Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Офисное кресло Hanert Wohl Black с ортопедической сетчатой спинкой подголовником механизмом TILT регулировкой высоты и полиуретановыми колесами черное

Есть в наличии

4.3/5
Оценка пользователей 4.3/5
  • Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал

Купила доньці для навчання. Вона дуже задоволена. Швидка доставка, дуже хороший продавець.

Достоинства:
    Продавець, ціна, якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Денис Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный

Крісло зручне, але в описі не вказана максимальна вага. Не раджу купувати якщо юзатиме міцненький користувач кілограмів 90-100

Достоинства:
    Бюджетне зручне крісло
    Недостатки:
    При навантаженні 95кг покосилось на третій день
    • Продавец  ForBabies

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що під час експлуатації виникла така ситуація. Будь ласка, зверніться до нас у чат або за номером телефону, вказаним на сайті. Ми проведемо діагностику та розглянемо ваше звернення відповідно до умов гарантії.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный

Крісло зручне, але не тримає стабільне положення при відкиданні на спинку, перетворюючись на хитке крісло-качалку

Достоинства:
    Невисока ціна
    Недостатки:
    Відсутність стабільності при нахиленні назад
    • Продавец  ForBabies

Олександре, дякуємо, що поділилися Вашою думкою. Раді, що Ви відзначили зручність крісла та його доступну вартість. Хотіли уточнити, що до нахилу крісла - конструкція обладнана механізмом гойдання, який передбачає відхилення спинки під навантаженням користувача. Відчуття жорсткості або стабільності під час відкидання можуть бути індивідуальними. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання щодо налаштування механізму, будемо раді допомогти. Приємного користування!

• Олександр К***

Так, я бачив цей механізм, але навіть при максимально жорсткому налаштуванні крісло продовжує відхилятись занадто багато

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный

Чудове крісло длч щоденного користування

Достоинства:
    Зручне та комфортне
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  ForBabies

Ганно, дякуємо за відгук! Нам приємно, що крісло Вам сподобалось. Звертайтеся до нас ще!)