладний відгук та вибір нашого геймпада. Раді, що вам подобається зручна ергономіка, стабільне підключення та тривала робота акумулятора на різних платформах. Нехай пристрій і надалі дарує комфорт та задоволення під час гри.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Підключається легко, працює без підзарядки довго, Bluetooth не підводить
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що геймпад легко підключається, тримає заряд довго та стабільно працює через Bluetooth. Дякуємо за вибір цього товару серед інших варіантів. Нехай користування буде зручним, а ігровий процес приносить лише задоволення.
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Працює стабільно з різними пристроями і на ПК на смартфоні. Акумулятор тримає заряд довго. відчуття від користування приємні та комфортні.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку геймпада! Раді, що він стабільно працює і з ПК, і зі смартфоном, а акумулятор довго тримає заряд. Відчуття комфорту під час гри дуже важливі, тож приємно, що пристрій вам підійшов. Бажаємо приємного користування та вдалих ігор!
- Корнелія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Вещь норм, пользуемся, всё устраивает без проблем.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що геймпад добре працює та повністю відповідає вашим очікуванням у щоденному користуванні. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай пристрій і надалі тішить стабільною роботою та комфортом у іграх.
- Нестор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Устройство хорошо подходит для разных платформ, удобно держать в руках, время работы без подзарядки устраивает. Подключается быстро, пользоваться комфортно.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого геймпада. Раді, що пристрій зручно лежить у руках, швидко підключається до різних платформ і тривалість роботи вас влаштовує. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо приємного й комфортного користування.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Зручно користуватись, швидко підключається до пристроїв.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що геймпад зручний у користуванні та швидко підключається до ваших пристроїв. Це саме те, на що робиться акцент у цій моделі. Бажаємо приємних і комфортних ігрових сесій та будемо раді подальшим замовленням!
- Валерія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Геймпад комфортно лежить в руках і легко підключається через Bluetooth, заряд тримає довго. Для мобільних ігор і ПК справжній варіант без заморок.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно чути, що геймпад зручний у руці, легко підключається по Bluetooth і добре тримає заряд. Дякуємо, що обрали саме цю модель для ігор на телефоні та ПК. Бажаємо комфортного користування та приємних ігрових сесій!
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Ми давно шукали геймпад, що підійде для різних пристроїв і не буде плутатись з проводами. Цей виріб цілком впорався, підключається швидко і без проблем, батарея тримає довго. Зручно, що можна грати як на телефоні, так і на ноутбуці, особливо коли залишається час від роботи. Загалом, штука корисна для тих, хто любить пофанитись без зайвих заморок.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за такий детальний відгук і високу оцінку! Раді, що геймпад виявився зручним для різних пристроїв, швидко підключається та має хорошу автономність. Це саме те, на що робиться акцент. Хай і надалі дарує комфортний відпочинок і приємні ігрові враження!
- Альбіна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Джойстик зручний у використанні, добре тримає заряд і легко підключається до різних пристроїв. Зручно грати як на телефоні, так і на ПК.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що джойстик зручний у використанні, добре тримає заряд і без проблем підключається до різних пристроїв. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо комфортної гри як на телефоні, так і на ПК!
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Джойстик реально кайф, ігри зайшли по повній!
- Продавец Vlipli
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що джойстик справив таке враження і ігри з ним приносять максимум задоволення. Дякуємо за вибір цього геймпада у нашому магазині. Нехай девайс працює стабільно, а кожна ігрова сесія буде яскравою та комфортною!
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Зручний і універсальний геймпад з тривалим часом роботи акумулятора. Підключення стабільне, сумісність із різними пристроями відповідає опису.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку геймпада. Раді, що він виявився зручним, автономним і дійсно універсальним у підключенні до різних пристроїв, як вказано в описі. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо приємного і комфортного користування!
- Антон Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Черный
Очень круто работает блютуз, подключается быстро к телефону и ноуту. Игры реально кайфовее с таким контроллером, удобно держать и играть долго.
- Продавец Vlipli
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що геймпад швидко підключається по Bluetooth до телефону та ноутбука і робить ігри комфортнішими та приємнішими. Нехай контролер і надалі тішить зручністю та дарує ще більше задоволення від гри.