Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Ретранслятор Wi-Fi репитер усилитель сигнала вай-фай мощный с LAN-портом расширитель покрытия сети мощный удлинитель повторитель расширитель интернет-сигнала с антеннами для квартиры офиса дома

Оценка пользователей 4.1/5
  • Отзывы про товар продавца TanSill
  • Владислав М***

Дуже задоволений товаром, працює стабільно, легке налаштування. 5/5

Вітаємо, Владислав)
      Дякуємо за покупку та позитивний відгук!

Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування.
      Нехай користування приносить лише задоволення!

• Платон Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Підключення досить просте, розібрався без проблем.

Компактний, не займає багато місця та працює стабільно. Добре підійшов для квартири, особливо коли роутер не дістає до всіх кімнат. За свою ціну — чудовий варіант, якщо потрібно посилити Wi-Fi без заміни основного роутера. Рекомендую!

Добрий день, Платон)
      Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)

• Юліан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Вдало покриває кімнати де раніше вай-фай то зникав то ловив слабо. Дуже зручний локальний LAN порт, який додає стабільності. Рекомендую для дому.

• Продавец  TanSill

Добрий день, Юліан! Дякуємо за позитив!

Бажаємо вам гарного дня та чудового настрою.
      Чекаємо на вас знову!

• Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Сигнал стал заметно сильнее, теперь сеть ловит даже в дальних комнатах.

Вітаємо, Роман)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Працює поширення сигналу тільки 2.4 Гц, також максимальна заявлена швидкість 300 мбит. Не рекомендую, товар не відповідає дійсності.

Достоинства:
    Працює для 2.4
    Недостатки:
    Товар не відповідає дійсності
    • Продавец  TanSill

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок.

Нам прикро, що товар не повністю виправдав ваші очікування.
      Цей ретранслятор розрахований на роботу в одному частотному діапазоні зі швидкістю до 300 Мбіт/с, що є стандартом для базових моделей.
      Покупцям, які шукають підтримку частоти 5 ГГц та вищу швидкість, ми рекомендуємо обирати дводіапазонні моделі (Dual-Band).

Бажаємо вам гарного дня та лише приємних покупок!

• Сергій М***

Чому тоді ви вводите в оману покупців продавець? Ви заявляєте в характеристиках про підтримку 5 ГЦ. Це вже не перший коментар,але ви не реагуєте і далі свідомо вводите в оману покупців.

• Продавец  TanSill

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.

У характеристиках та описі цієї моделі чітко вказано, що пристрій підтримує лише частоту 2.4 ГГц. Підтримка 5 ГГц для цього товару не заявлялася.

Будь ласка, уважно перевіряйте вкладку «Характеристики» перед покупкою, щоб уникнути непорозумінь.

• Михаил А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Приємно здивувала якість за таку ціну. Після підключення зникли "мертві зони", інтернет став доступним навіть на балконі та в дальній спальні. Антени добре ловлять сигнал, а індикатор допоміг швидко знайти оптимальне місце для встановлення. Рекомендую!

Доброго дня, Михаил!
      Ми цінуємо ваш час і теплі слова на нашу адресу.

Сподіваємося й надалі виправдовувати ваші очікування.

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Cподобалося, що є два діапазони 2.4 і 5 ГГц та два LAN-порти для підключення телевізора. Працює стабільно без жодних проблем.

Вітаємо, Іван!
      Щиро дякуємо за відгук!

Гарного вам користування!

• Артур Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Після встановлення цього ретранслятора сигнал став стабільним, швидкість майже не впала. Налаштування через WPS зайняло буквально кілька хвилин. Тепер без проблем дивимося фільми та працюємо онлайн. Покупкою повністю задоволений.

Вітаємо, Артур!
      Дякуємо за відгук!

Сподіваємося, що це не остання ваша покупка – будемо раді бачити вас знову!

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Придбав тут, у цього продавця, цей репітер і дуже сильно розчарувався. По-перше описані характеристики не відповідають дійсності - він не двухдіапазонний! Тільки 2.4ГГц! Орієнтувався по великій кількості позитивних відгуків, але бачу що по відгукам тут у людей були інші репітери (білого кольору на 6 антен), у мене ж такий як на картинці - на 4 антени.
    Вже вдома використовую tp-link ac750 і порівнюю з ним. Там де tp-link легко справляється, цей же взагалі не ловить мережу, а ловить тільки за пару метрів від роутера і дуже сильно обрізає швидкість.
    Хочу повернути це китайське noname "чудо"!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не відповідає опису. Один діапазон. Дуже маленький радіус дії.
    • Продавец  TanSill

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за зворотний зв'язок.

Нам прикро, що пристрій не виправдав очікувань, але ми хочемо допомогти вирішити цю проблему.

Ця модель працює лише в одному діапазоні (2.4 ГГц). Щоб покращити його роботу прямо зараз, спробуйте такі кроки:
      Змініть розташування: перемістіть репітер ближче до роутера, де сигнал ще стабільний (приблизно посередині між роутером та «сліпою» зоною).Усуньте перешкоди: переконайтеся, що між пристроями немає товстих стін, дзеркал чи великої побутової техніки.
      Підключіть кабель: спробуйте з'єднати репітер з пристроєм через LAN-порт для стабільнішої швидкості.

Якщо ці кроки не допоможуть, ви можете оформити повернення товару протягом 14 днів.

Бажаємо вам стабільного інтернет-зв'язку та гарного дня!

• Гудущан Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

Взял 2 штуки чтобы из дома до гаража продлить вайфай. Роутер домашний дает +- 50 Мбс (по 2.4). на втором этаже ловится около 10 Мбс. Данный прибор режет скорость в два раза и передает на следующий такой же прибор. В итоге до гаража доходит около 1 Мбс. А расстояние всего метров 30. В общем, для подобных задач явно не годится.

Достоинства:
    Дешевый, легко настроить.
    Недостатки:
    Часто обрывает связь, сильно режет скорость.
    • Продавец  Great LUCK

Шановний , ЄВГЕНІЙ!) Перешкоди можуть впливати на якість сигналу, особливо гіпсокартон.

• Марія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

Брала для дальньої кімнати, бо там Wi-Fi постійно пропадав. Підключила, трохи повозилась з налаштуванням, але в результаті все запрацювало. Зараз сигнал нормальний, телефон і телевізор працюють без проблем

• Продавец  Great LUCK

Дякуємо, МАРІЄ, що поділились своїм досвідом!) Гарного дня)

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

Працює стабільно, свої гроші виправдовує. Дякую за швидку доставку товару

• Продавец  Great LUCK

АРТЕМ, дякуємо за Ваш відгук!)

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

Хороший підсилювач Wi-Fi за свою ціну. Налаштування досить просте, сигнал став стабільнішим. Рекомендую!

• Продавец  Great LUCK

Дякуємо, Сергію, за рекомендацію та відгук!)

• Костянтин Д***

Норма

Достоинства:
    Недостатки:
    Довго грузиться
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за Ваш відгук!)

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

5ж нема, навіщо писати що є?!

• Максим П***

Доступно тільки 2.4g. Або не той товар, або шахрайство

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

Дуже гарно працює, навіть краще ніж сподівався.

Достоинства:
    Легке зрозуміле підключення.
    • Продавец  Great LUCK

ОЛЕКСІЮ, щиро дякуємо за Ваш інформативний відгук !)

• Ярослав М***

Все ок!

• Продавец  Great LUCK

ЯРОСЛАВ, щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK

• Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK

Хороший підсилювач Wi-Fi сигналу за свою ціну. Дводіапазонна робота 2.4G + 5G великий плюс, швидкість передачі даних приємно здивувала.