Отзывы покупателей о Робот для мойки окон с пультом ДУ автоматический мойщик щетка оконная стеклоочиститель для окон зеркал плитки кафеля 3 режима Белый
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Дуже корисна річ у господарстві. Особливо де є зони вікон, до яких не добратися руками.
- Ліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Отримала цей робот і він виявився з проблемою. Я написала про це одразу в чаті продавцю. Мені написали, щоб я описала проблему в вайбері і дали номер. Зі мною одразу звʼязався представник продавця, а саме Карина. Таких клієнтоорієнтованих продавців треба ще пошукати! Карина одразу мене спитала що я хочу: повернення коштів чи обмін товару. Я обрала обмін товару. Занесла ввечері на точку видачі Розетки де його і отримала і Карина мені одразу, наступного дня вислала другий. Ну що я можу сказати. Це моя найкраща покупка за цей рік! Це якесь диво. Я раніше спокійно мила вікна. А одного разу ледь не випала з балкону з 8 поверху і з тих пір просто боялась мити вікна. Якщо кімнату і кухню ще якось могла помити, то до балкону боялась підходити. В сенсі, щоб відкрити його і помити з вулиці. Отак і вийшло, що балкони не мились з вулиці 2 роки. Я вже думала викликати клінінгову компанію, щоб мені помили вікна. І раптом побачила робота-мийника. Скажу чесно, я скептично до нього спочатку віднеслась. Але, коли обирала, вибрала цей через силу всмоктування 6500 Па і гарантію 36 міс. І я просто в захваті від нього! Спочатку я помила кухню і кімнату і починала з середини. Коли виставила його назовні, то намотала на руку тросік, бо переживала, що він може впасти)). Але дарма. Це маленьке диво вимив мені всі вікна і балкони! Так, в кутках залишилось трошки не вимитого, десь приблизно 2 см, але мені абсолютно байдуже. Нарешті в мене чисті балкони за останні 2 роки. Я просто бризкаю миючий засіб на самі серветки і запускаю його. Все інше він робить сам. Єдине, не треба бризкати занадто багато, бо буде буксувати)). Ще для мене маленьким мінусом є те, що він не реагує на пульт через скло. Але, достатньо висунути руку і він спрацює. Кухню і спальню одне вікно з одного боку він мив 4 хв., тобто повністю вікно 24 хв. Балкони- 5 хв. Я ще довго можу писати діферамби цьому маленькому помічнику і Карині, але в мене закінчується кількість символів). РЕКОМЕНДУЮ продавця і Карину! Дякую!
- Достоинства:
- Сила всмоктування 6500 Па і гарантія 36 міс. А головне підхід продавця до клієнтів.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Ліна!
Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук і за те, що поділилися своєю історією!
Нам дуже прикро, що перший робот виявився з несправністю, але ми раді, що змогли швидко вирішити це питання і новий помічник повністю виправдав ваші очікування.Особливо приємно читати, що завдяки роботу ви змогли без страху помити балкони після такого неприємного досвіду. Саме заради таких моментів ми й працюємо! Дякуємо за корисні поради для інших покупців щодо кількості миючого засобу та особливостей роботи пульта — це обов'язково стане їм у пригоді.Окрема подяка за ваші добрі слова нам дуже приємно, що ви високо оцінили сервіс і підтримку.
Бажаємо, щоб робот-мийник ще багато років допомагав підтримувати ідеальну чистоту в оселі, а якщо у вас виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв'язку!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена від придбання цього девайсу! Довго налаштовувалася на покупку, сумнівалася чи не марно витрачу кошти, але придбавши і спробувавши мити вікна ним, щиро вражена класним результатом і рекомендую всім!
- Достоинства:
- Миє краще ніж я))), зрозуміла інструкція, простота у використанні, хоча спочатку не знаєш як підступитися
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Алла!
Щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та результатом.
Бажаємо, щоб робот і надалі допомагав робити прибирання легшим і швидшим. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого магазину!
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Это супер вещь. Купил не пожалел ни на минуту. Зеркала , окна. Супер экономия времени.
- Продавец ІнтерХом
Добрий день, Алексей! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Любовь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Мийщик вікон приїхав вчасно, все наявне у комплекті. З інструкцією розібралися швидко, працює добре. Трохи шумить як пилосос, кіт в шоці, а мені не потрібно лазити по вікнам з вулиці
- Достоинства:
- Довгий шнур зарядки та страховочний
- Недостатки:
- Ще не знайшли
- Продавец ІнтерХом
Любов, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Прекрасный робот. Протерла окна салфетками для уборки, прикрепила робота и вуаля окно чистое. Теперь дольше стираются шторы и дольше их снимать и развешивать, чем мыть окна. Довольна покупкой.
- Достоинства:
- Упрощает уборку
- Недостатки:
- Не нашла
- Продавец ІнтерХом
Добрий день, Олеся! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Перші використання дуже сподобались.
- Достоинства:
- Миє якісно - як вікна, так і плитку.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Людмила!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що перші враження від використання такі позитивні, а робот-мийник якісно справляється як з миттям вікон, так і плитки.
Бажаємо, щоб він і надалі допомагав підтримувати чистоту легко та без зайвих зусиль!
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Я в захваті, це дійсно чудовий помічник для жінки, я навіть неочікувала, наскільце це якісне миття вікон, а головне збереження сил. Чоловіки, якщо хочете зробити жінці подарунок і полегшити їй життя, купіть цей робот, це крутий помічник. Надіюсь він мені прослужить довно.
- Достоинства:
- Якісне миття вікон
Вітаємо, Наталія!
Щиро дякуємо вам за такий теплий та емоційний відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що робот для миття вікон перевершив ваші очікування та став справжнім помічником у побуті. Дякуємо за ваші щирі рекомендації — вони дуже цінні для нас і майбутніх покупців. Бажаємо, щоб робот служив вам довгі роки, роблячи прибирання легким, швидким і комфортним!
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Використання приємне, а результат справді радує. Рекомендую тим, хто шукає надійне рішення.
Вітаємо, Олеся!
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!
Дуже приємно, що використання робота приносить позитивні враження, а результат вас радує.
Бажаємо, щоб він і надалі надійно допомагав вам у щоденних справах!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Робот реально крутий, використовувати зручно і якість норм. Саме то, що потрібно.
Вітаємо, Наталья!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що робот вам сподобався та став зручним помічником у щоденних справах. Бажаємо приємного користування і нехай завжди радує якістю роботи!
- Зоряна О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Робот супер, з ним вікна стають чистіші, а руки не втомлюються – справжній помічник у господарстві.
Вітаємо, Зоряна!
Дякуємо за такий приємний відгук!
Дуже раді, що робот став вашим помічником і допомагає підтримувати чистоту без зайвих зусиль. Нехай і надалі радує вас чистими вікнами та економить ваш час!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
В цілому нормально, але це пилосос, а не мийка. Немає функції розпилення, хоча в інструкції є. Потужність 76 вартість а не заявлені 120. Але в цілому вікна обробляє добре. Едине що миючий засіб треба наносити вручну, а якби я туди міг дотянутися, робот був би і не потрібен.
- Достоинства:
- Дійсно добре тримає скло, непогано очищає.
- Недостатки:
- Ручне нанесення миючого засобу, помилки в інструкції
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок.
Дана модель робота не має вбудованої функції автоматичного розпилення (спрею). Інструкція, яка йде в комплекті, є універсальною для цілої лінійки пристроїв (зокрема й для дорожчих моделей із розпилювачем).
Робот чудово справляється з миттям без вашої безпосередньої участі на висоті. Для цього достатньо нанести миючий засіб безпосередньо на самі серветки (мікрофібру) перед запуском пристрою, а не тягнутися до вікна вручну.
Раді, що пристрій добре тримається на склі та якісно виконує свою роботу. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання щодо експлуатації, ми завжди на зв'язку!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Топ.
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що покупка вам сподобалась. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень!
- Мария Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Роботом задоволена. Тепер він працює я відпочиваю)
- Достоинства:
- Шум...він набагато тихіший ніж я уявляла
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Марія!
Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Дуже раді, що робот-пилосос вам сподобався і тепер допомагає звільнити час для відпочинку.
Приємно, що ви оцінили його тиху роботу — нехай і надалі підтримує чистоту та дарує комфорт у вашому домі
- синельникова н***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Гарний помічник,тепер я відпочиваю,а робот працює ))
- Достоинства:
- Легкий в управлінні,гарно миє вікна!
- Недостатки:
- Поки не помітила.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Наталья!
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Дуже раді, що робот став вашим помічником і допомагає заощаджувати час. Приємно чути, що ви оцінили легкість керування та якість миття вікон. Бажаємо комфортного користування!
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Приїхав інший робот, квадратної форми.
Комплектація відмінна. З дзеркалом 6 м2 справився на ура
Єдиний недолік - на поверхні без рамки він може впасти, оскільки механічні датчики що детектять кінець поверхні розташовані по куткам і не завжди спрацьовують відмінно
Підчас миття вікон все ок
Дякую за якість- Достоинства:
- Миє чудово
- Недостатки:
- Датчики не завжди фіксують кінець поверхні, якщо немає рамок
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Костянтин!
Дякуємо вам за детальний відгук і що поділилися досвідом використання.
Вибачаємося за ситуацію з пересортом — це не той досвід, який ми хочемо дарувати нашим клієнтам. Раді, що питання вже успішно вирішується.
Головне, що робот справляється зі своїм завданням і миє добре.
Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв’язку і готові допомогти!
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Ми дуже задоволені)
Миємо чітко по інструкції (спочатку сухе прибирання, другий раз нові ганчірки і з миючім тільки на нижній круг).
Ганчірок мало (докупали). (Ми їх часто міняємо, так як вікна дуже брудні були, а мікрофібра швидко забивається, і наступне вікно царапати ще більшою кількістю піска не хочеться.)
Майте на увазі, на 100% не вимиє дуже брудні вікна. Куточки не миє, так як круглий. Це логічно. І коли сонце, то краще не мити. Будуть розводи, так як швидко сохне миючій засіб.
На фото не сильно видно, але вікна були в піску, і не милися десь рік.
Робот вимив їх дуже добре!
Також, пробували шафи купе (дзеркало), супер! Без розводів.
Супер помічник коли великі вікна і високий поверх.- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Анастасія!
Щиро дякуємо за такий детальний і чесний відгук!
Дуже раді, що робот для миття вікон став для вас справжнім помічником і добре впорався навіть із дуже забрудненими вікнами та дзеркалами.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання та корисними нюансами — це справді допоможе іншим клієнтам краще зрозуміти особливості роботи пристрою. Бажаємо вам і надалі легкого прибирання та чистих вікон без зайвих зусиль!
- Григорій З***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Приємно здивований якістю роботи. Купував для квартири з панорамними вікнами, і робот впорався відмінно. Працює тихо, пересувається впевнено, а страховочний трос додає спокою. Гарне співвідношення ціни та якості. Рекомендую!
Вітаємо, Григорій!
Щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!
Нам дуже приємно, що робот виправдав ваші очікування та чудово впорався з панорамними вікнами.
Бажаємо, щоб покупка й надалі приносила лише позитивні враження, а прибирання стало ще простішим та комфортнішим. Дякуємо, що обрали нас!
- Мирон С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Відмінний помічник для дому! Легко запускається, самостійно проходить всю поверхню скла та економить багато сил. Вже спробували для дзеркал і скляних дверей. . Покупкою дуже задоволені!
Вітаємо, Мирон!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно знати, що робот для миття вікон став для вас справжнім помічником у домі.
Бажаємо, щоб техніка й надалі дарувала вам комфорт, економила час і робила прибирання максимально легким. Дякуємо за довіру та приємні слова!
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволені покупкою! Робот чудово миє вікна, добре тримається на склі та не залишає розводів. Пульт дистанційного керування дуже зручний, особливо для великих вікон. Тепер миття вікон буде займати мінімум часу.
Вітаємо, Павло!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що вам сподобався робот для миття вікон і він справляється зі своєю задачею якісно та без розводів.
Нехай і надалі полегшує вам побут та дарує комфорт!
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Не дуже задоволена покупкою так як помив десь біля 6 вікон і перестав нормально працювати. Зависає, не робить мийку… шкода грошей. Продавці молодці, зробили все швидко, але самим роботом незадоволена, хотілося б щоб працював. До тех підтримки не змогла додзвонитись уже пару разів.
- Достоинства:
- Це класна штука якби працювала…
- Недостатки:
- Працював але не довго
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Ульяна!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час роботи робота-мийника. Ми вже зв'язалися з вами для вирішення цього питання та наразі очікуємо на надходження пристрою до нашого сервісного центру для діагностики.Щодо труднощів із дзвінками: ви не змогли додзвонитися, оскільки телефонували на інший номер. Проте не хвилюйтеся — ми вже на зв'язку і в будь-якому випадку допоможемо вам вирішити цю проблему, щоб техніка працювала належним чином і радувала вас.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
- Достоинства:
- Чудовий пристрій
- Продавец ІнтерХом
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що робот для миття вікон вам сподобався та справляється зі своєю роботою. Окрема подяка за прикріплене відео — це дуже корисно для інших покупців!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Управлять просто, окна блестят как никогда, и времени на это уходит в разы меньше.
Вітаємо, Світлана!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що робот для миття вікон виявився простим у використанні та допомагає підтримувати ідеальну чистоту, заощаджуючи ваш час. Нехай користування і надалі приносить лише задоволення.
- Даниил С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
У нас великі панорамні вікна й тераса, і робот без проблем з ними справився Зберігає час і сили, раджу тим, хто любить порядок, але хоче без зайвих турбот.
Вітаємо, Даниил!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що робот чудово впорався з панорамними вікнами та терасою й допомагає економити ваш час та сили. Нехай і надалі підтримує чистоту без зайвих турбот.
- Даниил В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Реально удобный и практичный, всё работает .
Вітаємо, Даниил!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що робот виявився зручним та практичним у використанні і все працює як слід.
Бажаємо вам приємного користування та гарного дня!
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Поламався при першому ж використанню
- Недостатки:
- Дуже неякісний
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Олексій!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Ми вже спілкувалися з вами щодо цієї ситуації.
Ви повідомили про розрив кабелю між блóком живлення та мікросхемою. Зазвичай таке пошкодження виникає через надмірне натягування дроту, різкий ривок під час розпакування або випадкове затискання кабелю корпусом пристрою під час використання.
Ми пропонуємо сервісне обслуговування. Проте ви зазначили, що вже ліквідували несправність самостійно. Якщо у вас виникнуть інші питання, ми завжди раді допомогти.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Прекрасно миє вікна. Тотальна економія часу і засобів для миття вікон.
- Достоинства:
- Гарно миє вікна безрозводів. Економить час і сили. Must have якщо у вас є великі панорамні вікна.
- Недостатки:
- Трошки шумить. Не дуже зрозуміла інструкція.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Катерина!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий та детальний відгук.
Дуже раді, що робот для миття вікон допомагає вам економити час та сили, а результат прибирання вас радує.
Панорамні вікна з таким помічником дійсно стають набагато простішими у догляді.
Дякуємо також за ваші зауваження щодо шуму та інструкції — обов’язково врахуємо це для покращення користування!
- Віра В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Ідеально вимити в мене не вийшло. Залишились розводи, що видні на сонці. Але якщо не приглядатися і зважити скільки сил витрачено, то робот себе повністю виправдовує. Пройшов дощик, запустив робота і знову чисті вікна, навіть цікаво, не важко. Ще б пропрацював би роки 3-4.
- Достоинства:
- дуже корисна штука, щоб не скакати по драбині і не висовуватися з вікна - запустив і він сам лазить. Суттєво прискорює процес миття вікон.
- Недостатки:
- Запускається тільки з пульта, не миє кути, мало додаткових
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Віра!
Дякуємо вам за такий детальний та чесний відгук!
Раді, що робот став для вас справжнім помічником і допомагає мити вікна без зайвих зусиль та ризику.
Щодо розводів — для ідеального результату рекомендуємо періодично змінювати серветки та використовувати мінімальну кількість миючого засобу.
Дякуємо також за ваші зауваження — вони дуже цінні для нас і допомагають ставати кращими.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Задоволений. Працює добре.
Вітаємо, Сергій!
Дякуємо за відгук!
Раді, що робот працює добре і ви задоволені.
Гарного користування!
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Супер штука, с таким задоволенням вікна не мила ще ніколи. У цієї дівчинки з'явилась улюблена іграшка)
Вітаємо, Марина!
Дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже раді, що процес миття вікон став для вас приємним і навіть улюбленим. Нехай пристрій і надалі приносить тільки задоволення та чистоту у ваш дім!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Все гаразд. Працює як і передбачалось добре. Вікна вже чисті. Трошки пристосувались до процесу змочування серветок і все. Рекомендуємо.
Вітаємо, Сергій!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій добре впорався зі своєю задачею і вікна тепер чисті. Дякуємо за рекомендацію!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
дуже довго обирала робот мийник для вікон, та зупинилась саме на цьому і не шкодую. гарно миє, розводів майже немає, також дуже важливо що після покупки зі мною звʼязався представник магазину та запитав мої враження і відповів на усі питання, що у мене були. рекомендую
- Достоинства:
- гарно миє, дуже зрозумілий у користуванні, все необхідне є у комплекті
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Анна!
Щиро дякуємо за такий детальний відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені вибором і якістю миття. Особливо раді, що сервіс та підтримка магазину були для вас корисними. Бажаємо вам комфортного користування та завжди чистих вікон!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Раз вимив всі вікна чудово, через кілька тижнів спробував знову помити вікна - сильно почав скрипіти (можливо щось з підшибниками)
- Достоинства:
- добре минє
- Недостатки:
- після першого використання почав сильно скрипіти
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок та детальний опис проблеми.
Ми вже зв'язалися з вами в приватних повідомленнях для уточнення деталей. Наразі ми очікуємо надходження робота в наш сервісний центр. Фахівці проведуть безкоштовну діагностику, швидко знайдуть та усунуть причину скрипу.
Ось кілька причин, чому робот міг почати скрипіти після першого використання:
Забруднення осей: Пил або пісок потрапили під колеса чи рухомі елементи.
Просковзування коліс: Скрип може виникати через тертя гуми об скло.
Ми зробимо все можливе, щоб повернути вам якнайшвидше!
- Роксолана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Обалденно чисто и быстро, кайфую с этим роботом!
Вітаємо, Роксолана!
Дякуємо вам за такий емоційний відгук.
Нам дуже приємно, що робот настільки вам сподобався та дарує комфорт у прибиранні.
Нехай і надалі радує вас чистотою та економить ваш час!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Гарний
Вітаємо, Наталія!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що вам сподобалось! Бажаємо приємного користування та лише позитивних вражень.
- Ганна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет изделия: Белый
Прекрасний помічник. Наразі задоволена.
Вітаємо, Ганна!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Нехай помічник служить вам довго та приносить лише комфорт у користуванні.