Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Вертикальный компактный аккумуляторный пылесос ручной без мешка для дома и авто с функцией влажной уборки

Нет в наличии

4.2/5
Оценка пользователей 4.2/5
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Прокористувалась деякий час,що можу сказати ....він цих коштів вартий.Для килима більш менш,велике сміття не потягне,дрібне потрібно поялозить.Якщо немає світла і є маленька дитина з печивом в руці,то чудовий тимчасовий помічник.Ще до він легенький, маневрений,не сильно гучний,заряджається швидко,легко чиститься.

Достоинства:
    Вага,ціна
    Недостатки:
    Слабка площа втягування
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Не заряжается,загорается 8,как мне вернуть пылесос?

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Не заряжается.
    • Продавец  Оселлія

Доброго дня! Без проблем зробимо обмін або повернення товару, але я не можу до Вас дозвонитися

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Не «вау». Очікувалось щось потужніше.

Достоинства:
    Бездротовий. Додатковий фільтр в комплекті
    Недостатки:
    Насадки тримаються « на чесному слові». Натискати при прибиранні не рекомендую - пластик тонкий і зламати нескладно.
    Дуже гучний.
    Для щоденного прибирання однозначно НІ.
    Всмоктування не сильне
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Пилим швидко і без зайвих заморочок. Компактний і легкий, тому легко брати для швидкого прибирання в кімнаті або в машині. Функція вологого прибирання реально допомагає освіжити поверхні, а потужність всмоктування справно справляється з брудом і шерстю. Не треба тягати дроти, це кайф для тих, хто цінує швидкість і зручність.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Пылесос реально крутой, мощность всосёт даже крошки с авто, а функция влажной уборки делает полы чище без лишних заморочек. Очень удобно и быстро!

• Егор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Юзати цей пилосос якраз для швидкого «забурундузити» в кімнаті і в авто легко і просто. Всі ці дроти не мої друзі, а тут батарея бодра, тягне непогано!

• Емілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Дуже зручно і швидко прибирає навіть без проводів.

• Даниил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Пилосос легкий як пір’їнка і всмоктує добре, навіть шерсть не тікає. Єдина претензія – хотілося б трохи гучності поменше, але так працює нормально.

• Єлизавета Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оселлія

Пилесос компактний та легкий у використанні, добре збирає пил і крихти, а також зручно здійснювати вологе прибирання без підключення до мережі. Рекомендую для швидких щоденних процедур.