Отзывы покупателей о Плед покрывало двуспальный 180х200 см из микрофибры мягкий теплый на кровать диван пушистый одеяло для спальни дома одеяло для ежедневного использования коричневый
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Barzomarket. Цвет: Молочный. Размеры: 150 x 200
Плед чудовий, мягенький та легенький. Колір саме такий, як я хотіла. За таку ціну дуже гарний варіант.
- Продавец Barzomarket
Олександра, дякуємо за Ваш позитивний фото відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Barzomarket. Цвет: Сиреневый. Размеры: 150 x 200
Плед дуже хороший , тим паче за таку ціну, єдине що колір при отриманні відрізняється від фото але то не принципово
- Достоинства:
- Ціна, якість, мінімальні терміни відправки та доставки
- Недостатки:
- Відрізняється колір
- Продавец Barzomarket
Світлана, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Barzomarket. Цвет: Сиреневый. Размеры: 150 x 200
Плед хороший, мені сподобався. За таку ціну гарної якості.
- Продавец Barzomarket
Анна, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.
- Юліан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Barzomarket. Цвет: Молочный. Размеры: 150 x 200
Плед дуже приємний на дотик, теплий і легкий водночас.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец Barzomarket
Юліан, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Barzomarket. Цвет: Персиковый. Размеры: 150 x 200
Дякую
- Достоинства:
- Мякенький , легенький
- Недостатки:
- Колір не такий насичений як на фото
- Продавец Barzomarket
Жанна, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.