Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Наматрасник Ecotton SuperDry Clip Aquastop Водонепроницаемый с резинками по углам 120х200 см (20663_000)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Очень сильно скользит постельное белье, мне не нравится.

Недостатки:
    Сильно скользит, постельное.

Дякуємо, Олено за ваш відгук.
      Наматрацник AquaStop SuperDry Clip Aquastop має гладку водонепроникну поверхню, що є його конструктивною особливістю та забезпечує захист матраца від вологи.
      Сприйняття ковзання може залежати від типу постільної білизни. Для більш комфортного використання рекомендуємо простирадла на резинці або з натуральних тканин.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Задоволені якість наматрацника. Функціонує добре(є вікові собаки, так що бувають нежданчики)

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:

Дякуємо, Дмитро за ваш відгук!
      Нам дуже приємно і це допомагає нам ставати ще краще. З нетерпінням чекаємо вас знову в TM Ecotton.

• Кс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Не зручний, резинки злізають з матрасу під час сну

Дякуємо за ваш відгук !
      Нам прикро, що використання простирадла виявилось для вас незручним.
      Фіксація простирадла на резинці безпосередньо залежить від висоти матраца та правильно підібраного розміру. Якщо матрац вищий за стандарт або має заокруглені кути, резинка може триматися слабше.
      Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає іншим покупцям зробити усвідомлений вибір.

• Євгенія

Дуже тонкий і ковзкий. Від вологи захищає, але простирадло ковзає

Достоинства:
    Доставка чудова. Сервіс супер
    Недостатки:
    Ковзке, простирадло сильно зсувається

Дякуємо за ваш відгук, Євгенія!
      Наматрацник AquaStop дійсно має тонку та гладку структуру — це зроблено навмисно, щоб він не змінював жорсткість матраца і був комфортним для сну.
      Його основна функція — захист матраца від вологи та забруднень, із чим він повністю справляється.
      Ковзання простирадла може залежати від типу тканини простирадла або відсутності фіксації (рекомендуємо використовувати простирадло на резинці).
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваші коментарі допомагають іншим покупцям зробити усвідомлений вибір.

• Елена

Якісний.

Дякуємо, Елена за ваш відгук!

• Алла Л***

Тонкий..і на ліжку є шерудіння..

Вітаємо, Алла!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Наматрацник АкваСтоп розроблений саме як тонкий захисний шар, основна функція якого — захист матраца від вологи та забруднень.
      Тонка структура відповідає опису товару та не передбачає додаткового пом’якшення.
      Для комфортного використання рекомендуємо застосовувати наматрацник під простирадло на резинці.
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Тонкий, зручний, потрібного розміру. Вологонепроникний наматроцник. Отримали наступного дня після замовлення. Раджу.

Недостатки:

Дякуємо, Тетяно за ваш відгук!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Якість бажає кращого, наматрацник слизький, простинь скользить на ньому.

Достоинства:
    По периметру, гарно облягає матрац
    Недостатки:
    Слизький

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш відгук і що поділились враженнями.
      Нам дуже шкода, що наматрацник виявився для вас слизьким.
      Таке інколи може траплятися через гладку поверхню захисного шару Aquastop — саме він забезпечує водонепроникність виробу.
      Щоб простирадло краще фіксувалося, рекомендуємо:
      • використовувати простирадло на резинці — воно тримається значно щільніше;
      • обирати бавовняні або трикотажні простирадла, які не ковзають по поверхні.
      При цьому приємно, що вам сподобалось, як наматрацник охоплює матрац по периметру.
      Ми завжди відкриті до діалогу — якщо хочете, можемо підібрати модель із іншим типом поверхні, яка буде комфортнішою саме для вас.
      Дякуємо, що обрали Ecotton!

• Віта Ж***

Якість гарна простить не ковзає розмір підійшов

Вітаємо, Віта!
      Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви знайшли час нам написати. Сподіваємося, що наматрасник принесе комфорт та затишок вашому дому. Чекаємо вас знову до нашої ТМ Ecotton!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 120x200

По розміру підійшов. Якщо не збився, шарудіння нема.

Достоинства:
    Відповідає заявленому розміру
  • Наталия О***

Чудовий наматрасник. Купували для дітей. Дорослі задоволені

Достоинства:
    Не пропускає вологу
    Недостатки:
    Не має
  • Тамара О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200

В описі резинка по периметру, а по факту резинка по кутам. Мені потрібно саме було по периметру так як матрас 11 см і натяжки немає. Прийшлось доробляти

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 200x200

Дуже гарна якість,і дійсно не просокає Рекомендую. Я купила і задоволена...

Дуже вдячні за відгук, нам приємно!
      Бажаємо солодких снів)

• Наталья К***

Гарна якість

Вітаємо, Наталя!
      Дякуємо за відгук, ви допомогаєте нам стати кращими.
      Користуйтеся з звдоволенням.

• Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x200

Дуже корисна річ

Вітаємо, Альона!
      Дуже раді, що вам сподобалося) Бажаємо солоденьких снів.

• Дарья

Це клейонка звичайна

Достоинства:
    Не промокає
    Недостатки:
    Трохи замалий ,якість не дуже ,резинки спадають

Вітаємо, Дар’є! Дякуємо за ваш відгук. Даний наматрацник виготовлений із мікрофібри з поліуретановим покриттям, що зазначено в описі товару та видно на фото У нашому асортименті також є моделі на махровій основі, а також варіанти з резинками як по кутах, так і з бортом по периметру. Можливо, інші моделі більше відповідатимуть вашим очікуванням.

• Сергій Л***

Нормальний наматрасник

Вітаємо, Сергію!
      Дякуємо за ваш вибір, бажаємо солодких снів!

• Анастасия С***

Все добре, тільки фото не відповідають опису

Достоинства:
    Все згідно опису товару
    Недостатки:
    Фото не відповідають опису

Дякуємо за ваш відгук! Перепрошуємо за технічні незручності. Передаємо інформацію для оновлення фото на сайті. Сподіваємося, що ви залишитеся задоволені покупкою!

• Женя

що саме не відповідає? є фото?

• Анастасия С***

В дійсності наматрасник з резинками в кутах, як і вказано в описі товару

А на фото наматрасник з резинкою по периметру, яка повністю одягається на матрас

• Алла П***

Наматрасник не пропускає рідину, простирадло тримається міцніше ніж просто на матрасі, легкий догляд

Достоинства:
    Зручно
  • Аня В***

По отзывам поняла что нужно заказывать на размер больше
    На матрас 160 на 200 заказа 180на 200 и размер почти подошел
    Нужно лучше шить

Недостатки:
    Не соответствует размер

Дякуємо за ваш відгук, Анна! Шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування. Чохол має бути точного розміру матраца, щоб надійно фіксуватися й не сповзати. Якщо чохол здається малим, це може бути пов’язано з особливостями посадки або матеріалу.
      Якщо у вас виникли питання щодо вибору розміру чи додаткові коментарі, будь ласка, звертайтеся – ми завжди готові допомогти з підбором і дати рекомендації для найкращого результату.

• Дарья

Не дуже сподобався.Просто клейонка .Розмір треба було брати більше,сповзає .Шелестить

Достоинства:
    Наче не промокає
    Недостатки:
    Шелестить,замалий

Вітаємо, Дарья!
      Дякуємо за замовлення. Наматрацник виготовлений з тканини АкваСтоп: вехня частина якої - це мікрофібра, а нижня частина - поліуретан, за рахунок якої наматрацник не пропускає вологу. Для кращого тримання на матраці, маємо в наявності наматрацники з бортами по периметру. Будемо раді знову вас бачити серед наших покупців.

• Майданюк Е***

Гарний наматрацник. Дякую.

Достоинства:
    Відповідає заявленій якості
  • Ксения С***

Розмір не відповідає дійсності! Замовляла 160 на 200, а прийшов 150 на 200. Тепер незрозуміло, що з ним робити.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Розмір не відповідає дійсності

• Людмила Б***

Короткі резинки.
    Довелось перешити.

• Юлія Р***

!

• Надія К***

Гарний наматрасник. Дякую Розетка

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
  • Александра

Хотелось бы получит достойный товар

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Заказ не соответствует описанию, нет резинок по углам !!!
  • Андрей Ч***

Зірки зняті за не адекватний опис. Наматрасник дуже «шумний» шелестить , сковзає по ліжку, резинки тримають лише по боках. В описі вказано 100%бавовна - це не так , синтетичний верхній шар
    Вологу дійсно не пропускає (спеціально проливали рідину)на цьому всі переваги закінчуються.
    Розетка- як завжди на висоті, швидка обробка та доставка , дякую.

Достоинства:
    Не пропускає вологу
    Недостатки:
    Шелестить, ковзає , тканина не бавовна
  • Юлія С***

Продавець відповідальний, товар відповідає опису

Достоинства:
    Водонепроникний, по розміру ідеально підходить для захисту матраца на обраний розмір
  • Тетяна С***

Все відповідно до опису, дякую

• Олена К***

Шахраї! Той випадок, коли поспішила і не розгорнула повністю на пошті. А вдома виявилось, що розмір 90*200, хоча на упаковці зазначено як і в замовленні - 160*200 см.

Достоинства:
    Недостатки:
    Шахрайство

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Катерина Л***

Не пропускає вологу, свої функції виконує

• Тетяна С***

Слизький, постійно сповзає простиня.

Достоинства:
    Недостатки:
    Слизький
  • Юлия Е***

Відповідає опису

Достоинства:
    Зручне використання
  • Шпат Т***

Все чудово

• Тетяна

Наматрацник чудовий, не шуршить, тканина приємна, правда трішки в натяжку, але не критично.

Достоинства:
    Ціна, якість