Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Штора плиссе (жалюзи) самоклеящаяся 120×180 см, серые без сверления, лёгкая установка, защита от солнца 2 уровня, Aland, 2100163

Оценка пользователей 4.9/5
  • Ірина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Штори чудові(ідеально підійшли і на вікна, і на двері) дуже зручно, швидко, без зайвого клопоту і на вигляд топчик. У комплекті до кожної штори (по 2 зажима, та по 2 липучки) Доставили на наступний день
    Дуже задоволена

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Дуже класні штори, цілком відповідають фото і опису! Я замовила 1шт для проби — кріпляться легко, тримаються міцно. В нас сонячна сторона, штора пропускає світло, але м’яко, вже зовсім нема палючого сонця на балконі. Тепер дозамовляю ще 5шт таких самих штор, щоб оформити всі балконні вікна. Виглядає затишно, співвідношення ціна-якість ідеальне!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Легко встановити, брала одну широку і зробила дві. Ось що вийшло. Поки задоволена, час покаже.

Достоинства:
    Легко монтувати, не затемнює кімнату
    Недостатки:
    Поки немає
  • Дарина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Ідеально вписались , дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Естетично виглядають
  • Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Замовила на всі вікна в дому, дуже гарна альтернатива дорогим шторам, стрічка клеїться намертво, у мене дитина вже перевірено не відірве, захищає від сонця
    У мене не стандартні вікна, але як на мене вони ідеально підходять

Достоинства:
    Захищає від сонця якісно, можна регулювати довжину, є прищепи та наклейки в наборі, швидка доставка
    Недостатки:
    За час користування не виявлено
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Дуже гарні і добре притісняють! Монтаж швидкої просто. Брали для кабінету .

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Купили штори 60х180 3 штуки і 90х180, дуже задоволені, легко встановлюється, гарно доповнюють інтер'єр і добре захищають від сонячних променів.

Достоинства:
    Дешево і легко встановлюється
  • Надія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Найвища оцінка. Дуже задоволена покупкою! Якісний матеріал, швидко і надійно кріпиться.В комплекті є липучки і прищіпки для фіксації. Мають естетичний вигляд!

• Крупицкая Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Замовляли штори плиссе білий колір 60*180,90*180,якість чудова,по своєму розміру вікон відрізали та приклеїли,по інструкції все зробили,тримається дуже гарно!дякуємо,все швидко прийшло!

Достоинства:
    Супер якість!
    Недостатки:
    Не має!
  • Лілія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Жалюзі чудові, підходять навіть для старих дерев'яних вікон.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Замовляю вже не вперше. Протестувала минулого літа. В квартирі з вікнами на сонячну сторону добре захищає від спеки. Кріпиться просто. Одну можна поділити на два вікна. Виглядає гарно. Ціна доступна, а функції свої виконує на всі 100%. Буду замовляти ще на інші вікна.

Достоинства:
    Доступна ціна, легке встановлення, можливість регулювати ширину і довжину, допомагає в спекотну сонячну погоду
  • Андрій В***

Все добре

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Доставили швидко, кріпляться легко, свою функцію виконують.

Достоинства:
    швидка доставка, легко кріпляться
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Швидка доставка. Легкий монтаж. Гарно підійшли в кухню. Гадаю, в спеку буде саме те.

• Карина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Гарна штора. Легко кріпиться. Раніше користувалась подібними, тільки білого кольору. Бежевий дає приємну полутінь.Трохи навіть падає температура в кімнаті. Дякую за швидку доставку.

• Андрій Д***

все підійшло. рекомендую. брав 60*180

• Стретович Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Жалюзі дуже класні, мені все подобається, тримаються добре, захищають від сонця і надають дуже уютний вигляд

Достоинства:
    Все подобається
    Недостатки:
    Не бачу взагалі
  • Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180

В мене були важкі і пилозбирачі жалюзі, були ролети. І вот тепер ці штори плісе. Я дуже радий, що придбав, дуже легко монтується достатньо темно стає в кімнаті. Подивимось, що з ними буде кінець літа.

Достоинства:
    Легкий монтаж, ціна.
    Недостатки:
    Персонал Розетка
  • Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Коричневый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Гарний товар, без браку

Достоинства:
    Швидше опрацювання замовлення
  • Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Все чудово! Якість хороша, кріпляться без проблем, виглядають стильно. Рекомендую.

Достоинства:
    Простий монтаж і хороша якість за свою ціну.
  • Дмитро С***

Все ок

• Юлия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Купую вдруге. Раніше користувалась такими ж , але паперовими. Дуже задоволена товаром і продавцем ! Рекомендую

Достоинства:
    Всі заявлені
  • Юлия Я***

Купую вдруге! Дуже задоволена! Рекомендую товар і продавця

Достоинства:
    Всі перелічені продавцем
  • Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Купила для мами цю штору, тому що легко клеїться. Гарно виглядає та захищає від прямих сонячних променів. Дуже задоволена!

• Анна М***

Гарна якість! Рекомендую!

• Анна М***

Дуже гарні жалюзі!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Дуже гарна якість. Замовив ще, на решту вікон

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Все сподобалася. Легко клеїти, захист від сонця є, ще й гарно виглядає.

• Лілія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Зручні. Сонце не пропускають і не дуже затемнюють кімнату.
    Для цього і купляла.

• Інна Ю***

Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна. Виконує свою функцію.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Юлія К***

Супер класно

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Швидко відправили, якісь очікувано добра. Легко кріпити, гарно тримаються та гарно дивляться на вікні. Планую замовити ще

Достоинства:
    Легко кріпити. Гарно дивляться на вікні.
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Штори куплялись для затемнення дитячої кімнати у вечірній час влітку - бюджетно, оперативно і без демонтажа існуючих рулонних штор.

Достоинства:
    Швидка доставка, легкий монтаж
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Прийшло швидко.Закріпили на віконну дерев'яну раму.Виглядає красиво.Штору розрізали і її вистачило на 2 вікна.Результатом дуже задоволена.Дякую.

• Прижигалинский С***

Супер спасибо

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Дуже сподобалось, швидка доставка.

Достоинства:
    Швидка доставка