Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Пневмопистолет лакокрасочный HVLP Intertool верхний бак 600 мл x 1.3 мм (PT-0106)

• Богданець В***

Покупаю такой пульвер уже третий раз, первые два были хорошые без дефектов. Но на етот раз я розочировалса, внешне он исправен, но когда начал красить некак немош отрегулировать факел, постоянно был просвет воздуха в факеле, когда хорошо присмотрелса то обнаружил что возле жиклера главного(который дозирует краску) есть мелкие отверстия для воздуха пять с одной стороны и пять с другой, так ети отверстия просверлиние в хаотичном порядке иза чего нет стабильного факела. Вотаквот, когда покупаете присматривайтесь к етим моментам ато деньги на ветер.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Кустарная работа
  • Віктор Я***
    Продавец: Rozetka

Купував цей краскопульт в іншому місці, але напишу тут тому що на офіційному сайті не дочекаєшся відповіді,а тут інші зможуть прочитати і зробити висновки. Фарбував ним ще поки не багато і лиш акриловою фарбою. Можу відмітити що фарбує досить добре і налаштовується легко. Результат від зміни налаштування передбачуваний і це радує. Але проблемою стало не можливість вікрутити форсунку для промивки, комплектний ключ помнувся як пластиліновий. Спробував іншим ключем, але нічого не вийшло, настільки сильно затягнуто що є побоювання зігнути весь краскопульт якщо додати більше сили. Склалося враження що краскопульт одноразовий до першого забиття форсунки. Навіть не знаю що з ним далі робити і що з ним буде після алкідної фарби якщо не буде можливості вікрутити форсунку для чистки.

Достоинства:
    Фарбує і налаштовується добре
    Недостатки:
    Неможливо відкрутити форсунку

Доброго дня, Віктор! Дуже шкодуємо, що Ви зіштовхнулись з подібною ситуацією. Для вирішення питання, просимо Вас звернутися до нашого сервісного центру. Адресу та контакти розмістили за посиланням -ссылка

• Sidor S***

скажите на этот краскопульт есть Комплект форсунки 1.4мм, 1.8мм
    какие есть. И есть Набор ремонтный для краскопульта PT-0106

Представитель бренда Intertool

Добрый день! Отдельно ремкомплектов и форсунок не представлено. По поводу приобретения запчастей просим Вас обратиться в наш сервисный центр, контакты здесь ссылка

• Віктор
    Продавец: Rozetka

Какой факел овальный или плоский?

• Юрий С***
    Продавец: Rozetka

Подойдёт для компрессора 420л/мин.ресивер 50л?(для домашних нужд)