Отзывы покупателей о Бездротові навушники TWS Baseus AirNora 2 , ANC, Gradient Orange (NGTW320207)
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: Blue
Не встигла покористуватися- перестав працювати лівий навушник, не бачить його навіть база .
- Достоинства:
- Гарний ,приємний дизайн, коробочка і тд.
- Недостатки:
- Перестав працювати один навушник
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що виникла така ситуація. Якщо лівий навушник перестав визначатися зарядним кейсом, можливо це технічна несправність. Від нашого магазину на ці навушники діє гарантіяв 12 місяців, тому ми рекомендуємо заповнити форму повернення щоб оформити гарантійне звернення. Обов’язково допоможемо вам вирішити питання)
- Карпінчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kermo. Цвет: Blue
По навушникам - пакування 10/10, будуть чудовим подарунком, і самі навушники дуже красиві і делікатні) Були нюанси з створенням пари, але після зарядки все пішло гладенько) По продавцеві - комунікація і швидкість відправлення докуя/10, вчора оформила, сьогодні забрала)
- Достоинства:
- Оформлення пакування, зовнішній вигляд навушників, звук та режими еквалайзера
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Kermo
Анно, щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Раді, що вам сподобалися дизайн, пакування та якість звуку навушників. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи — приємно знати, що ви залишилися задоволені. Бажаємо лише приємного користування!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Цвет: Blue
Орієнтуючись на позитивні відгуки придбала навушники. Пакування, дизайн, зручність- все супер, але є одне велике АЛЕ!!! Працював лише один навушник. Відправила продавцю і вже майже два тижні ні обміну ні повернення. З таким відношенням до покупців стикаюся вперше!!! Категорично не раджу!
- Ірина П***
Лівий? Мабуть ваші навушники з одним непрацюючим навушником вже перепродали мені
Отримала , не встигла толком перевірити , один працював,другий думала пізніше підєднаю,бо не встигла почитати інструкцію , і ось вирішила насолодитися звучанням ,так той один таки не працює.
- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: Light Blue
Це шедевр упаковки
Гарний звук- Достоинства:
- Поки не знайшла
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЦифроКрам. Цвет: Blue
дякую за оперативність, все добре, рекомендую
- Достоинства:
- все чудово
- Продавец ЦифроКрам
Дякуємо за покупку і зворотній зв'язок. Завжди раді Вам в нашому магазині.
- УстинаОтзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: Blue
Коротше.
Маю Baseus Bowie E19 і WM02 норм, слухати можна.
Але AirNora 2 - це вже інший рівень. Звук чистий неначе рання роса, як на таку бюджетну конячку. Баси - атвал ракушки, але без каші, все читається.
Вуха не ріже, писку нема, середина жива, верх не свистить.
Підключалася трохи довго, айфон вимахувався, але все гуд.
Гучності з запасом, якість несподівано чотінька. Найзручніше сидять у вухах на відміну від інших моделей baseus, це було зрозуміло по фотці навіть.
Не підвели китайці цього разу.
Рекомендасйон, дами і джентельмени. Беріть, не пошкодуєте.- Достоинства:
- Буквально все
- Недостатки:
- Буквально жодних
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за такий душевний і соковитий відгук!
Читається на одному диханні — як бас-дроп, від якого мимоволі кивнув головою
Такі коменти гріють не гірше за улюблений трек
- Ахтямова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: Orange
Оперативне доставка, гарний звук
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Завжди стараємось працювати швидко та якісно.
Звертайтесь ще — будемо раді Вам знову допомогти!