Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Таблетки Сімпаріка ТРІО від глистів, бліх і кліщів для собак усіх порід вагою 20 - 40 кг, 1 шт

Оценка пользователей 2.3/5
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Край. Вес животного: 5 - 10

Дякую

Отзыв от покупателя. Продавец: PurinaX

​Добрий день. Звертаюся увагу на роботу продавця, який відверто ігнорує умови замовлення та веде себе некоректно у спілкуванні з клієнтом.
    ​Факти по ситуації:
    ​Невідповідність товару: Мною було замовлено «Симпатика Тріо», проте продавець відправив звичайну версію товару. Вартість мого замовлення склала 521 грн, тоді як ринкова ціна надісланої мені звичайної версії — близько 300 грн. Фотодокази були надані у відгуку, проте продавець їх ігнорує, посилаючись на внутрішні «перевірки по камерах», що є неприпустимим.
    ​Порушення термінів доставки: Замовлення було оформлено в ніч на 24.06, а отримано лише ввечері 27.06. Це чотири повних робочих дні, що є критично довгим терміном для сервісу рівня Rozetka. Для порівняння: професійні продавці (наприклад, з Харкова) відправляють товар за один день, і на наступний я вже отримую своє замовлення.
    ​Ігнорування запиту на скасування: Мною було надіслано повідомлення з проханням скасувати замовлення ще до моменту відправки. На той момент товар навіть не покинув склад продавця, що було підтверджено співробітниками відділення при спробі відстеження. Попри це, замовлення було відправлено примусово.
    ​Некоректна поведінка продавця: Замість вирішення питання продавець спілкується зі мною у претензійній формі, звинувачуючи мене у неправдивих даних щодо термінів та заперечуючи факт відправки не того товару.

• Продавец  PurinaX

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що через нашу помилку ви отримали не той товар. Одразу після вашого звернення ми запропонували два варіанти вирішення ситуації : обмін товару за наш рахунок або компенсацію різниці у вартості. На жаль, ви відмовилися від запропонованих варіантів. Ми завжди відкриті до діалогу та готові вирішувати такі ситуації, щоб кожен покупець залишився задоволеним.

Отзыв от покупателя. Продавец: PurinaX

Відправили не той товар! Очікування тиждень! Ціна завищенна в 2 рази!!!

Достоинства:
    Відсутні!!!!
    Недостатки:
    Всі можливі!!!!
    • Продавец  PurinaX

Сервіс жах!
    ще й відправили не тріо, а звичайну симпарику! Ще й за завищену ціну!
    На повідомлення продавець не реагує!
    Шахраї!

Достоинства:
    0!!!!!!
    Недостатки:
    Не той товар, ціна завищена в 2 рази!!!!!!
    • Продавец  PurinaX

• Вікторія Ц***

На фото написано 3 таблетки
    І в інформації про товар теж написано ні таблетка ,а таблетки для жування.
    Ні де ні написано що ціна за одну таблетку!!
    Приїхала одно таблетка без коробки як на фото.

• Продавец  PurinaX

Дякуємо за відгук. перепрошуємо за непорозуміння. Ми переглянули опис товару та внесемо зміни, щоб інформація про кількість і комплектацію була максимально зрозумілою для покупців. Дякуємо, що звернули нашу увагу на це.