Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Повербанк 40000 mah 22.5W Qinetiq Phoenix RQ-40 с LED дисплеем и быстрой зарядкой PD/QC 3 порта кабель Type-C в комплекте powerbank павербанк для телефона apple айфона iphone самсунг samsung роутера универсальный павер банк с фонариком + кабель gray

Оценка пользователей 4.56/5
  • Цибко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Товаром задоволена, все як в описі телефон заряджає швидко, і на освітлення вистачає

Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Замовив спочатку павер на 40000, дивлюся бомба швидка зарядка на вхід, швидка зарядка на вихід, все працює як має бути. Потім взяв їх же на 50000, теж абсолютно без нарікань, все як має бути! Кажу відразу не лякайтесь що перша зарядка, після покупки не досягатиме 100%, йому треба відколіброватись, надалі все буде ок. Дякую продавцю за ці павери, вони однозначно коштують своїх грошей!

Достоинства:
    Швидка зарядка ( якщо є відповідний кабель), ціна.
    Недостатки:
    Відсутні!
  • Александр Т***

Чудовий

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Все дуже добре бистра зарядка телефона

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Хороший павербанк на свої кошти !

Достоинства:
    Гарна ціна , є декілька входів для різних дротів зарядки , ліхтарик
    Недостатки:
    Ще не знаю
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Павер отримала, повноцінно ще не протестила та в цілому сподобавсь гарно заряджає

Недостатки:
    Тяжкий, та вага в описі зазначена
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Замовляла павербанк - все чудово, все сподобалось! Швидка доставка. Дуже класно, що можна заряджати айфон, планшет, годинник. Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко заряджається
  • Богдан К***

Дуже крутий Довго держи

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Гарний пристрій, дуже гарно заряджає пристрої, щіро раджу!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Прийшов без робочого тайп Сі, подумав ладно буду заряджати через мікро юсб. Зараз вже і мікро юсб перестав працювати, він не падав. Заряджається 3 діб в середньому.

• Продавец  AMPERE

Доброго дня, Андрію!
      Нам щиро прикро, що вам трапився товар із дефектом. На жаль, навіть у якісній техніці іноді можуть виникати заводські несправності. Якщо проблема була виявлена одразу після отримання товару (не спраність Type-C тощо), рекомендуємо відразу звертатися до нашого магазину. Ми без жодних труднощів замінили-б повербанк на новий, і цієї ситуації можна було-б уникнути одразу. Водночас хочемо запевнити, що й зараз ми готові вирішити це питання. Наші менеджери вже зв’язалися з вами та уточнили деталі обміну. Дякуємо за ваш відгук. Сподіваємося, після обміну ви зміните свою думку про товар та відчуєте якість нашого сервісу. Гарного дня!

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Дуже класний повербанк!! Не швидко заряджається, але вистачає на дуже багато часу, користуюсь ще не довго але дуже задоволений!

Достоинства:
    Якісна річ
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Все хорошо, Павер работает как надо!

Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Користуюсь павербанком вже кілька днів, недоліків не помітив, гарна якість і довго тримає заряд

Достоинства:
    Приємна ціна та якість
  • Євгеній М***

Все чудово

• Олександр

Все добре працює.

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Доставили. Прийшов отримати, а там коробка з якимось китайським повербанком. На сторінці товару вказано модель Qinetiq Phoenix RQ40, а прислали якийсь TUGII. Фізично не відповідає жодному фото зі сторінки товару. Прийшов заряджений на 64% і наче працює. На Samsung Galaxy S23 FE при під'єднані до поверу телефон каже, що швидка зарядка. Від 11 до 100 телефон зарядився десь за годину з дрібним. По стану новий, навіть на екрані де % зарядки показує є плівочка заводська. Ліхтарик теж працює. Не прожектор, звичайно, але в темряві можна щось роздивитись. Покористуюсь тиждень активно спеціально, щоб перевірити як заряд тримає і як віддає. Потім буду думати, чи повертати його

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не відповідає сторінці товару
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Ідеальний товар швидко заряджає гаджети і сам теж швидко заряджається
    З мінусів тільки те що тяжкий, але для такої ємкості то супер

Достоинства:
    Швидкість зарядки
    Недостатки:
    Великий тяжкий
  • Сергій Д***

Дебре працює

• Олександр Л***
  • Дмитро Г***

Норм

• Андрей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Приобрел Повербанк..Цена была актуальная.Все хорошо работает.Рекомендую..

Достоинства:
    Хорошая ёмкость и быстрая зарядка.
    Недостатки:
    В комплекте нет провода зарядки
  • Степанюк Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Досі працює добре, практична річ

• Сергей Г***

Хорошо держит

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Користуюсь вже пів року. Брав щоб убить було не шкода. Насправді, якість збірки жахлива. Кришка почала відпадати через пару тижнів, синя ,,ізолєнта,, все зарішала, плата виходів стояла криво тому не всі кабелі діставали до роз'єму зарядки, поки не поліз і сам не поправив. Але до батки нарікань нема, збоїв ніяких не було. Досі не вздулась. Швидка зарядка тягне. А ліхтарик... Якось 2 доби просвітив, бо виключити забув, то він на 1 відсоток сів)))40 тисяч там, звичайно, не було, якщо 30 є то добре. Юзаю регулярно, наразі десь 4 повні зарядки телефона тягне. ЛЮДИ, а шо ви хотіли за такі гроші!? Я отримав те на що розраховував.

Достоинства:
    Непогано тримає заряд
    Недостатки:
    Та й таке...
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Все ідеально,доставка швидка,товар відповідає вказаним характеристикам. Дякую

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Хороший повербанк за хороші гроші. Швидкого заряджає, довго тримає заряд

• Ірина В***

Повербанком задоволені

Достоинства:
    Фонарик
    Недостатки:
    Не має
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Прислали повербанк не той, що замовляв

• Живков С***

Все супер

• Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Купил проверил все ок было зарядил до 100% и потом зарядил 1 раз телефон и оно перестало заряжать на себя зарядку берет фонарик горит

• Продавец  AMPERE

Игорь, спасибо за отзыв. Жаль, что знакомство с повербанком началось не с диагностики, а сразу с одной звезды — техника, увы, не всегда умеет объяснить, что именно пошло не так)

По описанию ситуация нетипичная: эта модель хорошо продаётся, имеет большое количество отзывов, и большинство покупателей как раз отмечают стабильную работу и ёмкость. Но мы не исключаем ни заводской брак, ни ошибку в сценарии использования — например, кабель, адаптер, режим зарядки или глубокий разряд самого повербанка.

Важно: если устройство зарядилось до 100%, один раз зарядило телефон и после этого не принимает заряд, это нужно проверить. У товара есть гарантия 12 месяцев, и мы такие случаи не игнорируем.

Напишите нам, пожалуйста, в личные сообщения или обратитесь по заказу — проведём диагностику. Если подтвердится неисправность, предложим обмен или другое корректное решение.

Мы всегда за то, чтобы сначала разобраться в фактах, а уже потом ставить окончательный диагноз устройству. Так обычно получается быстрее, спокойнее и справедливее для всех сторон.

• Оксана Н***
  • Олег Л***

Все супер Павло заряджений на 80. Дякую

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Майже пів року, все працює

• Євгенія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Непоганий повер, заряджається достатньо швидко, тримає без втрат. Одночасно заряджає декілька пристроїв, ліхтар не дуже яскравий, але норм в якості резервного світла, або нічника.

Достоинства:
    Покупкою задоволена
    Недостатки:
    Не спостерігала
  • Павло П***

За таку ціну Топ

• Тетяна Б***