Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Вішалка для одягу підлогова стійка металева подвійна органайзер з двома полками для взуття з гачками для передпокою спальні гардеробної стелаж для зберігання речей у будинку квартирі відкритий гардероб розбірна міцна 175×63×28 см + мішечок у комплекті

Есть в наличии

4.4/5
Оценка пользователей 4.4/5
на основе 21 отзыв
  • Остап К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

брал для дочки - в ее студии отлично встала, собрал быстро, качество ок, минималистичный стиль.

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

стійка, вмістка, легко збирається, металева.

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Хорошая вешалка органайзер, удобная и практичная

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Конструкція хитка, з'єднання пластикові,ненадійні. Труба в трубу заходить на ,0.5 см! Не розрахована витримати вагу більше одного вішака. Не рекомендую абсолютно, особливо за таку ціну! Після декількох днів використання,конструкція нахилилася і ледь не впала на дитину.

Достоинства:
    Могла б бути непоганим рішенням оптимізації простору і зберігання речей,якби була більш надійною конструкцією
    Недостатки:
    Хлипка, ненадійна конструкція
  • Марія Я***

Прийшло все швидко.
    Вішалка складається просто, але вона не міцна. Хіба що футболки вішати.

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Отримала замовлення вчасно, товар відповідає опису: стійка гарна та швидко збирається. Залишилася задоволена: містка, речей розміщує багато, продавця рекомендую!

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Гарне рішення в обмеженому просторі. І вішачки і взуття все встає на неї у прихожій. Це зручно та комфортно.

Достоинства:
    Металевий каркас
  • Кабірова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Дуже цікава збірна конструкція два в одному і вішалка і полочки. Ми поставили підлітку. Дитина задоволена.

Достоинства:
    стильна та зручна
  • Бондаренко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

максимум дві-три одиниці одягу витримує

Недостатки:
    хлипка
  • Єва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Користуємось декілька днів. Збирали весело та швидко. Добре тримає каркас, устойчіва, закриті полиці захищають від пилу взуття.

• Римма Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Вішлка добра, міцна конструкція, компатна але вмістка.

• Сніжана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Нам сподобалась гарна заміна шафам. Немає відчуття громісткості все на виду і зручно одежу вішати брати. Полички для взуття доречні, вдячні за подаруночок

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Жахлива полиця,не тримається,нахиляеться в сторону,як сопли болтається!!!!сама безтолкова покупка!Дуже шкода витрачених коштів

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Думали купити полицю для взуття, але купили вішалку з полицями і дуже задоволені.

• Борис Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Ідея поставити її у прихожій була успішною. Організує простір і безлад відсутній.

• Петро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Вішалка чудова за цю ціну: вмістка, стійка, стильна. Зручні полочки універсальні.

• Леонід Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Гарний вішочок і полки досить зручні. Можна використати і для білизни і для взуття. Гачки дуже доречні.
    ПЕРЕВАГИ: Не складна збірка, металева

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Вішалка повністю виправдала очікування. Вміщує багато одягу та аксесуарів. Металеві елементи міцні, покриття захищає від появи іржі

• Діана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Для дитячої кімнати ідеальна тому що компактна, зручна, легко збирається вписується в інтер'єр

• Георгій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Сподобалося поєднання вішалки та двох висувних ящиків. Висота 175 см оптимальна для більшості речей, а глибина всього 28 см дозволяє економити простір у невеликому приміщенні.

• Ростислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Чудова. На вішалці поміщається багато одягу, а полиці та висувні ящики дуже зручні для зберігання речей або взуття. Збірка зайняла небагато часу, якістю задоволені.

Достоинства:
    легка збірка, подарунок