Отзывы покупателей о Коврик из сизаля Fengkuangdezhuren, когтеточка для кошек, износостойкая, не линяет, доска для когтей, наклейка на стену против царапания кошек, игрушка для кошек, защита дивана, точилка для когтей.
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo
Товаром задовільні!)
- Достоинства:
- Якісна кігтеточка. Акуратно зроблена. Щоб привчити до цього килимка, купила спрей для котів із запахом м'яти - допомогло. Тепер наша киця точить свої кігті на килимку. Кріплення не використовували.
- Недостатки:
- Не виявили, відсутні
- Продавец Shamo
Дякуємо за відгук! Приємно, що кігтеточка сподобалась вам. Хай котик з радістю точить кігтики!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Shamo
кішка задоволена
а як ще й травичкою посипали - то взагалі майже добу крутилася валялася на килимку
він ще й шерсть збирає добре ))
зроблений якісно, міцний- Достоинства:
- якісно зроблено
- Недостатки:
- немає )
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo
Килимок дуже сподобався. Гарна і зручна кігтеточка для котів. Задоволена, що придбала цей килимок
- Продавец Shamo
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що кігтеточка сподобалась вам. Хай котик з радістю точить кігтики!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo
Все ОК!
- Достоинства:
- Килимок добрий, кіцька довольна!
- Недостатки:
- не має
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo
В описі зазначено, що "завдяки чотирьом довгим стрічкам-липучкам, цей килимок міцно фіксується на підлозі...", але я не знайшла на килимку цих стрічок. Кішка одразу кинулася до килимка і стала точити кігті, але із-за відсутності його фіксації, килимок став підніматись від підлоги і кішка пішла з нього. Прийшлося саджати його на двосторонній скотч. А взагалі килимок гарний.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Відсутність стрічок-липучок
- Продавец Shamo
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук та за те, що звернули увагу на неточність в описі.
Щиро перепрошуємо за цю помилку. Ви абсолютно праві: килимок комплектується спіральними фіксаторами для м'яких меблів, а не липучками для підлоги. Нам дуже шкода, що це спричинило незручності вашій киці під час першого знайомства з товаром.
Ми обовязково виправимо опис, щоб не вводити в оману інших покупців. Дякуємо за вашу винахідливість із двостороннім скотчем — це чудове рішення для фіксації на підлозі. Раді, що сам килимок вам сподобався!
Бажаємо вашій улюблениці приємного точіння кігтиків!