Отзывы покупателей о Трикотажный облегающий лонгслив с воротником и V-образной горловиной ISSA PLUS 15841 XXL темно-коричневый (issa2007682849451)
- Юлія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
Якісний лонг, коричневий колір не поліняв після прання, якість пошиття чудова. Мені дуже подобається комбінація з джинсами та палаццо, дякую за якісну річ.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Якісна універсальна річ, яку хочеться одягати якомога частіше. Виріз не занадто глибокий, комірець не скочується. Окремо плюсом хочу виділити якість тканини.
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Приятный лонгслив, ткань после стирки повела себя хорошо, швы не повело. Качество устраивает на 100%. Сама модель вполне универсальна.
- Продавец «ISP»
- Ксенія А***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
Приємна тканина, якісна, шви рівні, колір (коричневий) відповідає фотографії. Виріз зручний, не занадто глибокий, на повсякдення хороший варіант верху.
- Продавец «ISP»
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
Основна перевага моделі - бесперечно якісна тканина, приємна та легка. Модель цікава, можно обиграти і молодіжний образ і під класику. Обрала коричневий колір,абсолютно відповідає світлині. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Якісна тканина
- Недостатки:
- Оксана Н***Продавец: «ISP». Размер: 3XL. Цвет: Темный коричневый
Колір-ніби шоколадку свіжесеньку щойно відкрили - смачнючий! На дотик-приємна, ще замовляла в іншому, теж дуже цікавому кольорі (issa2007682849543).
Дякую, issa, люблю у вас одягатися.- Продавец «ISP»