ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Чехол-конверт для ноутбука 13-14" серый — защитный чехол для ноутбуков и макбуков MacBook Air, MacBook Pro с магнитной застёжкой

Есть в наличии

5/5
Код :  612075050
  • Христина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: It's Trendy. Цвет: Graphite. Диагональ сумки/рюкзака: 13

Гарний чохол, гарної якості. Те що потрібно щоб мій макбук був під захистом.

Достоинства:
    Гарно прошитї края на чохлі
    • Продавец  It's Trendy

Дякуємо за відгук з детальними фото

• Валентина Г***

Очень нравится чехол. Аккуратный и магнит чтобы закрывать держит отлично.

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: It's Trendy. Цвет: Pink. Диагональ сумки/рюкзака: 13

Користуюсь із великим задоволенням: чохол якісний, продуманий з цими магнітними застібками, зручний у щоденному використанні. Щиро рекомендую!

• Олена К***

дуже гарний чохол для ноутбука. займає не багато місця та має гарний колір

• Продавец  It's Trendy

Дуже вдячні за Ваш відгук

• Марина С***

Дуже милий чохол. Вживу колір дуже гарний і ноутбук гарно захищений. Магніти теж тримають добре. Користуюсь вже декілька днів, поки все подобаєтся

• Владислава Т***

Чудовий чохол, чітко підійшов по розміру на планшет 323,3 × 210,1 × 5,9 мм. Зовні приємний і всередині м'якенький. Не займає багато місця. Ідеально те, що я шукала