Отзывы покупателей о Таблетки Сімпаріка ТРІО від глистів, бліх і кліщів для собак усіх порід вагою 10 - 20 кг, 1 уп
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Край. Вес животного: 5 - 10
Дякую
- Володимирівна А***Отзыв от покупателя. Продавец: PurinaX
Добрий день. Звертаюся увагу на роботу продавця, який відверто ігнорує умови замовлення та веде себе некоректно у спілкуванні з клієнтом.
Факти по ситуації:
Невідповідність товару: Мною було замовлено «Симпатика Тріо», проте продавець відправив звичайну версію товару. Вартість мого замовлення склала 521 грн, тоді як ринкова ціна надісланої мені звичайної версії — близько 300 грн. Фотодокази були надані у відгуку, проте продавець їх ігнорує, посилаючись на внутрішні «перевірки по камерах», що є неприпустимим.
Порушення термінів доставки: Замовлення було оформлено в ніч на 24.06, а отримано лише ввечері 27.06. Це чотири повних робочих дні, що є критично довгим терміном для сервісу рівня Rozetka. Для порівняння: професійні продавці (наприклад, з Харкова) відправляють товар за один день, і на наступний я вже отримую своє замовлення.
Ігнорування запиту на скасування: Мною було надіслано повідомлення з проханням скасувати замовлення ще до моменту відправки. На той момент товар навіть не покинув склад продавця, що було підтверджено співробітниками відділення при спробі відстеження. Попри це, замовлення було відправлено примусово.
Некоректна поведінка продавця: Замість вирішення питання продавець спілкується зі мною у претензійній формі, звинувачуючи мене у неправдивих даних щодо термінів та заперечуючи факт відправки не того товару.- Продавец PurinaX
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що через нашу помилку ви отримали не той товар. Одразу після вашого звернення ми запропонували два варіанти вирішення ситуації : обмін товару за наш рахунок або компенсацію різниці у вартості. На жаль, ви відмовилися від запропонованих варіантів. Ми завжди відкриті до діалогу та готові вирішувати такі ситуації, щоб кожен покупець залишився задоволеним.
- Володимирівна А***Отзыв от покупателя. Продавец: PurinaX
Відправили не той товар! Очікування тиждень! Ціна завищенна в 2 рази!!!
- Достоинства:
- Відсутні!!!!
- Недостатки:
- Всі можливі!!!!
- Продавец PurinaX
Сервіс жах!
ще й відправили не тріо, а звичайну симпарику! Ще й за завищену ціну!
На повідомлення продавець не реагує!
Шахраї!- Достоинства:
- 0!!!!!!
- Недостатки:
- Не той товар, ціна завищена в 2 рази!!!!!!
- Продавец PurinaX
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: PurinaX
На фото написано 3 таблетки
І в інформації про товар теж написано ні таблетка ,а таблетки для жування.
Ні де ні написано що ціна за одну таблетку!!
Приїхала одно таблетка без коробки як на фото.- Продавец PurinaX
Дякуємо за відгук. перепрошуємо за непорозуміння. Ми переглянули опис товару та внесемо зміни, щоб інформація про кількість і комплектацію була максимально зрозумілою для покупців. Дякуємо, що звернули нашу увагу на це.