Отзывы покупателей о Плед-покрывало Ecotton FL-467 Серый 150 х 220 см (2100023500001)
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Задоволена покупкою. Малюнок як на фото
- Достоинства:
- Якість дуже гарна, ворс не великий.
Дякуємо, Марія за ваш відгук!
Нам дуже приємно і це допомагає нам ставати ще краще. З нетерпінням чекаємо вас знову в TM Ecotton.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Якість покривала гарна . Колір як на фото . Дуже задоволена
- Достоинства:
- Якість супер
Дякуємо, Ірино за відгук. Нам дуже приємно читати такі слова.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220 x 240
5 зірок!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Плед чудовий,м'якенький,колір такий як на фото, дуже сподобався, вже багато разів прали ,а він як новий, брали ще цієї фірми,але іншого кольору,також задоволені.
- Недостатки:
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно.
Будемо раді знову вас бачити серед наших споживачів.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Гарний плед. Вже близько двох років використовуємо. Легко переться, колір не втрачає.
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже цінно та приємно!!! Бажаємо затишку у вашому домі.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220 x 240
Замовила покривало точно як на малюнку, а прийшло просто сіре. Настрій на нулю, довіра до Розетки також тепер нуль. поясніть нащо дурити людей? Це покривало мало бути подарунком на день народження. Тепер настрою нема як мінімум у двох людей
- Недостатки:
- Товар по кольору невідповідає дійсності
Вітаємо, Олена!
Вибачте за незручності, дійсно на складі сплутали артикул. Готові вам замінити на вірний арт. або можна зробити повернення, а ви можете ще раз замовити цей дизайн. Будемо раді знову вас бачити серед наших споживачів.